Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 20, 2017 11:15 am

cikazubo je napisao/la:
sri sep 20, 2017 10:25 am
Najbolje prepisati od engleza, kupovi sa rezervnim timovima, nije neki trofej a rezervni igrači imaju motiv jer će igrati zagarantovano jedno takmičenje tokom sezone, ublažiš nezadovoljstvo kod nekih, daješ priliku nekim mlađim, pa i ako ispadneš nema veze svakako ćemo kroz ligu na euro scenu..
Jeste, samo sto oni igraju LIga kup sa rezervama pa i Europa league ovi veci klubovi takodje igraju, ali FA kup igraju u standardnim sastavima ipak je to najstarije takmicenje na svijetu.

teatrale36
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:18 am

ChWilla je napisao/la:
sri sep 20, 2017 9:58 am
teatrale36 je napisao/la:
sri sep 20, 2017 9:20 am
exbabilon je napisao/la:
uto sep 19, 2017 6:57 pm
Kad smo se dotakli Zakarica, moram priznati da nisam ocekivao ovaj njegov napredak i povratak u formu. Na proljece je izgledao nespremno, nezainteresovano. Svaki pokusaj prodora je bio neuspjesan, a postavljanja u defanzivi katastrofalna. Ali gle cuda, Zakaric nam je trenutno u ofanzivi najbolji igrac, vidi se na njemu da je silno motivisan i da se na njega moze ozbiljno racunati. Defanzivu je popravio, ali cim ponestane snage i njegova defanziva se izgubi u dobroj mjeri. Zato mu treba bek koji ne ide previse naprijed sto je Sinisa. Samo naprijed Zakara, yebo nas hejtere!
Ma Slavko ga ubio sa pripremama i glupostima, covjek nije mogao potrcati kako treba a kamoli igrati, sad se tek vidi da je pravi igrac bar za ove nase lige.
Slavko strucnjak i stepenice gore dole :ne:
pripreme je slavko i sad proveo, a ne adžem. mislim da je u zakarićevom slučaju najviše do postavke i da je njemu najmanje odgovaralo da igra krilo uz aut liniju. govorili su neki forumaši da bi on bio bolje desno...ali ko bi miroslava sklonio odatle. vjerovatno ne ni mnogo otvoreniji od slavke...
Jeste pripreme ali je on i u toku sezone provodio iste "pripreme" pa ljudi nisu mogli potrcati kako treba osim Miroslava i Lendrica,nisu svi trkacki isti da mogu to izdrzati.

cikazubo
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:21 am

cikazubo je napisao/la:
Najbolje prepisati od engleza, kupovi sa rezervnim timovima, nije neki trofej a rezervni igrači imaju motiv jer će igrati zagarantovano jedno takmičenje tokom sezone, ublažiš nezadovoljstvo kod nekih, daješ priliku nekim mlađim, pa i ako ispadneš nema veze svakako ćemo kroz ligu na euro scenu..
Jeste, samo sto oni igraju LIga kup sa rezervama pa i Europa league ovi veci klubovi takodje igraju, ali FA kup igraju u standardnim sastavima ipak je to najstarije takmicenje na svijetu.
Jel naš kup ima tu težinu kao FA, a bgmi i u FA se rotira dosta, tek u završnici se izlazi sa standardnih 11.
Nije ni bitno, naš kup nema neku težinu pogotovu ako se uzme u obzir da ćemo i kroz ligu izboriti euro pretkola, kup je ono kao lucky looser ako nisi uzeo titulu, gurat sa kombinovanim sastavom do polufinala ako uspiju, nakon toga vrjedi trošit i ove iz prvih 11, jer potrošnja od 3 utakmice nije velika i neće previše uticati na šampionsku trku u ligi..

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:26 am

cikazubo je napisao/la:
Upravo to. Bravo.

