Šta je reć, jel to i ti nisi bioEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 9:16 pm
I ja bi ti sad nešto rek'o, ali bih završio u jednom gradu u TK, u blizini @AsharaKa
@Hurmasice i na tebe se odnosi![]()
Zajebo si se pravo

Šta je reć, jel to i ti nisi bioEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 9:16 pm
I ja bi ti sad nešto rek'o, ali bih završio u jednom gradu u TK, u blizini @AsharaKa
@Hurmasice i na tebe se odnosi![]()
Ukoliko prođeš lokomotivu , ideš u glavni playoff sa Manchesterima, Barselonom, klubovima iz Madrida itd
Ima još jedan prije toga, playoff za ove osvajače nacionalnih prvenstava, pa onda glavni playoff
ja ne znam šta se bunite kad im je klub zvanično zvizno tarabu,šta očekujete vi ustvari?da mi njih kamenom a oni nas hljebom?nemojte biti licemjerni,odnos tog portala i kluba je nikakav,tako da me čudi da su bilo šta i objavili,a posebno nešto pozitivno....a stalno ih prozivate uprkos tome.
Ko konta, taj i skonta... Aristotel
šta me ispravljaš koji q
Ako prođemo Lokomotivu, igramo sa drugoplasiranim iz tih glavnih grupa (ucesnici seniorske lige prvaka). Ko to prođe ide u glavni knockout sa prvoplasiranim iz ovih grupa.LARS1921 je napisao/la:Yebo me svak ako išta kontam ovdje
U našem slučaju, LP igraju 32 tima. Igra se 2 kola s 2 utakmice. Nakon toga se miješaju timovi koji su došli kao pobjednici nacionalnih prvenstava i čiji seniorski timovi igraju u LP. Od te faze se igra knock-out do kraja, ali s jednom utakmicom (!?). Znači ako prođemo Purgere, onda možemo naletiti i na nekog čiji seniorski klub igra u LP.