pile87 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 10:56 am
Ja sam baš primjetio nešto što nisam dugo, kada je Kemo dao pogrešan pas ispred naših 16 i gleda oko sebe jer je napravio šansu protivniku.
Veća, Blagoje pa i Graovac mu plješću i govore dobro je nema veze igraj.
I mi na sjeveru smo odmah ustali i dali mu podrsku. Yebi ga, dese se one greske svakome.
Graovac fino igra na beku, cak se u nekoliko navrata i prikljucio gore da pomogne Zaki.
Sto se tice Roka, zaista je jos rano komentarisati covjeka koji jos nije odigrao ni sat vremena kako treba. Nemoguce je ista zakljuciti o njemu, njegovim manama i plusevima. No, ne cudi ovakva prica, jer se zna sta se sve govorilo o Zaki, psovalo..., a svi ti se sad kunu u njega. 90% navijaca je pola godine govorilo da covjek nema pojma, ovakav, onakav.... ma znamo sve, nismo glupi.
Pa ja sam svom rodjaku iz kola u kolo objasnjavao kako ce doci na svoje, samo da zaigra na toj prirodnoj poziciji na desnom krilu. To lani nismo vidjeli zbog Mire, a izgleda da ga ne bismo ni vidjeli na tom desnom krilu da je ostao Slavko. Pa cak i protiv Zete i Aika Zaka je bio lijevo krilo, a Asim desno
Kako bilo, sada je na tom RWu i igra sjajan fudbal, pravi razliku na terenu, a kako vrijeme bude odmicalo i Sinan(na ceneru), Vojo, Blagi(polahko hvata formu i pocinje cesce ustajati na desnu nogu), svi ce oni poceti praviti tu razliku na terenu i samo sabura bice ovo fina ekipica.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...