Izvesti drugi tim. Prvo kup nije neko takmicenje, a Evropu smo kroz ligu skoro sigurno uzeli.
Los teren, igraci se lako mogu povrijediti, ali i potrosit ce se duplo vise na ovakvom terenu. A ti igras vrlo bitan mec za tri dana.
Izvest rezerve pa sta bude. Tek ako se dodje do polufinala onda pojacati malo radi trofeja jer si vec blizu njeg, ali ovako prvi mec u kupu obavezno rezerve pa sta bude.

Plava Porodica
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:28 am

Ja rekoh
Odu sa svojima poslat pa šta bude
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:31 am

sri sep 20, 2017 11:18 am
ChWilla je napisao/la:
sri sep 20, 2017 9:58 am
sri sep 20, 2017 9:20 am

Ma Slavko ga ubio sa pripremama i glupostima, covjek nije mogao potrcati kako treba a kamoli igrati, sad se tek vidi da je pravi igrac bar za ove nase lige.
Slavko strucnjak i stepenice gore dole :ne:
pripreme je slavko i sad proveo, a ne adžem. mislim da je u zakarićevom slučaju najviše do postavke i da je njemu najmanje odgovaralo da igra krilo uz aut liniju. govorili su neki forumaši da bi on bio bolje desno...ali ko bi miroslava sklonio odatle. vjerovatno ne ni mnogo otvoreniji od slavke...
Jeste pripreme ali je on i u toku sezone provodio iste "pripreme" pa ljudi nisu mogli potrcati kako treba osim Miroslava i Lendrica,nisu svi trkacki isti da mogu to izdrzati.
Zakaricev problem pored pozicije je bila i kilaza.
On je bio na dijeti i gubio kile, samim time nije inao snagu. To je tako logicno. Takodjer, on je i sa Zebom trebao pricati oko tog problema jer momak nije imao energiju da moze igrati kako treba.

Tome dodati da je dosao van forme i taj period prilagodbe, ali mislim da je dijeta glavni problem. Sad se odbijaju od njega.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:34 am

Jos sto ne mogu ove satrologije. Lafo poslati drugi tim. A kad bi ga poslali i ispali Adzemu bi svi odreda glavu odsjekli. Odmoriti Bogicevica, Blagojevica i Zebu i cao. Bitan je i Kup.
Srcu draga, boja PLAVA !

reks1
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:39 am

Npisao namah poslije Krupe,nekih desetak str unazad
reks1 je napisao/la:
pon sep 18, 2017 10:57 pm
Imamo mi i drugi tim,ako me sjecanje ne vara.Valjda taj tim moze dati ruke i zajedno sa Odom odigrati kvalitetnu takmicarsku tekmu!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:43 am

mi smo Zeljo i uvijek trebamo teziti osvajanju svega sto se moze osvojiti.
ne mogu da shvatim da postoji neko ko voli Zelju a zeli taktizirati oko toga.

juris na sve pa kako nam bude!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

salle86
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:44 am

cikazubo je napisao/la:
sri sep 20, 2017 11:21 am
cikazubo je napisao/la:
Jel naš kup ima tu težinu kao FA, a bgmi i u FA se rotira dosta, tek u završnici se izlazi sa standardnih 11.
Nije ni bitno, naš kup nema neku težinu pogotovu ako se uzme u obzir da ćemo i kroz ligu izboriti euro pretkola, kup je ono kao lucky looser ako nisi uzeo titulu, gurat sa kombinovanim sastavom do polufinala ako uspiju, nakon toga vrjedi trošit i ove iz prvih 11, jer potrošnja od 3 utakmice nije velika i neće previše uticati na šampionsku trku u ligi..
čelzi, man i jedan i drugi, arsenal, totenhem ... svi oni znaju da će preko lige 99,99% otići u europu
većini njih je i iz poniženja igrati ligu europe jer je tu zarada za njih mizerna u odnosu na onu koju dobiju u ligi prvaka
tako da je jasno koji im je cilj (minimum top-4)

