Budi Željo je napisao/la: ↑čet okt 05, 2017 3:40 pm
ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 05, 2017 3:37 pm
Budi Željo je napisao/la: ↑čet okt 05, 2017 2:49 pm
I ja gledam sta mu je, nit sam se tebi obratio nit imam ikakve veze i sa čim prijatelju, bas si na pogrešnom tragu
Halali ako se nisi meni obraćao, ali post je odmah iza mog i ima veze sa mojom konstatacijom.
nisam brate, vec opcenito ono govorim, jbg zivimo u banana drzavi i stvarno mislim da primjetno bili čiji vid dobronamjernog rada ne treba zlurado kritikovati, ok je svakako ukazati na greske i pomoci ali nikako strovaljivati.
Znači fakat vidim da se momci trude i bore i podržavam ih ali i stalno navodim kritike koje su dobronamjerne. Vođa navijača loše vodi navijanje. Ok pjesmice nek se pjevaju ali moraš u pojedinim momentima osjetiti kad treba kratke i jake pjesme da se zaori i da daš podršku ekipi. Onda dere se bezveze tamo i tjera raju. Isto tako i on dovođenje igrača pred tribinu kao da su zatvorenici mi je bezveze. Ok dati do znanj ada se ne sviđa igra ili zalaganje ali ono je baš podcjenjivački. Ružno. Pa i ove greške na transparentima, jbg to šteti ugledu ali neko fakat sroči tekst ko SIdran, svaka mu čast. Ja želim da smo najbolji i da tamo umjesto hiljadu bude pet hiljada sutra na novom jugu svaku tekmu, a to možemo samo ako baštinimo istinske vrijednosti Željinih navijača, pa povremeno vi pjevajte te pjesmice i furajte neke furke, ali ne ove furke koje su ružne.