Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 1:12 pm

Mozda su htjeli napisati AdzemE odlazi :D

Hadzijalagic
Kontakt:

Sasa bolovao na terenu, spic Vojo pomagao veznom redu dok je veznjak Zeba bio na krilu a krilo Zec na klupi :klanjase2:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:13 pm

Prem da moram priznati da poziciono Vojo je oba gola zabio kao proednji vezni, i onda u gabeli i juče, spic je odvukao stopera on ostao sam. E sad ono što se meni svidilo u tekmi ligaskoj protiv mladosti sto su se Sinan i on stalno rotirali i samim tim stopera zbunjivali, ja iskreno volim te neke taktičke kretnje na tekmi tj kad nije zakovano da je spic spic. Danas sve manje i manje se koriste klasični špicevi koji samo stoje i čekaju loptu. iskreno ja bi prije doveo tri zeca koji moze da trči i da je brz nego jednog dizelasa, ti na trku i brzinu i sa manjkom kvaliteta fudbalskog u ovoj ligi možeš da dobijes bruku tekmi, a čak je i nasa liga prevazisla malonogometne majstore
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:13 pm

Ono sto je sigurno jeste da promjenama trenera necemo nista dobiti to smo se dosad uvjerili, Ado nista losiji nije od ovih koji su se vrtili tu cak mislim da je bolji. O kakvoj igri mi mastamo ja fkt ne razumijem jer tu igru koju mi zelimo ne znam da smo ikad gledali osim kad je Amar ismijavao ovu ligu one sezone. Mi treba da shvatimo da ona 'mi smo Zeljo i uvijek idemo na titulu' ne pije vode. Konacno treba stati iza trenera i selektirati igrace jer Adzem ima znanje i pokusava nesto, a ako ne pokusa nece znati ni da li bi islo. Ovaj zimski prijelazni rok je kljucni da se rijesimo onih na koje necemo racunati i da se fokusiramo na one na koje racunamo i slijedece sezone uz eventualno neko pojacanje jer tek tako mozemo ocekivati da imamo tim slijedece sezone, a ne da zavisimo od 2-3 pojedinca kao i dosad

Charlie Sheen
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:15 pm

vojo
zec ramovic zaka
hajdar/saban jovan
najbolje sto imamo i zaista nema potrebe izmisljati toplu vodu.
Mene brine Zakaric sa kartonima jer ko da gledam ide mu neki zuti protiv Borca.

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:16 pm

Trebao se Goran mozda ocistiti protiv Viteza.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Elegant
Kontakt:

Vukotic se povlaci iz kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:15 pm
vojo
zec ramovic zaka
hajdar/saban jovan
najbolje sto imamo i zaista nema potrebe izmisljati toplu vodu.
Amin.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Sasa bolovao na terenu, spic Vojo pomagao veznom redu dok je veznjak Zeba bio na krilu a krilo Zec na klupi :klanjase2:
ma cijela tekma je zestoka fula. Od izbora prve postave do igrača koji su usli u utakmicu kao da su igrali protiv 11 Neda Turkovica

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:17 pm

Elegant je napisao/la:
Vukotic se povlaci iz kluba.
Izvor?

Mirek11
Kontakt:
Status: Online

pon nov 06, 2017 1:19 pm

Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:01 pm
I po tome bolestan mu Kajkut igrao u spicu, Vojo zdrav 10ku, a na klupi...kako koji dan prolazi, sve mi je manje jasno.
Ni meni evo poslije 2 dana nije jasno sta je zelio, OK imao je neke zamisli kao svaki trener ali ako vidis ( a izjavio je kako je ekipa izasla indisponirana ?!) da to ne ide, primas gol mijenjaj odmah nemas sta cekati, nece se ti pokrenuti.
Kajkut bolestan, vide svi da ne moze a ti ga ostavis 90 minuta?!
Zeba cuva aut linju, Elsner nespreman, izgubljen, Voju zavalio na neprirodnoj poziciji, ......
Jednostavno ne treba eksperimentisati sa igracima, pozicijama. Imao je dovoljno alternativa a koje imaju motiv da odigraju i koje mogu trcati. Zatekao je ekipu ali poslije 3 mjeseca moralo mu je biti jasno koliko ko moze i hoce te da izvuce maximum od ovog sto imamo.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:21 pm

Mirek11 je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
I po tome bolestan mu Kajkut igrao u spicu, Vojo zdrav 10ku, a na klupi...kako koji dan prolazi, sve mi je manje jasno.
Ni meni evo poslije 2 dana nije jasno sta je zelio, OK imao je neke zamisli kao svaki trener ali ako vidis ( a izjavio je kako je ekipa izasla indisponirana ?!) da to ne ide, primas gol mijenjaj odmah nemas sta cekati, nece se ti pokrenuti.
Zeba cuva aut linju, Elsner nespreman, izgubljen, Voju zavalio na neprirodnoj poziciji, ......
Jednostavno ne treba eksperimentisati sa igracima, pozicijama. Imao je dovoljno alternativa a koje imaju motiv da odigraju i koje mogu trcati. Zatekao je ekipu ali poslije 3 mjeseca moralo mu je biti jasno koliko ko moze i hoce te da izvuce maximum od ovog sto imamo.
Ovo sto je Charlie Sheen naveo je najbolje sto imamo. U odsustvu Ramovica, jednostavno njega zamijeni Zericem ili Zebom, umjesto da tumbas cijelu ekipu i glumis Guardiolu.

Mirek11
Kontakt:
Status: Online

pon nov 06, 2017 1:23 pm

:palacgore:
Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:21 pm
Mirek11 je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Ovo sto je Charlie Sheen naveo je najbolje sto imamo. U odsustvu Ramovica, jednostavno njega zamijeni Zericem ili Zebom, umjesto da tumbas cijelu ekipu i glumis Guardiolu.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:23 pm

Ne mislim da ce nesto bitno poremetiti rad kluba jer zna se i dosad ko kakve uloge ima

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:28 pm

mirzza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:29 pm

Amidza je napisao/la:
Ako je izveo bolesnog igraca, odbiti mu od plate odmah, ali odmah, pa imas Mujagu, Dzenisa, Stevu 3 opcije a ti izvodis bolesnog kojeg si ti doveo.
Ti stavljas Elsnera ispred Hajdarevica, pa da Hajdarevic na rukama trci bolji je od Elsnera,bez obzira koliko 'umoran' bio.
Cuj umoran i cuj bolestan, a zdrav Zec na klupi iako i on moze u spic.
Mah....
Provjera statusa clanstva, naravno ne radi...
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u pon nov 06, 2017 1:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:30 pm

Ma nema Mirza logike, nema sanse da to dokucimo. Jednostavno, niz iracionalnih odluka i takticki suicid. Dabogda se nikad ne ponovio.

mirzza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:32 pm

Sta je sa provjerom statusa clanstva? Zasto ne radi?

Charlie Sheen
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:32 pm

Ako je istina za Vukotica,mislim da definitivno nije vakat za takve promjene

Hadzijalagic
Kontakt:

pon nov 06, 2017 1:34 pm

Amidza je napisao/la:
pon nov 06, 2017 1:30 pm
Ma nema Mirza logike, nema sanse da to dokucimo. Jednostavno, niz iracionalnih odluka i takticki suicid. Dabogda se nikad ne ponovio.
Nije da mu se vec slicne stvari nisu desavale samo sto smo nekako dobijali te tekme pa se lakse podnosila, kako neki kazu, njegova hrabrost..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava