Neka je ponuda za Sabana stigla. Ne znam nista vise..
Na ovu ekipu samo dodati Vukotica i zaganjati duplu krunu. Pa zamislite samo Vukotic - Graovac. Brutalno i za neke jace lige od nase.
Odbiti koliko god da je..Nije on jos zreo za prodaje..storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:46 pmNeka je ponuda za Sabana stigla. Ne znam nista vise..
Vukota spusta i razgrce a Graovac iznosi loptu iz naseg petarca,prolazi u slalomu citav teren i zabija gol..Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:47 pmSamo Vukota brat !
Imali bi dva najbolja štopera lige, u tandemu fenomelani, obojica bi ginuli k'o da su rođeni na Grbavici.
Nije baš da se tu samo klub pita. Jedina razlika je što Anel ima oca iza sebe, pa ne trče za parama. Kad je ponuda došla za Amira, Željo nije bio baš da se odmah proda. Ali kad imaš platu 1500 KM u Želji a neko ti nudi 35.000 KM onda mi kao klub nemamo šanse.Okolele je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:46 pmOdbiti koliko god da je..Nije on jos zreo za prodaje..storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:46 pmNeka je ponuda za Sabana stigla. Ne znam nista vise..
Ako dodje ponuda u iznosu npr. minimalno 1,5 miliona eura i jos 20-30% od narednog transfera, kako cemo to odbiti? Nemamo mi budzet od minimalno 10 miliona eura. Pa za tu cifru koju sam lupio za Sabana mozemo izgraditi krov na istoku(milion KM), dodati jos milion KM za teren(uz onih 500 hiljada KM od kantona), i ostane ti jos skoro milion KM koji mozes iskoristiti za pojacanja, uredjenje poslovnih prostora na istoku ili neke druge stvari. Jos je vaznija stvar procenat od narednog transfera jer bi i tu kroz par godina dobili finu cifru.Okolele je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:46 pmOdbiti koliko god da je..Nije on jos zreo za prodaje..storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 7:46 pmNeka je ponuda za Sabana stigla. Ne znam nista vise..
Pa cekaj, jeli Cavar ide? Posto ovog su vec prodali to je zvanicno. A oko Marijana je druga situacija? Dobro bi bilo za nas da Cavar odma ode u Maribor (ako vec ide). Jer im je decko bitna karika na sredini.
Ako ce ponude biti dobre, ako ce klub se dici na novi nivo (finansiski), i ako ce oni biti jos bolji igraci zahvaljujuci transferima, onda neka idu! Jer im zelim svu srecu da dostignu najvece grane!storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 12, 2017 8:20 pmFakat kakvi milioni??? Na stranu sto ga svi mi volimo, ali jednom su stranci dali te pare za 17godisnjaka (Huseinovic) i sumnjam vise ikad, dok god je rejting lige takav kakav je. Da je u Hrvatskoj i da je gori nego sto jeste realno, onda bi bili u prici 2-3 miliona, ovako u nasoj ligi - jako tesko.
Ne znam, tesko ce biti zadrzati bilo koga od njih dvojice vec nakon ove sezone.