ned nov 12, 2017 5:44 pm
Kritika moze biti afirmativna i negativna. Mnogi poznaju ovu drugu i obilato, a neki i zlonamjerno, je koriste. Ne postoji balans i to je ono što nas handri. Niko me ne moze ubijediti da neko ko ispoljava negatvnu kritiku konstantno, to cini sa dobrom namjerom i za dobrobit Želje.
Nismo u stanju stati i podržati ispravne stavove Kluba. Ima kontra primjer i njega smatram incidentom. Menadzer Husaric je dobio tarabu od Kluba i još nisam naisao na komentar, koji tu odluku ne podrzava. Podrzavanjem te odluke (po meni ispravne) podrzavamo Želju. Drugi primjer je gdje jedan portal, takodjer, dobije tarabu od Kluba, ali odredjen broj ljudi ne podrzava Zelju u toj odluci. Svi znamo da je taj portal tuzen zbog raznih lazi, spletki i kleveta, ali i dalje neki "deklarisani" Zeljovci konzumiraju to štivo i isti koriste da bi se sprdali sa Zeljom. Meni je Zeljo sve što je u njemu, sa svim ljudskim i infrastrukturnim potencijalom, imovinom i armijom navijača.
Zašto se ne bi okrenuli afirmativnoj i konstruktivnoj kritici? Zašto ne bi pisali da smo jucer dijelili prvo mjesto, a danas smo 2 boda iza prvog? Zašto nam je čaša na pola prazna, a ja je vidim kao na pola punu?
Bio sam u ratu i opet bih za Drzavu, ali sa mnogima koji sada pišu ne bih smio krenuti u akciju, ne zato što se plasim neprijatelja, nego "prijatelja".
Željo je pokret star skoro stoljeće i ako ni zbog čega, bar zbog te činjenice moramo postovati njegove odluke.
Bio sam unutar "Egipta" '81.'82., bio sam svjedok dogadjaja. Grad je gorio, a mi smo bili jedno. Drugi su virili iza stora. I prije toga, i prije mnogo toga i još prije, mnogo prije bili smo jedno i bili smo pokret.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.