Minjore je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 4:51 pm
@Ujak
Prave laznu sliku o nama. Glupi Bosnjo kad procita nesto on to sebi utuvi u glavu i bez obzira sto nije bio na nekoj utakmici i nije je ni pogledao, on ce pricati da to ne lici ni na sta. Ispadosmo losiji od Viteza. Generalno, daju losu sliku o bh fudbalu i ne nalaze pravo rijesenje ovog stanja u nasem fudbalu.
Kaze, Zrinjski sa pola snage. Pa yebo vam pas mater. Nek sjasu malo sa mog Kluba.
Kaze navikli na titule. Na kakve bolan ne bio titule ? To moze reci ko prati Zelju 7 8 godina. Mi jesmo najtrofejniji Klub u drzavi , ali nije to neka vezana imperija 10 godina zaredom, vec ciklicno. Previse raja zivi u imaginarnom zivotu.
To im je modus operandi i mi to znamo. Zeljo nikad gori i liga nikad gora i slabija, satro. Naravno, daleko od istine. Ne tako davno je bod u gostima za 90% ekipa bio misaona imenicama, a igralo se bukvalno na livadama i ligom su harale ekipe sa 100k KM iz opstinskog budzeta, sudije klale koga su stigle, u Europi nas karali sve s 5 razlike. A pricamo o narodu koji ide kod Torabija da mu vodu blagoslovi, znaci nije da je ovdje ikad bilo neke pameti. Nece je ni bit. Svi zajedno doprinose tome da ogade bh fudbal i sve ovdasnje klubove ljudima. I gle cuda, to uvijek koincidira sa losim igrama podstanara u vlasnistvu kosookog Mongola. Kad su oni karina, nek su i svi ostali, jel tako? Pa nije, jbg.
Podmetace ti noge uvijek i svugdje. Nalozice se na tebe svako selo protiv kojeg igras. To su dokazi da si najveci klub u drzavi. Na to se moramo navici i moramo se nauciti nositi s tim bremenom. Ako hoces posteno da se nosis onda moras da odskaces od ostalih za barem 20%, jer ce se stimat, pravit hajke i pokusavat da se klub destabilizuje na sve nacine. To su djecije bolesti i marginalne stvari. Zato je bitnije fokusirati se na sebe i unaprijediti ovo gdje mi stekamo, a stekamo da valja u puno stvari. Sto da se pravimo slijepi? Znaci nek je to prioritet. Davat prostora nekim neostvarenim ljudima je nepotrebno. Prioritet ti je OP, koji je svi znamo daleko od onoga sto bi trebao da bude, infrastruktura, pa transfer politika, SD itd.
Shvatam ja tebe i meni je milion puta izvadio zivac neki papak sa nekom satro kolumnom, ali su davno provaljeni svi takvi.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj