ChWilla je napisao/la: ↑pon dec 11, 2017 10:01 am
preokret je inspirisan i inspirativan, ali zaista su puno falili jovan i vojo. fejzić isto ništa nije odbranio. i mi da smo imali povreda kao široki, pali bi kao oni. trebaju dva-tri prava igrača i još bar jednog-dva od djece krenuti afirmisati.
Upravo to.
Adzemov plus veliki je taj sto je omladinom dodatno prosirio igracki kadar. Sta bi da nije bilo juniora.
Sasa dvije zaredom zabija i kao sto je vecina pricala odlican je s klupe mada moze pomoci i od prve minute kad Voje nema. Iako bi ja volio Koljica, em je pod ugovorom em bi to bilo i pretrpavanje, tako da ta pozicija se moze izgurati. Cak ima i Mujaga ali sumnjam, zao mi je momka..
Zeru bi ja na lijevom krilu drzao, imamo vec Zeca i Crnova koji valjda prodje bez povrede pripreme. Na desnom imamo samo Zakarica i svaki od ovih sa lijevog moze uskociti.
Na 10 je Sinan, Zeba i nadam se Dacicu.
Hajmo reci da nam tu nista ne treba osim ako iskoci neki "kapitalac" na krilu, jer Zeko je dosadan, marljiv u odbrani ali nedefinisan naprijed.
Vezni red smo vidjeli jucer da kad ima zute Blagi ipak malo skripi, jos ne daj Boze da se neko povrijedi.
Sjeo bi Dino Besirovic ono pravo pravo.
Uz vec napisano za beka i stopera, vise od 3-4 nova igraca bilo bi previse. Naravno, da ti igraci budu kvalitetni.
Malo sam se zanio, ali eto to nam predstoji sada