Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 24, 2017 3:53 pm

Konta levat da mu je ovo Megamix dabogda mu za lijekova trebalo.Otici ce zlo kad tad iz zelje
Listam komentare na fb u vezi smanjenja plata i naletim na ovaj, haj reko da vidim ko je pacijent.
Jebbem ja nas, treba nas ugasiti. Lik da ekipom profilna u onim majicama Ultras a ovako razmišlja. Volio bih da mi ovakvi uživo pojasne zašto to mišljenje...
Fuj jebbem ti bošnju

Edit. Lik je i vlasnik 10-godišnje istok
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:02 pm

KrajPrice je napisao/la:
uto okt 24, 2017 3:27 pm
Ja da sam Adzem ubacio bih djecu sutra, svakako je bolje ispasti sada nego kasnije. Ova ekipa ne moze na dva fronta!
Sastav juniora koji je izbacio Lude mi pruzio jak otpor.
Teren ce bit los, bolje da igraju malo "jaci" igraci. Sama Mladost je grublja ekipa i teren ce im ici u korist.

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:04 pm

mirzza je napisao/la:
uto okt 24, 2017 3:29 pm
ponosannavas je napisao/la:
uto okt 24, 2017 3:09 pm
mirzza je napisao/la:
uto okt 24, 2017 2:22 pm

Racuna li se na Dinu Hasanovica? Moze li on dobiti koji minut?
Markovica ne volim, ali je pod ugovorom i zasto ga ne iskoristiti ako nam vec fali igrac do kraja polusezone. Da ne poredim njega i Elsnera jer nema osnova jos za to.
Ima li nade da mali Sehic ili Besirovic dobiju sansu na beku ili cemo i tu traziti neko drugo rjesenje?
Ljetos se vidjelo gdje nam fali igraca, a to su stoperi, bekovi i sredina. Sredinu je Adzem namirio Sabanom i Hajdarevicem i to sam napisao u postu koji ocito nisi ni procitao jer mi nabijas na nos neke stvari koje sam tamo rekao, a to su da nemamo stopera i bekova da smo lose selektovali ljetos.
Fakat ne vidim razlog za nervozu da se psuje toliko.
Ja prvi halim DInu ako si čitao moje postove. I ja prvi govorim da su ranije trebali biti dovedeni igrači, ali nisu. I zbog toga ako to razumiješ mi nije jasno što se pitate što smo doveli Elsnera. Znači fali nam stoper i Elsner može pokrpiti. Fali nam i vezni i pored DIne i to moe Elsner pokrpiti i donijeti nešto što DIno nema. Kad izbaciš djecu u vezi ti ostaju Ramović, Zeba. Blagoja i Dino. TI misliš da je to dovolno? Jedna povreda i belaj, a mi sad imamo dvije povrede. Djeca će neka igrati i za repku i trebat će i u ligi juniorskoj u nekim tekmama. Sve je to greška od starta ja se slažem, ali čemu onda pitanja što će nam Elsner. Ne govorim o kvaliteti. Nismo je još vijdeli. GOvorim o tome da ti treba još jedan igrač na kojeg možeš računati. Marković možda ne želi jesi li to pomislio. Ili je i on bio povrijeđen. Bar je tako pisalo. O tome ti pričam.
Znaci u vecini se slazemo, nije mi jasno ne zeli, ima ugovor, ima platu, znaci MORA. Kada mi ne mozemo otjerati Bekrica, mozemo natjerati Markovica da igra. Koliko znam pisalo se da je igrao za drugi tim. I nemoj da izbacujemo djecu, ja samo kazem da je veza popunjena za razliku od stopera i bekova, kao i spica gdje konkurise 5 napadaca. I kako ne racunamo na Stevu kad smo Evropu sa njim igrali. Znaci jos jedna greska od ljetos. Kup moramo ganjati jer tu imamo realne sanse, a titula ako se ukaze sansa napasti, jer smo lose usli u ovu sezonu.
ja nagađam što ne igra Marković. Ne znam znači. Ima neki razlog. Možda mi i oduzimamo od plate ali frajer neće da ide uživa. Možda je nešto peto. Možda smo mi krivi. Nikolić ne može realno i zato su dovedeni ovi. Ne izbacujem ja juniore druže. Ne bih ih ni Adžem izbacio ali igraju djeca ligu prvaka, igraju juniorsku ligu koja nam je bitna zbog narednih generacija, igrat će za repku juniorsku. Sjećaš se prije dvije godine smo možda prvenstvo izgubili zbog toga jer nismo mogli računati na djecu koja su trebala ići u dodatne kvale. Znaš da pozvana trojica bila čini mi se. Znači ne mogu djeca stići sve to odigrati drug moj. Nisu mašine.

Amidza
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:05 pm

salle86 je napisao/la:
Konta levat da mu je ovo Megamix dabogda mu za lijekova trebalo.Otici ce zlo kad tad iz zelje
Listam komentare na fb u vezi smanjenja plata i naletim na ovaj, haj reko da vidim ko je pacijent.
Jebbem ja nas, treba nas ugasiti. Lik da ekipom profilna u onim majicama Ultras a ovako razmišlja. Volio bih da mi ovakvi uživo pojasne zašto to mišljenje...
Fuj jebbem ti bošnju

Komentari na Klixu i FB-u su rak. To je ludnica poluotvorenog tipa. Uzas, uzas. Da se zapitas s kim i gdje zivis, s kim dijelis zrak. Tuga. Ja sam se prisilio da to ne citam, bukvalno ne dam samom sebi. Kad god pomislis da ce ovdje nesto biti bolje, ustini se i odi na FB/Klix i citaj sta ljudi pisu. Odmah ces prestati sa sanjarenjem.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:06 pm

salle86 je napisao/la:
Fuj jebbem ti bošnju

Debil. Ne treba obraćati pažnju.

salle86
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:19 pm

salle86 je napisao/la:
Fuj jebbem ti bošnju

Žalosno je.
Haj prvo pomisliš lažni profil ili sl.
Ali ozbiljan lik, po svemu bi se reklo sasvim ok, neko ko vjeruje ljudima i kupi tu 10-godišnju.
Nije lako milju dati, da budemo iskreni.
I onda ovako piše.
Nikako to dvoje ne ide zajedno, sem ako si baš šifra.
Gdje je pukla tikva ?
Hoćeš rezultate, 99% nas kuka na igrače a onda ih kao žali(mo). Jebbo lud zbunjenog.
Po zidu profila oduševljenje što repka igra na Grbavici a onda najveće zlo neko ko je to omogućio.
Fakat je ova Bosna puna slučajeva
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:21 pm

skretnicar je napisao/la:
uto okt 24, 2017 4:11 pm
Teren je natopljen, ako ne prestane padati, sutra ce biti katastrofa, Grbavica nikad ljepša , na private ko hoce par slika
Pusti pp daj ovde
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

sahmat

uto okt 24, 2017 4:22 pm

Bodovi se na kraju pišu, a ne posjed lopte ili šutevi.. Sad smo na -3 i ocekujem da u sljedeca tri kola preuzmemo vrh
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

šuplja

uto okt 24, 2017 4:25 pm

Anel potpisuje u januar za klub u ligi petice, ostat će do kraja sezone na posudbu u Želji i imat će klauzu za bonuse koji će ići Želji zavisno od broja nastupa za taj klub i performansa u budućnosti.
Zadnja izmjena: šuplja, dana/u uto okt 24, 2017 4:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:26 pm

Prestat će padavine do sutra.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:27 pm

šuplja je napisao/la:
Anel potpisuje u januar za klub u ligi petice, ostat će do kraja sezone na posudbu u Želji i imat će klauzu za bonuse koji će ići Želji zavisno od broja nastupa za taj klub i performansa u budućnosti.
jel ti ovaj post ima veze sa nickom :D
Željezničar ante portas !

ellaxaz
Kontakt:

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

šuplja

uto okt 24, 2017 4:33 pm

AsharaK je napisao/la:
šuplja je napisao/la:
jel ti ovaj post ima veze sa nickom :D
Baš iz tog razloga i stoji nick, cijenu vam ne mogu reći ali šestocifrena je u KM-ovima.

Sjetit ćeš me se 21. novembra kad BiH - Francuska u19 budu igrali u Bijeljini.

Grbavica
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:36 pm

Larsone jel istina da si jednom svima poznatom forumasu trazio pare da pise na forumu, uz pokaz clanske karte :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:43 pm

Premlad je da ide.
Na ljeto ce biti 4 mil. :kafa:

Samo slabo njeg kontaju ovi nasi igraci, ne znaju mu dupli odigrat ili iskoristiti kad povuce igraca. Pravi pometnju odmah svojim nastavkom kretnje.

LARSSON
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:47 pm

Grbavica je napisao/la:
uto okt 24, 2017 4:36 pm
Larsone jel istina da si jednom svima poznatom forumasu trazio pare da pise na forumu, uz pokaz clanske karte :rofl1:
Istina

Napisano sa Iphone X iz Dubai

šuplja

uto okt 24, 2017 4:47 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto okt 24, 2017 4:43 pm
Premlad je da ide.
Na ljeto ce biti 4 mil. :kafa:

Samo slabo njeg kontaju ovi nasi igraci, ne znaju mu dupli odigrat ili iskoristiti kad povuce igraca. Pravi pometnju odmah svojim nastavkom kretnje.

Ja ti samo kažem šta je dogovoreno :)
Zadnja izmjena: šuplja, dana/u uto okt 24, 2017 6:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:48 pm

Ako ponuda >500 tisuca evropskih novcanica slobodno ga pustiti, ali uz ugradu od 20% za sljedeci transfer. A jos ta posudba ako bi bila, onda je to jos bolje. Budimo realni da vece sanse za uspjeh ima ako ranije ode vani.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:51 pm

salle86 je napisao/la:
uto okt 24, 2017 4:19 pm
salle86 je napisao/la:

Fuj jebbem ti bošnju

Žalosno je.
Haj prvo pomisliš lažni profil ili sl.
Ali ozbiljan lik, po svemu bi se reklo sasvim ok, neko ko vjeruje ljudima i kupi tu 10-godišnju.
Nije lako milju dati, da budemo iskreni.
I onda ovako piše.
Nikako to dvoje ne ide zajedno, sem ako si baš šifra.
Gdje je pukla tikva ?
Hoćeš rezultate, 99% nas kuka na igrače a onda ih kao žali(mo). Jebbo lud zbunjenog.
Po zidu profila oduševljenje što repka igra na Grbavici a onda najveće zlo neko ko je to omogućio.
Fakat je ova Bosna puna slučajeva
Napriča mu neko priču, a on glup ne može razbrati ima li logike i to ti je tako. Koliko sam puta razuvjerio indijance po BiH samo logikom bez da znam detalje. Kažu mi pa jebote vidis nisam o tome mislio. Pa mi sutra čestita kad se malo raspita.
A tih što pričaju priče mali milion. Znam ih nekih rekao bi čovjek Željovci od glave do pete ponjamke im se. KO zna jel i taj profil pravi. Trba vidjeti zna li ga raja.

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 24, 2017 4:53 pm

Grbavica je napisao/la:
uto okt 24, 2017 4:48 pm
Ako ponuda >500 tisuca evropskih novcanica slobodno ga pustiti, ali uz ugradu od 20% za sljedeci transfer. A jos ta posudba ako bi bila, onda je to jos bolje. Budimo realni da vece sanse za uspjeh ima ako ranije ode vani.
Nemojte molim vas sad o tome. Eto molim vas. Uleti frajer i baci šuplju sa nicka šuplja i sad će biti još naših ne trba za te pare i sl, a nit ko zna za koje pare ni ide li mali uopšte. Kad bbude vrijeem pričat će se. Možda i zbori istinu ali nije vakat pričati i da govori istinu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava