Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 5:03 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:56 pm
Vec sam napisao da je kriv onaj ko je odredio termin utakmice i pustite price o lopatama,loptama i svemu drugom.Mi smo fudbalski klub a ne KRO Rad pa da imamo i mašine i lopate i radnike koji mogu intervenisati u sat vremena.Ne vidim ni problem što su se lopte farbale.Pa do jucer se igralo sa standardnim loptama po snijegu eto danas moraju biti u boji.Ne nasjedajte na pitarske provokacije koji nemaju svoj stadion pa i ne znaju kako je to odrzavati teren pogotovo u ovakvim vremenskim neprilikama.Ni lopte oni nemaju svoje jer one koje imaju ili im je dao savez ili kupio Tan.Imaju samo svoje tri veš mašine što im ih je kupio Dulja a njih nije teško odrzavati.Realno je i jedino ispravno da se prvenstvo završi krajem oktobra a za odigravanje utakmica u novembru i decembru bilo je potrebno da savez one pare koje su dobili odlaskom u Brazil uloze u stadione.
I šta misliš pauza od oktobra do marta? E svašta...ionako imamo najdužu pauzu u Europi. Rješenje je samo jedno, napraviti terene, ili sa grijanjem, ili plastiku. Treća varijanta je gašenje lige, i formiranje potpuno amterske pa da malo poslije posla možemo razvuć, kao u San Marinu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

kremenko

AsharaK je napisao/la:
ned nov 26, 2017 3:52 pm
kremenko je napisao/la:
Kakva bruka grob te je.bo :r
Lopte,crtanje linija. ODRON.
gdje si kremenko, nije te dugo bilo :D
Snijeg se ne moze pobijediti,da je izaslo 100 ljudi sa 100 lopata. Ali da nema crvene lopte u klubu (kako bi trenirali po snijegu),da se precka i stativa oznacavaju nekakvom trakom,da se linija povlaci iz ruke posipanjem necega iz kante je bruka.
Ali znam,ti i jos par vas za sve imate opravdanje za ljude u klubu,samo nastavite.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:05 pm

kremenko je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
kremenko je napisao/la:
Kakva bruka grob te je.bo :r
Lopte,crtanje linija. ODRON.
gdje si kremenko, nije te dugo bilo :D
Snijeg se ne moze pobijediti,da je izaslo 100 ljudi sa 100 lopata. Ali da nema crvene lopte u klubu (kako bi trenirali po snijegu),da se precka i stativa oznacavaju nekakvom trakom,da se linija povlaci iz ruke posipanjem necega iz kante je bruka.
Ali znam,ti i jos par vas za sve imate opravdanje za ljude u klubu,samo nastavite.
ja frajera, ja ga pitam gdje si nije te dugo bilo, znam da si bio aktivan , a on meni ovako
i ja ih krivim za lošu organizaciju, samo sam ih opravdavao za lopte jer to nije do njih, o čemu ti majstore?
Željezničar ante portas !

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:06 pm

Samo me zanima ko ce im doci ponedeljkom u 13 sati.

Amidza
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:06 pm

Shvatite da nas je Bog kaznio jer Zeba nije bio medju 11.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:08 pm

Okolele je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:14 pm
Jedina sramota je sto nemamo crvenu loptu..
Pravila kazu da svi moraju igrati sa loptama koje je podijelio savez, a da je podijelio i koju crvenu vjerovatno bi imali i sigurno ne da ima u klubu i crvenih lopti ali nisu iste kao sto je savez dijelio

Elegant
Kontakt:

Da Bog da padao preko noci munara mu mjera bila, samo da sutra ne igramo.

Sramotna organizacija, a i savez nikada da se opameti, yebo ih Telekom i moja tv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

Da sam znao ponio bih loptu roza je nike ionako je ne koristim.
Ali glavni krivac je savez radi termina.
Za ostalo sve, pa i za tu loptu, smo mi..
Nema nikakvog opravdanja, pa nije nam zapado u julu već haman u decembru.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:09 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:56 pm
Vec sam napisao da je kriv onaj ko je odredio termin utakmice i pustite price o lopatama,loptama i svemu drugom.Mi smo fudbalski klub a ne KRO Rad pa da imamo i mašine i lopate i radnike koji mogu intervenisati u sat vremena.Ne vidim ni problem što su se lopte farbale.Pa do jucer se igralo sa standardnim loptama po snijegu eto danas moraju biti u boji.Ne nasjedajte na pitarske provokacije koji nemaju svoj stadion pa i ne znaju kako je to odrzavati teren pogotovo u ovakvim vremenskim neprilikama.Ni lopte oni nemaju svoje jer one koje imaju ili im je dao savez ili kupio Tan.Imaju samo svoje tri veš mašine što im ih je kupio Dulja a njih nije teško odrzavati.Realno je i jedino ispravno da se prvenstvo završi krajem oktobra a za odigravanje utakmica u novembru i decembru bilo je potrebno da savez one pare koje su dobili odlaskom u Brazil uloze u stadione.
I šta misliš pauza od oktobra do marta? E svašta...ionako imamo najdužu pauzu u Europi. Rješenje je samo jedno, napraviti terene, ili sa grijanjem, ili plastiku. Treća varijanta je gašenje lige, i formiranje potpuno amterske pa da malo poslije posla možemo razvuć, kao u San Marinu...
Sta sam ja drugo napisao?Da bi se utakmice mogle igrati u novembru i decembru trebali su uloziti u terene i ne samo terene nego i u krovove tribina.Fudbal se igra zbog gledaoca i navijaca koji su danas kisli na Istoku i Jugu a ne zbog onih par snobova na natkrivenom Zapadu u udobnim stolicama.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

kvalitet
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:09 pm

Ajzea je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:55 pm
Naravno da ima krivice i sto se tice organizatora, ali se ta krivica odnosi na potpuno druge stvari od onih koje, pazi sad, nasi navijaci koriste da bi, pazi sad, nas ismijavali.
Pa neki od nas su pisali o stvarima koje smo mogli mi uraditi, što je u našoj moći.

