Ništa onda najbolje da ugasimo B tim jer košta, jednom je Amar imao opciju da dovede iz slavije veznjaka sad je u poljskoj mislim ali je menadžer traŽio 100 000 na ruke, i Amar kaže da taj igrač zaista vrijedi i da bi dao te pare ali da bi ga nakon toga razapeli na sred stadiona zajedno sa igračem. Ja sam mislio da nije tako, ali danas mi je mnogo jasnije. Brko je vizionar i sve mu je jasno kako narod diše. I ja sam sad za to da nam ne trebaju skupa pojačanja najbolje je da proberemo među drugoligasima oni ne kostaju mnogo.salle86 je napisao/la:Inače stara bosanska poslovica "kriv si dok se ne dokaže drugačije"pile87 je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 10:17 amNema niko u B timu ni bruto. Bekrija je imao neto kad je došao 9000 sada nema. I ne govorim ovo da bi nekog branio nego čisto radi istine.Veteran1965 je napisao/la:O bruto trosku govorim. Samo da ne mjesamo kruske i jabuke...
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mislim da se razumijemo, ja lično ne volim kad bilo ko izgubi a da nosi ime Željo, i bez obzira na protivnika...pa makar bio real.
Istina je da i ovaj B-tim košta, možda više nego neki A timovi premierligaša. Ali opet, kad je meč "pravog" Želje za 2 dana, iskreno boli me lijevo muddo za rezultat drugog tima.
PS. Hoće li biti gdje kakvo okupljanje u ili pred Zenicom, pošto će nas biti dosta u privatnom aranžmanu, ili ono u fazonu kako dođeš tako ulazi
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk