Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrkiMedo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 02, 2017 1:48 pm

Budi Željo
Kontakt:

pon okt 02, 2017 1:51 pm

MrkiMedo je napisao/la:
pon okt 02, 2017 1:48 pm
http://sport1.ba/ino-fudbal/navijaci-le ... gara/96845
Ne kazem ja, al kazem ... :D
Ovo je odraz primitivizma, jel tebe neko na poslu tuče ako sta pogrijesis, i da li smatras da ce neko biti bolji nakon sto ga prebijes. Hoce al u nekoj stvari, u tom slučaju straha samo ce biti gori. Lijepi Američki sport ljudi dolaze da uzivaju nikad nisam cuo niti za jedna incident tamo da se desio od strane navijačkih grupa jer ljudi to ne dozivljavaju kao ventil za svoje lične frustracije, mal penis, tuce ga zena, mala plata i sl...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Amidza
Kontakt:

pon okt 02, 2017 1:53 pm

Nismo pitari.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:10 pm

ima stara narodna, kaže, što priliči marku ne priliči janku...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:12 pm

Sad ćete vi vidjeti efekat batina.. Neće primiti gol do sudnjeg dana. Zivi bili pa vidjeli
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mirzza
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:14 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
pon okt 02, 2017 1:47 pm
mirzza je napisao/la:
pon okt 02, 2017 12:37 pm
Desavaju se cudne stvari u nasem klubu. Sve je imalo logike ono sto su objasnili od ostanka Slavke, pa njegove smjene dan pred prvenstvo pa Adzemovom dolaska i okretanju ka 'pravom smjeru' - proizvodnji naish igraca.
Nekako je i prelazni rok odradjen u stilu pravimo kostur ekipe, krpimo gdje smo tanki, Adzem je jos uz par juniora poostrio konkurenciju i nije to nimalo lose izgledalo prije 14 dana kada smo ovu Krupu razmontirali u jednoj postenoj utakmici sa obje strane. Tu se cinilo da Adzem sazrijeva, mijenjao je dosta, sto je gledajuci nas unazad godinama veoma cudno jer godinama vec igramo 4-5-1 sa izuzetkom Kostica koji je imao svoje ideje i postavka Zeca u spic na spore stopere i presing su rezultirali demoliranju Krupe onako, demonstrirajuci silu.
Usli smo u sezonu ne kao kandidati za titulu iz razloga sto smo oslobodili veliki dio budzeta za plate (Kerla, Miro, Lendric, Stojanovic, kasnije Ugljesa i ko sve jos), a nismo doveli ni priblizne zamjene za Lendrica i Miru. Lendric bi Zrinji u subotu uvalio dvicu bez problema da je bio mjesto Kajkuta i danas bi slavili i Zelju i Lendrica.
Kao imali smo pare za Gotala koji je trazio cifru bar ono sto se barata u novinama ali ta cifra je ostala na kraju gdje je ostala.
Mislio sam poslije projica da nema vise matoraca, ali dolazi Kajkut za kojeg hajde imas objasnjenje stasavaju Mujaga, Dzenis jer je Stevo nekretnina nepokretna, ali ovi dolasci Elsnera koji kao moze krpiti stopera i zadnjeg veznog iako tu imas Kemu Graovca i Velica uz plivaca sindikalistu i posebno ako dovodjenje Ubiparipa predstavljaju veliko lutanje u tzv sportskom segmentu. Jer dolaskom ova dva igraca u sreidni sezone ne dobijamo nista, nisu prosli pripreme (citaj Kajkut), mogu ti mozda pomoci nesto kratkorocno (citaj Kajkut), sa njima i dalje nisi kandidat za titulu niti ces bez njih ostati bez evrope.
Dakle pare bacene na stare i polovne igrace a njih se trebamo rjesavati. Ako su vec htjeli trebali su istresti cifru u julu i dovesti spica kako treba kojem bi dali platu Kajkuta i Ubiparipa i stopera u rotaciji mjesto Elsnera za nase lige jer Kemo Graovac predstavlja izvrsnu kombinaciju samo ih treba uigrati. Na klupi Velc, Dzindo i Sindikalac do isteka ugovora.
Menadzment vec sada mora voditi racuna i skautirati mlade igrace na poziciji desnog beka (obavezno) a na ljeto i lijevog (gdje treba obratiti paznju na Jasarevica i pokusati ga dovesti). Mi smo opet u situaciji kao i prije 2 godine, nemamo ekipu, kupujemo polovnjake i ne znam kuda ovo vodi.
Cisto sumnjam da su ova dvojica Adzemova zelja....
Nama treba vremena jer instant uspjeha nema, Krupa i Zrinjski to dokazuju. Mi dovedemo Sablju koji se zatvori, pa ti dodje Kostic koji sa 3 spica igra, pa ti dodje permanentni i kaze nema preci u napad i sada Adzem koji bi da mijenja formacije a igraci kao krivi.
Mi moramo imati strpljenja jer ova ekipa je realno broj dva u ovakvoj ligi i treba im podrska da to i naprave na terenu, a na zimu pare ciljano uloziti u prave igrace a ne polovnjake.
Sta je sa Istokom? Kad se on misli zavrsavati? Ti poslovni prostori zjape prazni a neka neko izracuna koliko je para zaradio Istok od Slobode do danas...
Adžem je tražio Elsnera. Gdje, kad i kako ga je gledao nemam pojma, al na njegov zahtjev je doveden
Za istok se čeka upotrebna dozvola koja je kudikamo jeftinija kad se izdaje za stanje koje je sad, nego kad se izdaje za već urađene poslovne prostore
Hvala ti na odgovoru, obradovao si me za drugu stvar, a za prvu na hajr...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:21 pm

Ne trebaju batine, nismo stoka, ali novcane sankcije za slabe rezultate i ukinit sve pogodnosti tipa karantina, putovanja dan pred utakmicu kao da se ne bi umorili i slicno. A Adzemu dati punu podrsku i vrijeme da radi.
Nije bas normalno da kada Blagojevic, kojeg kritikujemo, krene u napad, da se sakrivaju i da mu se niko ne otkriva. Isto i za Sinisu koji me nervira sa izvodjenjem auta i onda kad bolje pogledas, svi stoje u mjestu, niko mu se ne otkriva.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:23 pm

neko je napisao kako jeste, on kakav je da je, od njega se najveći dio vremena traži da pronađe saigrače koji se kriju iza protivnika...

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:35 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
pon okt 02, 2017 1:30 pm
Ili ja nisam upratio ili ovdje niko nije spominjao pisanje nekog portala u subotu, kao ljudi iz Krupe utakmicu posmatrali sa zapada sa Nikolicem te kao dogovarali njegov prelazak tamo. Možda onda i mi uzimamo nekog od njih. Koljic, Vukotic, Jasarevic, Redzic, da je samo jednog od njih.
Bili u Sarajevu jer su svakako dan kasnije imali utakmicu sa Sarajevom, a Nikolic nije bio na klupi, pa je posmatrao utakmicu sa tribina, nije mu prvi put. Ako i zele Nikolica, iako imaju dovoljno napadaca, sigurno nisu ludi da pristanu na neku slicnu trampu. Ali zato potpises predugovor na zimu sa Redzicem i dovedes ga fino na ljeto i imas top veznjaka.

Nama kao da fali neki motivator, bas je neko to dobro spomenuo, a Vukotic je osoba koja dize ekipu, pravi kapiten. Kod nas samo Vedran ima osobine kapitena, jer mu je i u najgorim momentima najvise stalo i gura ekipu, ali dzaba kad je golman, sta ce, nece uzet loptu i ici do centra. I Kemo bi mozda bio takav, ali nema kontinuitet utakmica i jos uvijek dosta grijesi, pa prije njemu treba neki stabilan drugi stoper da ga dize tokom utakmice i onda kada mu ne ide.

Praise the sun \[T]/

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:39 pm

Jos nesto sam zapazio tokom ove utakmice protiv Zrinjskog, upravo Kemo od silne zelje zna zaplivati i otici sa svoje pozicije, tako i primismo gol, ali u par navrata je isao skroz u napad i otkrivao se, sto radi i Vukotic u Krupi, i to mi se dosta svidja kod njega, iako mora imati puno bolju procjenu kada to treba i smije da radi. Naravno, za nesto takvo treba utakmice i da ima nekog pouzdanog u paru. Po deseti put napominjem, ali i ovu sezonu imamo problem sa stoperima, nikako da uvezemo par utakmica sa istim parom, sto zbog problema sa silnim suspenzijama, sto zbog povreda.

Praise the sun \[T]/

ChWilla
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:40 pm

šta ćemo kad graovac svaku utakmicu dobije ne jedan, nego dva žuta kartona...

momak je sigurno naš najškolovaniji i najbolji stoper, ali gubi se u glavi...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:40 pm

a sve zbog našeg veznog reda ...
Željezničar ante portas !

azbaha
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:47 pm

mirzoni1921
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:49 pm

azbaha je napisao/la:
pon okt 02, 2017 2:47 pm
https://fkzeljeznicar.ba/vojo-ubiparip- ... ara/28498/
Eto vam ga
jel ovo sin od Đure Ubiparipa, Izetovog dobrog druga :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

sajo10
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:50 pm

Haj nek je sa srecom! Nemoze biti gori od ovih kvazi napadaca koje vec imamo.

azbaha
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
Haj nek je sa srecom! Nemoze biti gori od ovih kvazi napadaca koje vec imamo.
Koliko si siguran? :placeodsmijeha:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:51 pm

Treba ga prvo pogledat, skeptičan sam, al neka mu je sretno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon okt 02, 2017 2:52 pm

Ja i moja braća shzna i PP nadali smo se nekoj grtalici :(

Hurmasica
Kontakt:

Sretno!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

Dobro dosao.
Znaci do kraja sezone potpisao bar nece biti problema oko ugovora ako bude los.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava