PS:Sahranim ti staru Vranješu,kakav debil jbt..I usput jebemo ti mater Borise..

Veteran1965 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 11:48 amSamo jednu stvar bi istakao nakon sinosnje tekme. Nakon duzeg vremena sinoc smo djelovali kao tim. Nije to jos uvijek sjajno, ali primjetan je napredak. Ima jos mnogo posla i nadam se da ce igraci koji ne prihvate ovaj koncept, i dalje budu mlatili rukama u toku igre veoma brzo ispasti iz ekipe. Kako oni budu otpadali pozitiva i timski duh ce biti sve jaci i jaci, ekipa sve jaca i jaca, a rezultati sve bolji i bolji. I jos jedna jako bitna stvar. Sinoc smo napravili odlicnu uvertiru za derbi, i puni samopouzdanja idemo na Kosevo. Iskreno ja sam optimista i samo jedno znam, da ce 11 momaka koji istrce na Kosevo dati sve za pobjedu. Vrijeme bezmudica i bolikuraca je za nama, i neponovilo se nikada vise.
ChWilla je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 11:51 ampa još 2012. godine kad klub ruši sve rekorde u ovoj ligi, redakcija kreira izmišljenu ličnost nezadovoljnog navijača, koje je eto malo muhanat ali "otvara oči" i želi sve najbolje klubu. bar je to u retrospektivi potpuno očito, ne trebaju naučne metode. daljnjim promjenama u klubu, gdje oni skroz gube privilegije koje su ranije imali tih "nezadovoljnih navijača" je sve više, a svi pišu isto i istim "rukopisom".
u sagi oko dozvola za rekonstrukciju stadiona, oni vide šansu da još više "zabibere". tu u prvi plan dolazi izmišljena ličnost Hrasno1921, aktivna i prije toga na par nickova, ali tu kulminira. isti čovjek piše kao hrasno i tad održava i apdejtuje "novostima" onu fejsbuk grupu.
vrlo ukratko - redakcija je na kafi i u sitnim talovima da napada klub. ko je pojedinačno, manje je bitno kad znamo ko je glavni i odgovorni. ali znamo i ko je pojedinačno.
Ovo što sam okaciJo je samo rezime.tm8782 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 10:57 amTekma napeta, dobra, borbena... Kajkut, Zajmovic za prvu utakmicu jako dobri. Da ne idem u detalje 3 bobe su tri bobe, to je ono što se pamti. Osvrnuo bi se na analizu od modela, jako zanimljivo. Srž svega je napisano. Vjerujem da je ovo jedan sažetak, ima tu još puno toga što je urađeno. Jer za ovakvu analizu treba puno materijala, vremena i stručnjaka. Ovo je obuhvatilo sve...ama baš sve. Nego čujem da GG.ba prijete tužbama i neki bivši uposlenici kona, pa se dešava svašta nešta. Jednostavno ljudi nemaju morala pa su spremni na sve. Žalosno je šta urade da bi tužbu spriječili, ali istrajni su ovi drugi u tome. Biće zanimljivo...
Sent from my thl T6S using Tapatalk