Ma ima tu krivice svih po malo, ne vidim kako je uprava izričito kriva što nam igrači stoje kilometar daleko od protivnika, što ko ovce trcimo za loptom i ne pratimo igrače, što nam igrač na običan dupli pas izlazi sam na golmana, osnove fudbala mi sinoć nismo mogli ispoštovati, smiješno smo igrali svega mi bar prvo poluvrijeme. Drugo smo ofanzivno i odigrali nešto,(ulaskom Zajmovića i sa Ramovićem u sredini) ali smo kao ekipa cijelu utakmicu defanzivno igrali totalno amaterski a još na sve to pročitana i šablonska igra.
Mora se dijagnosticirati problem, nama treba stručna analiza igre i zašto se tako mnogo oscilira od utakmice do utakmice, a na osnovu ove zadnje moraš se zabrinuti jer mi osnovne stvari u fudbalu nismo u stanju odigrati, pravilno kretanje linija je za nas izgleda samo sporadičan detalj, uigrane akcije nema na mapi, užasno spora igra sa alibi igračima od kojih haman pola njih ne preuzima nikakav rizik i samo gleda kome će je dodati ili nabiti. Zamjeniti sporije igrače bržim, Hajdarević, Zajmović su igrači kojima treba dati šansu, dati je i Anelu ali ne treba sad forsirati momka, neka se sabere malo.
Ako nam prioritetno treba neki igrač onda je to desetka, brza, moderna, koja pravi višak na terenu i prevagu. Umjesto dovođenja 3-4 prosječna igrača dodaš još neki iznos na njihove plate i dovedeš jednog kvalitetnijeg, a takve nije teško ni naći jer je kvalitet u našoj ligi sve osim kvaliteta. Napraviti sistem u igri, da se zna ko šta radi na terenu a ne da svi trče za loptom, ljut sam pravo jer često nam se dešava da ekipa ne pruži svoj maksimum i gubi, i da dva poluvremena često osciliraju što se ne bi smjelo dešavati.
Rješenja se moraju naći, što prije.. Ima ih sigurno!