pon okt 16, 2017 10:02 am
Ne pisem cesto ali sam tu redovno kao gost pa bih zelio da pozdravim aktivne clanove foruma.Prisustvovao sam jucerasnjoj utakmici a i pogledao sam reprizu pa bih kao drzavljanin zemlje sa 3 miliona selektora da dam svoje misljenje.Kao sto smo svi primjetili a i ja bio sam odusevljen napadackim ulogama bekova projica i pogotovo stanica,e sad da li je to proizvela nemoc celika u napadu ili smo to uvjezbavali u medjugorju,neznam ali znam da to zelim vidjeti i u buduce.Mnogo vas pise da smo proigrali izlaskom zebe i ulaskom zajmovica,ali ja se tu ne bi slozio,proigrali smo zamjenom ramovic-zec gdje je pickica sale(hehehe)dobio malo povuceniju ulogu i gdje se pokazalo njegovo fudbalsko umjece(tehnika i pasing).Sto se tice ostalih-Sabanadzovic-bravo mali,da ne napredujes ni u jednom segmentu neke 3 godine opet mozes biti starter u ovoj ligi.Zajmovic-momak je zasluzio produzenje ugovora,ne vjerujem da kosta puno klub a mislim da moze samo biti bolji,ucestvuje ravnopravno u igri sa ostalim zvijezdicama i zao mi je sto nije upisao pogodak jucer.Zakaric-uzivo sam se pitao sta je njemu gdje su probijanja,driblinzi,tek dok sam pogledao utakmicu na tv-u sam vidio njegov doprinos.Ogroman broj pretrcanih kilometara(barem za nase prilike),vecina napada po njegovoj strani i taj gol.Kajkut-tehnicki potkovan,odlicno se slaze sa zecom,dodavanja pravovremeno i na prvu.Jedino mi nekako ne djeluje da daje 100 posto
sto bi mozda bilo i razumljivo poslije toliko klubova u nasoj ligi,vidjeti cemo sta sa sobom donosi ubiparip(imace sam fan jakih stamenih napadaca koji mogu koliko toliko potrcati tipa
obradovic,krpic).O ostalima nebih,osim o golmanu Markovicu,ja neznam gdje je on igrao i kako je zalutao u celik ali momak je armirani beton,iskreno se nadam da ce ga nasi kontaktirati jer mi djeluje odlicno.Mislim da je sudija odlicno vodio utakmicu i da je mehic bio na granici crvenog ali da nije napravio dovoljno prljav start za 2 zutog niti je imao neka verbalna prepucavanja i dobacivanja koja su mu mogla donijeti prijevremen put u svlacionicu.Toliko od mene,pozdrav.