Gdje je zvaničan dopis našeg Kluba (isto su mogli i anamo oni uraditi ili zajedno) s molbom da se utakmica igra u subotu, jer je realno da će u nedjelju pasti snijeg što može uzrokovati probleme?

Je li problem imati 20 lopti u crvenoj/narandžastoj boji, mimo lopti od saveza? Te lopte ponudiš sudiji i on ih da igračima Sarajeva i ako i oni potvrde je ok, može se igrati s njima.

Čemu ona sramota s dva čovjeka koji čiste snijeg? Pa bolje da nije niko izašao, nego samo dvojica. Još ona djeca snijeg na sred centra...

Čemu ona sramota s pijeskom ili čim već?

I što se spominjao najlon... Pa, niko nije rekao da mora baš biti hebeni najlon, nego bilo šta slično tome da se teren zaštiti. Da se o tome trebalo davno misliti, a ne sad kad se desi. Sigurno postoji nešto što se može uraditi.

Ima još toga što bih mogao reći... Ali poenta je da je bilo i previše amaterskih propusta i od toga ne smijemo okretati glavu već ukazati na probleme da se sutra ne bi ponavljali.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kremenko

ned nov 26, 2017 5:10 pm

Bruka je da u klubu nemamo crvenu loptu. Svoju crvenu loptu. Pa mi smo kao raja u mahali imali loptu za snijeg,o cemu pricamo. Sponzorska? Progledao bi savez kroz prste jer je vanredna situacija,a i sami su krivi za to.
Organizacija je bila za neku stvar.
Iznenadio ih snijeg,a i djeca u vrticu znaju da ako snijeg pada u Krajini,za 12h ti je u Sarajevu
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:11 pm

I za ove sto kazu trebalo je 20 ljudo dovesto da lopata i slazem se ali kojih 20 ljudi???

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:11 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 4:48 pm
Čekajte, ja mislim da ćemo se složiti svi da smo trebali imati par širokih plastičnih lopata, i kvalitetno očistiti linije, jeli tako? Jesmo li trebali imati crvene ljepljive trake da markiramo golove? Jesmo li trebali imati crvene boje da ofarbamo očišćene linije? Jesmo. I to je sve. Takođe ne znam čija je ideja,ali lopte nismo trebali farbati. Mislim da smo znali da je to obaveza saveza, i jednostavno reći nemamo lopti za snijeg. Pa neka ih Peljto farba.
Sve ostalo, termin, MUP, BH telecom, i savez naravno se svi slažemo, i tu ne vidim da neko nešto kontra piše. Ako nismo mogli napraviti ovo gore, e onda nas fakat treba yebat...
a ček, jel to nisu bili označeni golovi, nisu linije očišćene i ocrtane ?
haj nemojmo srati bez potrebe
nije bilo spremno u 13 ali u 13:30 je bilo sve to što si ti naveo

termin sam po sebi je bio loš, znalo se da će biti snijega ali smo se i mi kao klub i savez vodili parolom "inšallah možda ne bude"
Problem je bio kad je Peljto zakotrljao loptu i "vidio" da nije uslovno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:12 pm

Hoće li biti neko saopštenje?

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:13 pm

I kome pade na pamet da se farbaju lopte?
Ako je ikad iko farbao loptu kad je mazne drugom da je ne prepozna, lopta dobija na težini i ne može odskakati.
Joj fix ideja Allahu pa ne vjerujem..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:17 pm

Naša krivica je što nismo ulozili u moderan teren sa grijacima. To se najlake moglo uraditi nakon utakmice sa New Castleom, jer se zgrnula ogromna lova. Druga prilika nam je bila kad je Dzeko presao u City, jer i tada je stigao zivljak, a nismo davali pare za penzijsko i zdravstveno. Brat bratu 5 milki je prokrijumcareno. Od tih para se morao napraviti teren.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:18 pm

Masinovodja
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:18 pm

kremenko je napisao/la:
ned nov 26, 2017 5:10 pm
Bruka je da u klubu nemamo crvenu loptu. Svoju crvenu loptu. Pa mi smo kao raja u mahali imali loptu za snijeg,o cemu pricamo. Sponzorska? Progledao bi savez kroz prste jer je vanredna situacija,a i sami su krivi za to.
Organizacija je bila za neku stvar.
Iznenadio ih snijeg,a i djeca u vrticu znaju da ako snijeg pada u Krajini,za 12h ti je u Sarajevu
A sta je s ostalih 10-tak lopti koje ti minimalno trebaju za odigravanje utakmice,ili bi igrao s jednom?

Pompey
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:19 pm

Kako stvari stoje sutra se igra
https://www.nfsbih.ba/vijesti/odgodena- ... -sarajevo/

Kako oni planiraju ovo sutra odraditi nikako mi nije jasno.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Majkel
Kontakt:

ned nov 26, 2017 5:19 pm

Nisu oni ništa bolji od nas ali danas smo se propisno obrukali,nema sad ko nas ne zajebava zbog lopte..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 28 gostiju.

Prijava