Polako bolan, 15 dana do tekme, ide 5 dana optimizma, 10 dana depresije
Nisi realan. Europu ćemo izboriti kao četvrtoplasirana ekipa. Kup ako ne bude naš, završiće gdje i prošle godine.
Jako je bitno kakav avatar imam. Stavicu Amara, stavicu reklamu bajre, glavicu kupusa, sta god ali opet cu misliti isto. Mislim da mi kao navijaci nemamo potrebe raspravljati o svim drugim stvarima osim zelenog terena. Ali eto, imaju moderatori i neka odluce.Amidza je napisao/la:Rece lik s avatarom Senada Misimovica...Grbavica je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 6:25 pmA sto se uopste mora raspravljati o upravama? Jos posebna tema za to. Moze onda i tema o platama, pa da platne liste postavljamo i uporedjujemo sa ranijim, pa tema o kvalitetu opreme nasih fidbalera i tako...Amidza je napisao/la:To je to reks. Izvolite gospodo, pa drkajte jedni drugima qrce ili se pomarisite (argumentima) ako treba, da izvine zenski auditorijum, ako ga ima. Ja se nadam da ce se naci neko od moderacije da odgovori na onaj moj prvi post i prijedlog. Stavljam ga u spoiler, da ne listate bezveze.
Spoiler:
Otvarali novu temu ili ne, znamo i ja i ti dobro da ce se raspravljati. To iznad je samo moj prijedlog.