Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 26, 2017 6:21 pm

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

fcz
Kontakt:

uto sep 26, 2017 6:34 pm

gavran je napisao/la:
uto sep 26, 2017 6:21 pm
http://hehe.ba/cenan-progovorio-o-talov ... jeznicaru/
Ne znam ima li talova, kakav je Cenan, kakav je Vukotic... Ali znam da tebi Sinane j.ebem majku u p.icku za ovakav naslov.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 26, 2017 6:36 pm

Opet se sve vrati na priču oko Amara, oko dugova prema njemu, oko okruženja u klubu dok je on bio.
@arctg fino napisa. Čovjek je jedini insan sa kojim ti je zagarantovan uspjeh. Kao što reče dadneš mu platu 20 ljami, ugovor na 4-5 godina i usput mu zakonski sve isplatiš što mu se duguje. To je pozicija koja ti odlučuje ama baš sve što se tiče fudbala, od strategije i planova kluba, od prodaje igrača, od uređenja omladinskog, od skidanja i biranja novog trenera, od praćenja i dovođenja igrača.
Bolje te pare dati za nekog provjereno stručnog nego za nekog koji kad mu se bude radilo i radit će.. Dovodit će čisto onako da se popuni roster.
Pa na kraju krajeva bolje i njemu vratiti tih 300 000 KM što se spominju, kad će ti se dugoročno kroz dobar ugovor vratiti to desetorostruko..kroz prodaju igrača, kroz manjak fula u transfer politici, a sasvim je druga priča što u dušu zna cijelu ligu.
A uz sve to, nikakvog pritiska ne bi bilo lupam naredne dvije godine da Amar kaže pravimo tim i do tada ne očekujte maksimum od rezultata, svi bi mirno pratili jer bi znali da je to sve u rukama jedinog pravog čovjeka za našu ligu.
Ja bolju opciju ne vidim.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ISB87
Kontakt:

uto sep 26, 2017 6:43 pm

Amar, Adzem, Oda i jos oar STRUCNIH ljudi (zeljovaca) treba da vodi sportski dio. I mislim da bi tad procvjetali.
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

uto sep 26, 2017 6:43 pm

Kad se sjetim ovoga:

http://sportske.ba/zeljo-sutra-predstav ... e-tribine/

Sinane ne mozes ti to prije mene znati, pokusao da me zayebe, :psujem: :ne:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto sep 26, 2017 6:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

uto sep 26, 2017 6:44 pm

Jes nam neko uporan

mirzoni1921
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:03 pm

Zar vi stvarno vjerujete u ovo sto je sinan napisao? Pa sto se Slavko i Cenan srdacno pozdravise neki dan u Bijeljini kad imaju lose misljenje jedan o drugom. I bekric je rekao da ga je zvao Miro
Stevanovic i da mu je dao podrsku 😂😂
😂😂😂😂. Mani te se mahale i mahalskih portala.

Neka imena su namjerno napisana malim slovima 😉

1921.ba
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:05 pm

slika

NAJAVA: Juniori Željezničara gostuju u Bugarskoj

http://1921.ba/najava-juniori-zeljeznic ... rskoj-3968

Želimo sreću igračima iz Omladinske škola FK Željezničar. Oni će sutra igrati protiv PFC Ludogorets 1945 u okviru UEFA Youth League. Sretno dječaci! #grbavicaškolafudbala
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:15 pm

Yebi bugaree yebi bugaree yebi bugareee :pivo:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:35 pm

Kršić: Daćemo sve od sebe da pobijedimo Ludogorets i prođemo dalje

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/krsi ... alje/96193
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SWRA_1921
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:39 pm

pile87 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 5:31 pm
I isto tako je istina da su on i slavko zakuhali na kraju prosle sezone ali zakuhali poslovno oko ekipe. Isto tako kljucna stvar nama se uvijek u kljucnim momentima desavaju nagli padovi forme i promjene raspolozenja pojedinih igraca, ti si neki dan cini mi se najbolje do sad obijasnio zasto nam je potreban sportski direktor.
Zakuhali "poslovno" oko ekipe? Koji djavo to znaci? Zakuhati poslovno oko ekipe??????????? Zasto ti tek sada kazes da su zakuhali poslovno oko ekipe i zasto to tada nije izaslo na sunce? Da li je moguce da su svi tolike ckepi i iako izgubimo titulu na najgluplji moguci nacin, svi i dalje sute kao picici i lafo cekaju pogodan trenutak da iznesu stvari na vidjelo...

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:49 pm

Ja ovako dok setam obicno razmisljam o Želji i malo malo pa mi neka ideja ili nešto dodje u misli. Maloprije je bilo, možda je Nenad Starovlah novi potencijalni SD. Neki dan smo imali video u kojem kaze da se zazelio Grbavice i Šehera, pa ko zna... :)
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Elegant
Kontakt:

uto sep 26, 2017 7:53 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:09 pm

I ja bih volio Amara vidjeti opet u klubu. Ali ne znam otkud raji toliko optimizam da bi sa njim bilo sve bajno i krasno. Ili sam ja postao toliko pesimista da i kad bi na klupu doveli Murinja a u napad Džeku, ni tad ne bih smio garantovati nešto 100%
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:19 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
I isto tako je istina da su on i slavko zakuhali na kraju prosle sezone ali zakuhali poslovno oko ekipe. Isto tako kljucna stvar nama se uvijek u kljucnim momentima desavaju nagli padovi forme i promjene raspolozenja pojedinih igraca, ti si neki dan cini mi se najbolje do sad obijasnio zasto nam je potreban sportski direktor.
Zakuhali "poslovno" oko ekipe? Koji djavo to znaci? Zakuhati poslovno oko ekipe??????????? Zasto ti tek sada kazes da su zakuhali poslovno oko ekipe i zasto to tada nije izaslo na sunce? Da li je moguce da su svi tolike ckepi i iako izgubimo titulu na najgluplji moguci nacin, svi i dalje sute kao picici i lafo cekaju pogodan trenutak da iznesu stvari na vidjelo...
Nemam pojma tako cuo, moze biti postavka na terenu, formacija, ljudi rade zajedno ne slazu se oko necega...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

SirAlexFerguson
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:37 pm

pile87 je napisao/la:
uto sep 26, 2017 8:19 pm
SWRA_1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Nemam pojma tako cuo, moze biti postavka na terenu, formacija, ljudi rade zajedno ne slazu se oko necega...
Ko je tu Čenan da se nešto pita oko formacije i postavke na terenu (pretpostavimo da je to razlog). Može dati dobronamjernu kritiku ili prijedlog, ali da se zakace oko toga jer Slavko mozda nece kako bi ovaj htio to ne mogu da shvatim (ako je tako bilo).
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:40 pm

Slušaj ti glasa i ushićenosti prije meča Reala i BvB..
A kad nas prenose k'o da su na tehvidu. Još te izprozivaju uzduž i poprijeko.
Ugasili se inšalah.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:40 pm

Prije svega da pohvalim @arctg za post od sinoc, kapa dole.

A oko sportskog direktora... Covjek na toj poziciji treba svakom klubu, ali samo ako je to covjek sa znanjem, iskustvom, vezama, poznanstvima... Ako je maksimalno posvecen i sa jakim stavom, s petljom. Ne treba nam neki Ihtijarevic, nesto reda radi... Ko je SD Sirokom, Zrinjskom?

Koliko god mi je preko glave i price Amar ovo, Amar ono... Ovo je pozicija i trenutak kao nacrtan da on uleti i postroji stvari. Ima autoritet, strucnost, zna s ovim poluigracima i u toku je svih desavanja u ovoj ligi. Osim toga Amar u klubu znaci da je opozicija ove uprave mirna, talasanja vise nema, ali avaj...

pile87
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:42 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
uto sep 26, 2017 8:37 pm

Ko je tu Čenan da se nešto pita oko formacije i postavke na terenu (pretpostavimo da je to razlog). Može dati dobronamjernu kritiku ili prijedlog, ali da se zakace oko toga jer Slavko mozda nece kako bi ovaj htio to ne mogu da shvatim (ako je tako bilo).
A odakle znam ja nagadjam za razlog, mogao mu je reci da ne igramo dovoljno ofanzivno i da se misljenja razidju zar ne...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto sep 26, 2017 8:43 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
uto sep 26, 2017 7:49 pm
Ja ovako dok setam obicno razmisljam o Želji i malo malo pa mi neka ideja ili nešto dodje u misli. Maloprije je bilo, možda je Nenad Starovlah novi potencijalni SD. Neki dan smo imali video u kojem kaze da se zazelio Grbavice i Šehera, pa ko zna... :)
Keep walking :D

A ja opet ne kontam cemu ovolika strka na forumu ovih dana. To bilo sve med i mlijeko sad odjednom neki down.
- Izgubili od Slobode; ni prvi ni zadnji put
- Otisao Cenan; hvala i dovidjenja. Sretno i njemu i nama
- SP nesto izjavio oko podmetanja; to u drugim sredinama svi disu ko jedan. Aha, malo sutra.

Druga stvar je sto smo mi medijski najvise exponirani a ne manjka nam opozicije. Nazalost ne one konstruktivne vec destruktivne
I opet lazna dilema; ili Amar ili sadasnja Uprava. A dosta nas se uhvati na nju.
Elem, trese se gora radja se mis
ni milimetra
5. - 7. Okt 1992.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava