Svi koji igraju nasu ligu su mjerilo, nismo mi krivi sto su oni u stanju kakvom jesu, i sve ih treba pobjediti. Meni je juce sve izgledalo mnogo bolje brze ali mislim da nije do celika i do njihovog kvaliteta nego do terena. Ako je neko igrao nekad fudbal ili neki drugi sport jasno mu je kako je igrati protiv ekipe koja igra krkanski, onoga trena kada su pali i sa snagom nisu mogli ni faulove vise praviti. Vojo i Elsner bi trebali donijeti dodatni kvalitet u ekipu. Zajmovic i Saban pa reci cu i Kemo djeluju bolje iz utakmice u utakmicu, to je bitno za ekipu kako oni budu rasli tako ce i ekipa rasti.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 10:55 amMjerilo je bio Zrinjski ili Sloboda,gdje se pokazuje karakter i snaga ekipe.
Gledajuci tako, ekipa iz prethodne sezone je imala enormnu snagu i fascinantan karakter jer su prosle godine na Grbavici u LZP satrali i jedne i druge kada je najvise trebalo........ Ipak se mi sjetimo kako su oni titulu izgubili pa ce ta snaga i karakter u vodu pasti.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 10:55 amMjerilo je bio Zrinjski ili Sloboda,gdje se pokazuje karakter i snaga ekipe.
Uživo izgleda još luđe
Anel je odigrao bez greške.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 10:49 amAli da li je moguće da momak od 18.godina jedini igra lopte na jedan ili dva dodira, pri čemu uputi tačan pas, pazite sad, i unutrašnjim i vanjskim stopalom, i odmah trči naprijed da pravi višak.
Na poluvremenu sam govorio o tome da je bio najbolji u prvom uz Stanića, napadao je ka našoj tribini i bio je baš uočljiv.. jednostavno osvaja elegancijom u igri.
Živ bio Anele, pojačaj tu malo ishranu i treninge, mogao bi glat sa Amirom..
I on se fol još nešto mangupiše
Protiv nas su igrali bez tri iole ozbiljna igraca i rovitim Mahmutovicem.
Jesi uporan ti, popusti Boga tiCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon okt 16, 2017 12:43 pmProtiv nas su igrali bez tri iole ozbiljna igraca i rovitim Mahmutovicem.