mi se to kao znamo

mi se to kao znamo
Pa lutko moja <3LARS1921 je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 5:59 pmhttp://live.bhrt.ba/Plava Porodica je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 5:58 pmPostoji li ikakav stream BHT televizije?
Preko stranica, neke aplikacije? Bilo šta.
kad si tamo da doletim
Ma sjever je betongavran je napisao/la:Uprava napolje ja milju dao i moram sa onim pljuvacima na sjeveru
Ja sam ubjedjen da Elsner pocinje sutra. Tesko da ce staviti Sabana i Hajdara. Licno bih volio...Brkoo je napisao/la:Sutra je izuzetno vazna utakmica, vazno je da u utakmicu udjemo sa takvom motivacijom kao da je rijec o derbiju. Sutra mozemo potvrditi sve ovo sto smo napravili ove polusezone i da sretni odemo na pauzu a mozemo i upropastiti to sve, doduse malo, ali to malo bi kasnije vjerovatno bilo puno.
Brine me to sto sutra igramo bez Blagojevica koji je u zivotnoj formi, bas me zanima ko ce ga zamijeniti, hocemo li krenuti sa Anelom i Harisom u vezi. Nadam se da ce i Stanic biti spreman za utakmicu. Volio bih da vidim i Dacica sutra da debituje, to da mu bude kao nagrada i dodatna motivacija za dalje napredovanje.
Sta je sa Vojom, hoce li on biti spreman za tekmu, govorilo se da je povrijedjen?
U tom slucaju ako se misli sa Elsnerom onda je bolje sa Sabanom posto mi je kreativniji u organzaciji naprijed. U svakom slucaju je pomoc Zakarica veoma bitna da uzme loptu pa i na sredini i smiri igru a ne samo da bude klasicno krilo posto on ima to iskustvo.Durgo je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 6:36 pmJa sam ubjedjen da Elsner pocinje sutra. Tesko da ce staviti Sabana i Hajdara. Licno bih volio...Brkoo je napisao/la:Sutra je izuzetno vazna utakmica, vazno je da u utakmicu udjemo sa takvom motivacijom kao da je rijec o derbiju. Sutra mozemo potvrditi sve ovo sto smo napravili ove polusezone i da sretni odemo na pauzu a mozemo i upropastiti to sve, doduse malo, ali to malo bi kasnije vjerovatno bilo puno.
Brine me to sto sutra igramo bez Blagojevica koji je u zivotnoj formi, bas me zanima ko ce ga zamijeniti, hocemo li krenuti sa Anelom i Harisom u vezi. Nadam se da ce i Stanic biti spreman za utakmicu. Volio bih da vidim i Dacica sutra da debituje, to da mu bude kao nagrada i dodatna motivacija za dalje napredovanje.
Sta je sa Vojom, hoce li on biti spreman za tekmu, govorilo se da je povrijedjen?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja ne bih to rekao tako. Kada kazes sjever, misli se na vecinu. A ja odgovorno tvrdim da to nije tako.bianco blu je napisao/la:joj kad se sjetim da je sjever poslije poraza od Zrinjskog skandirao: ''Ado odlazi''