Nema veze opet im se sjetim najmilijih onom udruzenju a pogotovo pederu Benji
Nema veze opet im se sjetim najmilijih onom udruzenju a pogotovo pederu Benji
Covjek ne smije imat' drugacije misljenje da odmah ne docekate kao provalu. Ja se evo slažem da je bolje da tu utakmicu imaju priliku gledati pravi navijaci i jednog i drugog kluba koji idu redovno na utakmice nego navijaci koji ce doci za europske, derbi, eventualno jos neku bitniju da se uslikaju.. neki ovdje provodite politiku slicnu ovoj našoj vladajucoj garnituri, samo nek su naši, nije vazno kakvi su ali nemoj protiv naših. Ne branite tako identitet kluba, valjda bi se identitet nas kao navijaca trebao ogledati u zajednistvu i suradnji (osim tih 90 minuta), nisu tako davno neki stariji forumasi ovdje cucali u rovovima na okolnim brdima zajedno s njima. A sad pravimo neke tampon zone između. I to ime samo pokazuje kakve smo pi*** (da ne koristim neke druge izraze) postali i jedni i drugi, bakljama, nozevima stolicama jedni na druge. Valjda je to naša menstruacija pa da ne prljamo jedni druge daj jednu tampon zonu.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 4:12 pmBolje nasih 9,10 i njihovih dvije milje koji su pravi da se napravi fina atmosfera i vrhunski derbi u odnosu na amaterizam na terenu.Drugo je da mi imamo prosjek 10 milja,a ne pet I to zahvaljujuci derbijima.
nikad nisam bio zagovornik "pitari su nam najveći dušmani" jer imam dosta poznanika, drugova, prijatelja koji navijaju za taj pogani klubvobznaazna je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 6:07 pmNe znam ni ja sam nekako sam trenutnog misljenje da netreba ici nikako nek' udruženje tople brace pune jug mozda ih i bude ukupno na lavoru 2 milje nek' se dive svojim pulenima.
Naši moraju konačno i ovo pitanje staviti na dnevni red. Stadion nam je takav da pitare "moramo" staviti gdje ih stavljamo oduvijek
Te njihove,kako ih ti nazva,prave navijace kuci vodite pa nek vam po kuci lome i pale a da se ja pitam nikad ni jedan od njih nebi ušao više na Grbavicu.Vi zaboravili ono trganje i paljenje stolica i uništavanje svega što su mogli uništiti ili niste nego bi vi krivicu za ova dešavanja oko karti da svalite na nas.Zašto???Ono što ima malo i njih normalnih komotno mogu na Istok sa našom rajom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 6:11 pmCovjek ne smije imat' drugacije misljenje da odmah ne docekate kao provalu. Ja se evo slažem da je bolje da tu utakmicu imaju priliku gledati pravi navijaci i jednog i drugog kluba koji idu redovno na utakmice nego navijaci koji ce doci za europske, derbi, eventualno jos neku bitniju da se uslikaju.. neki ovdje provodite politiku slicnu ovoj našoj vladajucoj garnituri, samo nek su naši, nije vazno kakvi su ali nemoj protiv naših. Ne branite tako identitet kluba, valjda bi se identitet nas kao navijaca trebao ogledati u zajednistvu i suradnji (osim tih 90 minuta), nisu tako davno neki stariji forumasi ovdje cucali u rovovima na okolnim brdima zajedno s njima. A sad pravimo neke tampon zone između. I to ime samo pokazuje kakve smo pi*** (da ne koristim neke druge izraze) postali i jedni i drugi, bakljama, nozevima stolicama jedni na druge. Valjda je to naša menstruacija pa da ne prljamo jedni druge daj jednu tampon zonu.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 4:12 pmBolje nasih 9,10 i njihovih dvije milje koji su pravi da se napravi fina atmosfera i vrhunski derbi u odnosu na amaterizam na terenu.Drugo je da mi imamo prosjek 10 milja,a ne pet I to zahvaljujuci derbijima.
Grbavica je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 3:33 pmšto treba biti prvi stoper? čovjek ima ogroman broj grešaka na svakoj utakmici. od loše predaje lopte, izbijanja, bespotrebno komplikovanja, 1 na 1 ga obilaze ko porez u međugorju. kad bude u boljoj formi neka igra, trenutno je bogičević u boljoj formi. ne pravite problem gdje ga nema.MrkiMedo je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 3:28 pmKakav god da je bio, bolji je bio od Bogija. Bogi je isto plivao sad, par puta se pogubio, skoro je napravio i penal u onoj situaciji kad je Veca odbranio.mirzoni1921 je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 3:25 pm
![]()
![]()
bravo za post. Al bitno je nekog na zub uzeti i citavu sezonu ga prozivati
Ispadao je i Graovac, stoji. Dade protiv Viteza jednu loptu u kontru, al je sigurno bolji igrac od Bogicevica. Na stranu i sindikat i sve, al kroz sezonu Graovac treba biti prvi stoper.
Ps. ja nisam nigdje nista "pljuvao", samo sam pitao sta je bilo jer me zanima![]()