kod nas niti jedan klub nema toliki procenat garancije da će preko lige u europu jer imaš samo 3 mjesta, od toga su 2 iste jačine kao to dodatno u kupu
a do 1/4 finala možeš doći uz samo malo truda (i da te baš žrijeb ne zakolje), a onda imaš 3 ozbiljna protivnika

tako da nikako se kup bih i kup engleske ne mogu porediti po vrijednosti ekipama

plus što je kod njih bukvalno srijeda-subota ritam, a nivo igre takav da jednostavno moraš rotirati
pa je logika odabrati kup za to
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

shzna
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:57 am

Ma mozemo mi pisati, ne valja kup, daj drugi tim itd a kad bi ispali bilo bi yebavanje od do, realno.
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri sep 20, 2017 11:59 am

shzna je napisao/la:
Ma mozemo mi pisati, ne valja kup, daj drugi tim itd a kad bi ispali bilo bi yebavanje od do, realno.
Tako je braca, idemo do duple !
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:06 pm

Juriiiiiiiiiiiiiiš :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Budi Željo
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:07 pm

hocel bit kakvog makar textualnog prenosa
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

azbaha
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:08 pm

Ma ne treba slati sve standardno, ali vala ne treba ni sve autsajdere, odmoriti Bogija, Zebu, Blagojevica, Mozda i Zakarica na fazon jedno poluvrijeme da igra. Ja bih Zeca stavio u prvu postavu od pocetka u ovoj utakmici, takodjer Zajmovica, Sinisu, Projica, one fizicki malo jace igrace koji se mogu na ovakvim terenima hrvati.

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:21 pm

Bobic ili Fejzic zavisi koji manje pusi :D
Stana - Velic - Graovac - Projic
...............Dino...........
Zec (Hrvanovic) - Hajdarevic - Zera - Zaimovic
............Djenis.........

Pa sta bude, ja necu psovat. :kafa:
Gore je izvest prvi tim pa ispast :D

Nadam se da ce uskoro neko staviti slike tog gore Tora u kojem igramo. Samo momci bez povreda.

shzna
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:28 pm

AsharaK je napisao/la:
sri sep 20, 2017 11:59 am
shzna je napisao/la:
Tako je braca, idemo do duple !
Ma Adzem dovoljno mixa da bi se mogao danas "standardan" sastav izvesti, bez ikakvog straha od umora.
Drugo je celavi radio gdje je konstantno izvodio istu ekipu sem tekme s Radnikom na Grbavici u Kupu, pa kontamo da ce se opet obiti o glavu.

Inace, nikad necu shvatiti a pogotovo nase igrace gdje tempo i nije neki, kako se mogu kao umoriti za 2 utakmice u sedmici.

Ekipi navijaca koja ide sretno i pametno, lesevi su blizu.

Danas ispadaju ili zrinja ili pitari.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:46 pm

Ne bi volio da ispadnu ni jedni ni drugi.
Ako ispadnu sve ce okrenuti prvenstvu a to nije dobro za nas ( naravno ako mi prodjemo ). Bolje sto su duze u kupu, trosit ce se na to.
Kad vec spomenu Zrinjski, danas igraju sa Slogom i naletih na fb na ove slike (prostorije Tuzle City :D ) :

slika

slika

Ne znam koji su ciljevi Sisoje i zbog cega on ulaze ili pere pare u sport, ali ovo je stvarno dobro i drago mi je da i neki drugi ulazu u infrastrukturu.
Sloga ce uci ove godine sigurno. Poklopit ce on to kao i sa Slobodom u drugom dijelu sezone.

ChWilla
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:53 pm

i nije škrt pa da ulaže samo u svoju ekipu, već i u druge i u sudijsku organizaciju, to je sportski radnik za primjer :D
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

sri sep 20, 2017 12:55 pm

Široke ruke čovjek, šta ćeš...dobričina...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava