Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 16, 2017 9:32 am

ne bi on bio ništa manje privatizovan i da su amara izabrali. svaki selektor ikad je bio iz krivih razloga.
gradi željo boli te *****

sahmat

čet nov 16, 2017 9:34 am

Ma boli me za repku, ali zao mi zbog Osima. Jedna od najboljih trenera u BiH.
Ma za Kodru će biti jednostavno uskoro ce se traziti novi trener. Ipak kad je imao najbolju ekipu gubio utakmice.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet nov 16, 2017 9:41 am

Valjda su svjesni da gubimo jednu veliku priliku da se reprezentacija popravi. Vecu od prethodnih jer dolazi i ta Liga Nacija. Nije meni krivo sto Osim nije izabran, neka i Kodre da vidimo od cega je. Ali po mom misljenju ovo nece funkcionisati. Nije on kreator tima i onaj koji bi mogao drzati red, nit je neko ko bi mogao tjerati igrace da igraju. Vise mi izgleda kao neko kome je potreban vec spreman i borben tim, pa da se on s taktikom poklopi kao sto su se poklopili O'Nil i Irska, Skibe i Grcka ili onaj s Islandom. Tim bezuslovnih radnika na terenu. Koliko kod nas ima takvih igraca?
Veoma malo.
Kako ce to sve funkcionisati? Ispocetka cak i ok, sve do prve zvanicne utakmice i dok se neka zvjezdica ne pobuni jer ne igra il nije dobila poziv. Ili mozda neki treci razlog, ko ce ga znati vise. Petljaju i previse. A ova situacija s Kodrom, vec viđen scenario s prethodnim selektorima, s tim da ce, vjerovatno, imati i gori kraj jer ima vise sansi za neuspjeh.
Nadam se da ce bar popuniti tim mladim igracima i da oni imaju bitnu ulogu, pa da se bar ima opravdanje za neuspijeh.

Budi Željo
Kontakt:

čet nov 16, 2017 9:45 am

Ma sa ovim potezom i sam rating Amara je pao, posao ti uzme lik koji je sve skupa vodio pola godine ozbiljne neke ekipe i koji nema nista u karijeri trenersko osvojeno...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

stila
Kontakt:

čet nov 16, 2017 9:51 am

Nista Amaru nije pao rejting... Veci je problem nastao danasnjoj upravi, jer u slucaju ne uspjeha Adzema u narednim tekma, vecina navijaca ce traziti Amarov povratak.

mirzza
Kontakt:

čet nov 16, 2017 9:52 am

Amare, vrati se kuci.

Budi Željo
Kontakt:

čet nov 16, 2017 9:56 am

Sad ima sportski direktor koji ce da brine o stručnom štabu. Osoba koja sigurno nije žeton i poltron tako da htjeli smo nekog takvog, dobili smo ga i sad cemo da vidimo sta ce da bude.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet nov 16, 2017 10:03 am

Za repku me, manje vise, boli qrac. Gledam je prvenstveno zbog Dzeke, Visce i ovih nasih, a neminovnost je da ce Amar kad tad biti selektor i opet to nista nece promijeniti jer bi ovi iz saveza i pet Gvardiola pomnozili sa nulom..

Sto se Papca tice odlican potez nasih. Treba nam covjek koji zna kako stvari funkcionisu i na puno vecem nivou. Nadam se da cemo ga finansijski moci podrzati jer, na kraju krajeva, bez para je svjejedno ko je sd..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Veteran1965
Kontakt:

čet nov 16, 2017 10:40 am

Očekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 16, 2017 10:57 am

Veteran1965 je napisao/la:Očekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
Bolje da su napisali "trener kojeg je FK Sarajevo ponizilo selektor reprezentacije", al pitarska posla su pitarska posla. Nema goreg hinjaluka od njihovog..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teteac8684
Kontakt:

čet nov 16, 2017 10:58 am

Veteran1965 je napisao/la:
Očekivano...i kada se proprate malo portali i komentari, vidimo koliko dušmana imamo. A jaki su mi i na ovom portalu. Naslov "bivši trener sarajeva selektor" ha,ha, ha. Možda je trebalo napisati "bivši nogometaš Barcelone selektor" šta mislite? Kako su samo torpederi providni. U pamet Manijaci i Željovci...
Kakvu crnu pamet, mi smo sami sebi veći neprijatelji nego svi ovi padobranci skupa...Nažalost...

LARSSON
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:02 am

slika
slika

avlami97
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:03 am

Meho Kodro je selektirao najbolju reprezentaciju BIH ikada, koju je naslijedio Ćiro, ujedno i jedini selektor BIH sa zavidnim referencama. Svi ostali selektori su po pitanju CVa bili patuljci u odnosu na Ćiru. Ćiro je nesretno ispao u baražu od Portugala (0:0 i 1:0), pogodili smo bezbroj stativa i precki. Isti taj Portugal nam je u barazu uvalio 6 komada kada nas je vodio Sušić. Osim odlicno selektirane ekipe Kodru pamtim i po utakmici u kojoj nas je Japan razvalio 3:0. Kodro je bio odlican igrač.

