Ne znam ima li talova, kakav je Cenan, kakav je Vukotic... Ali znam da tebi Sinane j.ebem majku u p.icku za ovakav naslov.gavran je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 6:21 pmhttp://hehe.ba/cenan-progovorio-o-talov ... jeznicaru/
Želimo sreću igračima iz Omladinske škola FK Željezničar. Oni će sutra igrati protiv PFC Ludogorets 1945 u okviru UEFA Youth League. Sretno dječaci! #grbavicaškolafudbala
Zakuhali "poslovno" oko ekipe? Koji djavo to znaci? Zakuhati poslovno oko ekipe??????????? Zasto ti tek sada kazes da su zakuhali poslovno oko ekipe i zasto to tada nije izaslo na sunce? Da li je moguce da su svi tolike ckepi i iako izgubimo titulu na najgluplji moguci nacin, svi i dalje sute kao picici i lafo cekaju pogodan trenutak da iznesu stvari na vidjelo...pile87 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 5:31 pmI isto tako je istina da su on i slavko zakuhali na kraju prosle sezone ali zakuhali poslovno oko ekipe. Isto tako kljucna stvar nama se uvijek u kljucnim momentima desavaju nagli padovi forme i promjene raspolozenja pojedinih igraca, ti si neki dan cini mi se najbolje do sad obijasnio zasto nam je potreban sportski direktor.
Nemam pojma tako cuo, moze biti postavka na terenu, formacija, ljudi rade zajedno ne slazu se oko necega...SWRA_1921 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 7:39 pmZakuhali "poslovno" oko ekipe? Koji djavo to znaci? Zakuhati poslovno oko ekipe??????????? Zasto ti tek sada kazes da su zakuhali poslovno oko ekipe i zasto to tada nije izaslo na sunce? Da li je moguce da su svi tolike ckepi i iako izgubimo titulu na najgluplji moguci nacin, svi i dalje sute kao picici i lafo cekaju pogodan trenutak da iznesu stvari na vidjelo...pile87 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 5:31 pmI isto tako je istina da su on i slavko zakuhali na kraju prosle sezone ali zakuhali poslovno oko ekipe. Isto tako kljucna stvar nama se uvijek u kljucnim momentima desavaju nagli padovi forme i promjene raspolozenja pojedinih igraca, ti si neki dan cini mi se najbolje do sad obijasnio zasto nam je potreban sportski direktor.
Ko je tu Čenan da se nešto pita oko formacije i postavke na terenu (pretpostavimo da je to razlog). Može dati dobronamjernu kritiku ili prijedlog, ali da se zakace oko toga jer Slavko mozda nece kako bi ovaj htio to ne mogu da shvatim (ako je tako bilo).pile87 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 8:19 pmNemam pojma tako cuo, moze biti postavka na terenu, formacija, ljudi rade zajedno ne slazu se oko necega...SWRA_1921 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 7:39 pmZakuhali "poslovno" oko ekipe? Koji djavo to znaci? Zakuhati poslovno oko ekipe??????????? Zasto ti tek sada kazes da su zakuhali poslovno oko ekipe i zasto to tada nije izaslo na sunce? Da li je moguce da su svi tolike ckepi i iako izgubimo titulu na najgluplji moguci nacin, svi i dalje sute kao picici i lafo cekaju pogodan trenutak da iznesu stvari na vidjelo...pile87 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 5:31 pmI isto tako je istina da su on i slavko zakuhali na kraju prosle sezone ali zakuhali poslovno oko ekipe. Isto tako kljucna stvar nama se uvijek u kljucnim momentima desavaju nagli padovi forme i promjene raspolozenja pojedinih igraca, ti si neki dan cini mi se najbolje do sad obijasnio zasto nam je potreban sportski direktor.
A odakle znam ja nagadjam za razlog, mogao mu je reci da ne igramo dovoljno ofanzivno i da se misljenja razidju zar ne...SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 8:37 pm
Ko je tu Čenan da se nešto pita oko formacije i postavke na terenu (pretpostavimo da je to razlog). Može dati dobronamjernu kritiku ili prijedlog, ali da se zakace oko toga jer Slavko mozda nece kako bi ovaj htio to ne mogu da shvatim (ako je tako bilo).
Keep walkingSirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 7:49 pmJa ovako dok setam obicno razmisljam o Želji i malo malo pa mi neka ideja ili nešto dodje u misli. Maloprije je bilo, možda je Nenad Starovlah novi potencijalni SD. Neki dan smo imali video u kojem kaze da se zazelio Grbavice i Šehera, pa ko zna...![]()