Svaka cast ekipi i Adzemu na ovim rezultatima.
Mislim da se ovome malo ko nadao,da ne kazem niko.Ostvariti 4 pobjede zaredom u ovoj ligi,makar igrao svaki put i protiv najslabijih,tesko se desava,ali smo mi to izvukli.
Trebalo je Adi neko vrijeme da skonta kako zeli igrati i koji su igraci najbolji za tu njegovu igru i hvala Bogu da je to konacno uvidio.Prozivao sam ga jedno vrijeme zbog Zebe,jer smo i mi laici vidjeli da on vise nije starter materijal u ozbiljnom timu i onog momenta kad je isti ostavljen na klupu,ekipa je proigrala.Slucajnost? Nikako! Da ne bude sada kako ne postujem Zajku,jer itekako imam veliki respekt za njega,ali,po meni,on treba biti igrac za 15-20min,ako je spreman progutati svoj ego za takvo nesto.
Slijede jos 2 tekme do kraja ovog dijela prvenstva i kupa i najveci zadatak ce sada biti kako smiriti ovu euforiju i obezbijediti rezultate koje svi prizeljkujemo.Mislim da je Adzem dorastao i tome.
Da se osvrnem i na brojne postove u kojima se sada,preko zime,prizivaju neka pojacanja...Drugovi,tajna svakog uspjeha je u kontinuitetu,a ne promjenama svakih nekoliko mjeseci!Ova ekipa je,kako vidimo,dokazala da moze igrati i ostvariti zacrtano,cemu onda nagomilavanje i dovodjenje igraca na nekih 5 pozicija kako pojedinci pominju??
Ja ne kazem da mi na tim pozicijama nemamo problema,al zar neko zaista misli da mi mozemo dovesti 5 bas KVALITETNIH igraca u jednom prelaznom roku?Ne mozemo i svako ko misli drugacije se zavarava.Prelazni rok treba da bude odradjen na nacin da se ovi koji su se kasnije prikljucili jos bolje pripreme i uhodaju s ekipom,da se juniorima jos vise poveca minutaza i standardnost,da se rijesimo igraca koji vise nisu u planovima sefa,te da probamo dovesti svakog igraca za kojeg nam se ukaze prilika,a siguran je upgrade u odnosu na ono sto imamo. Zaista se nadam da i Papac slicno razmislja.