S druge Amar je bolji trener od Kodre. Ima vece iskustvo i autoritet i osvojene trofeje u Japanu i BIH, a broj trofeja je dvocifren. Autoritet se stiče znanjem, a potvrdjuje rezultatima. To Amar ima, a Kodro ne.

Ako se nekada bude vracao u Želju, Amar treba biti samo trener, jer je pokazao da to najbolje zna raditi. Znači, **** na teren, igrače i ništa više.

Ko god bude izabran za selektora, zelim mu uspjeh.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet nov 16, 2017 11:03 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LeBlue
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:07 am

Veteran1965 je napisao/la:
Upravo tako, ovo je vise bilo samo da nije Amar Osim. Pa cak i dosta ruzno i bezobrazno govore i o Ivici Osimu, a da nije njega bilo nebi nam ni UEFA skinula suspenziju. Sjecas se da je Ivica isao po RS institucijama i izgladio situaciju. Ovakva je hajka po portalima isto bila kad je Bazdarevic bio trener, te zovi Jajala te zovi Cimirota, te zovi Dulju. Jajalo i Cimirot nas kostali pobjede protiv Kipra. Pa se mora i Duljevic forsirati a iz aviona se vidi da nema kapacitet da igra citavu utakmicu. Problem je u savezu koji nemaju veze sa nogometom i problem je sto su treneri u15, u17, u19 katastrofalni, gdje se jedan dio pozove koji imaju realan kvalitet, a drugi dio ko plati.

alombardo
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:15 am

Poenta je što bi amarovim dolaskom premier liga dobila na značaju, a ne polovnjaci iz mouscrona, viljema, i sl.

boja mora
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:16 am

Ja mislim da poslije ovoga Ivica treba prekinuti sve odnose sa savezom jer su Kodru stavili samo da Amar ne bi bio iako svi znaju da je izmislio fudbal za njega.

salle86
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:20 am

Budi Željo je napisao/la:
čet nov 16, 2017 9:45 am
Ma sa ovim potezom i sam rating Amara je pao, posao ti uzme lik koji je sve skupa vodio pola godine ozbiljne neke ekipe i koji nema nista u karijeri trenersko osvojeno...
a dobro, treba biti malo i realan
amar jeste gigant, za našu ligu. tu meni sva priča završava.
liga je tu gdje jeste, kakva jeste.
meho je ipak svjetsko ime

isto sad da se bira selektor brazila između ronaldinja i nekog ko je osvojio 5 titula sa korintijansom...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

avlami97
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:27 am

boja mora je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
čet nov 16, 2017 11:03 am
Meho Kodro je selektirao najbolju reprezentaciju BIH ikada, koju je naslijedio Ćiro.

**** te kodro jel to hočeš da kažeš da ti je drago i da je bolji trener od Amara
Koji ti je qurac? Procitaj post do kraja, pa mi se obracaj. Ovako ispadas bezobrazan.

avlami97
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:29 am

avlami97 je napisao/la:Meho Kodro je selektirao najbolju reprezentaciju BIH ikada, koju je naslijedio Ćiro, ujedno i jedini selektor BIH sa zavidnim referencama. Svi ostali selektori su po pitanju CVa bili patuljci u odnosu na Ćiru. Ćiro je nesretno ispao u baražu od Portugala (0:0 i 1:0), pogodili smo bezbroj stativa i precki. Isti taj Portugal nam je u barazu uvalio 6 komada kada nas je vodio Sušić. Osim odlicno selektirane ekipe Kodru pamtim i po utakmici u kojoj nas je Japan razvalio 3:0. Kodro je bio odlican igrač.

S druge Amar je bolji trener od Kodre. Ima vece iskustvo i autoritet i osvojene trofeje u Japanu i BIH, a broj trofeja je dvocifren. Autoritet se stiče znanjem, a potvrdjuje rezultatima. To Amar ima, a Kodro ne.

Ako se nekada bude vracao u Želju, Amar treba biti samo trener, jer je pokazao da to najbolje zna raditi. Znači, **** na teren, igrače i ništa više.

Ko god bude izabran za selektora, zelim mu uspjeh.

Simply Blue
Kontakt:

čet nov 16, 2017 11:36 am

Baš da je Kodroi nešto selektirao, nije ..nije ni imao vremena, a ni previše mogućnosti ...nije mjerilo dvije utakmice, ali u te dvije utakmice mi nismo ništa posebno pokazali..
A ionako sad je bespotrebno pričati, za nadati se da je napredovao, imao je 10 godina fore.

Meni je jedino žao što nećemo vidjeti Amara na djelu sa kvalitetnijim igračima i na višem nivou..ostalo je nebitno
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava