Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 1:37 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:34 pm
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:30 pm
Ma nema Mirza logike, nema sanse da to dokucimo. Jednostavno, niz iracionalnih odluka i takticki suicid. Dabogda se nikad ne ponovio.
Nije da mu se vec slicne stvari nisu desavale samo sto smo nekako dobijali te tekme pa se lakse podnosila, kako neki kazu, njegova hrabrost..
Tako je moj Hadzija, zato ja i ne vidim (iako se nadam) kako on moze ista uraditi sa nama. Jednu utakmicu izvede normalan, optimalan sastav i odigramo jako dobro, drugu sve dobro sto je uradio anulira. I sve tako. Nije mi jasno na cemu ljudi gaje optimizam u vezi njega.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

mirzza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:34 pm
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:30 pm
Ma nema Mirza logike, nema sanse da to dokucimo. Jednostavno, niz iracionalnih odluka i takticki suicid. Dabogda se nikad ne ponovio.
Nije da mu se vec slicne stvari nisu desavale samo sto smo nekako dobijali te tekme pa se lakse podnosila, kako neki kazu, njegova hrabrost..
Ma nije stavljao bolesne igrace da igraju, to definitivno nije radio. Bilo je neke logike, ovo u Vitezu nista ni sa cim, kao da je ciljano isao da izgubi utakmicu.
Definitivno nam treba SD, tako da on dovodi i odvodi igrace, da imamo uigrane formacije od pionira do A tima 4-5-1 i kraj price.
Tako da nema vise sanse da ti dodje Sablja i dovede kamion igraca, pa Kostic drugi kamion, pa Slavko iz kartoteke svoj kamion pa Adzem dovede Kajkuta, Voju i Roka.
Ali definitivno od svih panjeva u zadnje 3 godine 2 se izdvajaju, Livaja i Elsner, pa Buki kad je iz rova dolazio na utakmice je bio u boljoj formi, to ne lici na fudbalera uopste.
Ako smo vec doveli Zeca, on u nedostatku Crnova MORA igrati krilo, nikakav Zeba, ili Vojo da idu tamo, Zeba moze na 10 odigrati pola sata i to je vise nego dovoljno, a Kajkut kao treca opcija iza Voje, Mujage.
Jbt danas je gore nego u subotu u p.m

MrkiMedo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:44 pm

Treba vidjeti sa Slavkom da se vrati ili mozda Jagodica. Mozda bi on bio i najbolje rjesenje jer je u Zelji pa mu onda nema ko podmetati nogu i covjek moze raditi bez problema.
Bez zaebancije, nisam citao sta se pisalo o njegovom odlasku, ali ako bi on isao onda moramo vec imati spremno rjesenje za trenera. Po mom misljenju najbolji trener lige je trener Krupe i volio bih vidjeti Starcevica kod nas. Nek slobodno povede Jasarevica i Vukotica sa sobom

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:47 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Treba vidjeti sa Slavkom da se vrati ili mozda Jagodica. Mozda bi on bio i najbolje rjesenje jer je u Zelji pa mu onda nema ko podmetati nogu i covjek moze raditi bez problema.
Bez zaebancije, nisam citao sta se pisalo o njegovom odlasku, ali ako bi on isao onda moramo vec imati spremno rjesenje za trenera. Po mom misljenju najbolji trener lige je trener Krupe i volio bih vidjeti Starcevica kod nas. Nek slobodno povede Jasarevica i Vukotica sa sobom
Starcevic je pametan, skroman i realan covjek, sretan je u Krupi i mislim da ima zelju da nastavi ono sto je zapoceo. I sam je izjavljivao da ne moze voditi vece klubove, da nije spreman za to. Inace, slazem se sa njim, i mislim da bi ga gradska sredina progutala, zajedno sa nasim igracima.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:49 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Ma ne smije se Adzem tjerati ni pod razno. To bi biolo 7 koraka unazad. Da ima ko bolji da dodje pa hajde vec može doci samo gori. Adzema treba istrpiti ako nista rad ove generacije juniora jer on dokazano zna ih ubaciti u prvi tim bez ikakvih problema. Fudbal je živa materija bice pobjeda i poraza moramo malo svi spustiti loptu.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

MrkiMedo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:51 pm

Budi Željo je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:49 pm
MrkiMedo je napisao/la:
Ma ne smije se Adzem tjerati ni pod razno. To bi biolo 7 koraka unazad. Da ima ko bolji da dodje pa hajde vec može doci samo gori. Adzema treba istrpiti ako nista rad ove generacije juniora jer on dokazano zna ih ubaciti u prvi tim bez ikakvih problema. Fudbal je živa materija bice pobjeda i poraza moramo malo svi spustiti loptu.
Ni ja ne bih volio da ode, ali ako vec bude morao ici onda nam treba neko puno, puno bolji. Istrpio bih rado do kraja sezone njega, vjerujem da ce se igra dici kad budu svi zdravi, ali raja nema strpljenja. S razlogom, nazalost.

@Amidza moguce i to, al mi se fkt cini ko dobar trener. Njima je mozda i najveci problem sto se smatraju malim klubom pa se nekako uvijek povuku. Sarajevu uvale gol na Kosevu i onda stanu pa se poslije cupaju

storm_raider
Kontakt:

Ne ide Adzem.. sta vam je?? Nemoj da trazim ko je lupio to.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:54 pm

storm_raider je napisao/la:
Ne ide Adzem.. sta vam je?? Nemoj da trazim ko je lupio to.
Ma neko vidio na fejsbuku, pa priupitao ovdje, pa se razvila prica. :D Sta se desava oko Vukotica, je li stvarno ide?

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:57 pm

Mislim da ide, gubitak definitivno. Bice jos odlazaka.

mula
Kontakt:

Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:58 pm

storm_raider je napisao/la:
Mislim da ide. Bice jos odlazaka.
Ne znam da li su poznati razlozi, meni se on (barem po ovim javnim istupima) cinio kao inteligentan i sposoban covjek. Moguce da grijesim, ali takvih vazda fali.

mula
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:59 pm

Presudna utakmica za Adzema ce biti derbi na Grbavici
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

heisenberg
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:12 pm

Kljucno i za Adzema i za sve nas je da osvojimo minimalno 4 boda u sljedece 2 utakmice

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:15 pm

Pa vjerovatno i da ce Misimovic otici kada se napravi Jug. Ne znam, pretpostavljam.

salle86
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:17 pm

mirzza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:29 pm
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:01 pm
I po tome bolestan mu Kajkut igrao u spicu, Vojo zdrav 10ku, a na klupi...kako koji dan prolazi, sve mi je manje jasno.
Ako je izveo bolesnog igraca, odbiti mu od plate odmah, ali odmah, pa imas Mujagu, Dzenisa, Stevu 3 opcije a ti izvodis bolesnog kojeg si ti doveo.
Ti stavljas Elsnera ispred Hajdarevica, pa da Hajdarevic na rukama trci bolji je od Elsnera,bez obzira koliko 'umoran' bio.
Cuj umoran i cuj bolestan, a zdrav Zec na klupi iako i on moze u spic.
Mah....
Provjera statusa clanstva, naravno ne radi...
Mujagu kojeg forumski stručnjaci uz Žeru proglasiše najgorim protiv lokomotive, djece...jebbaše mu sve nesposobno ?
Dženisa koji kasni za svojom sjenom ?
Stevu, nek mi oprosti njegova ljepša polovica, ne može ni njoj da zabije ?
I mrtav Kajkut je bolji od ove trojice. E to je tuga.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

sastrane

pon nov 06, 2017 2:18 pm

5 bodova u sljedece 3 tekme. Najbitnije je zadrzati prikljucak za vodecim. Pa i da zaostajemo 4-5 bodova za vodecim, proljece je svakako nase.

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:19 pm

Znaci na trojicu koji bi da Adzem ostane, jedan je za to da on ide. Svasta, ocekivao sam mnogo manju brojku za ove druge..

sastrane

pon nov 06, 2017 2:21 pm

Otvori ponoovo anketu nakon listice. Tad ce kliko toliko biti jasnije, pa uporedi sa ovim

storm_raider
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:24 pm

Bice.

mirzza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 2:34 pm

salle86 je napisao/la:
pon nov 06, 2017 2:17 pm
mirzza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:29 pm
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:01 pm
I po tome bolestan mu Kajkut igrao u spicu, Vojo zdrav 10ku, a na klupi...kako koji dan prolazi, sve mi je manje jasno.
Ako je izveo bolesnog igraca, odbiti mu od plate odmah, ali odmah, pa imas Mujagu, Dzenisa, Stevu 3 opcije a ti izvodis bolesnog kojeg si ti doveo.
Ti stavljas Elsnera ispred Hajdarevica, pa da Hajdarevic na rukama trci bolji je od Elsnera,bez obzira koliko 'umoran' bio.
Cuj umoran i cuj bolestan, a zdrav Zec na klupi iako i on moze u spic.
Mah....
Provjera statusa clanstva, naravno ne radi...
Mujagu kojeg forumski stručnjaci uz Žeru proglasiše najgorim protiv lokomotive, djece...jebbaše mu sve nesposobno ?
Dženisa koji kasni za svojom sjenom ?
Stevu, nek mi oprosti njegova ljepša polovica, ne može ni njoj da zabije ?
I mrtav Kajkut je bolji od ove trojice. E to je tuga.
Ne nego Mujagu za kojeg Leko rece da im je stvorio najvise problema, pored onakve partije komplet ekipe Zeljeznicara. Taj Mujaga vise trci i bori se od zdravog a ne bolesnog Kajkuta koji u skoro 3 mjeseca ima 1 pogodak, a najavljen je kao ogromno pojacanje koje ce donijeti 15 golova u sezoni.
E to je tuga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava