A po cemu to smo mi veceras losi ? Po cemu molim te ?fcz je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:26 pmOzbiljno mislim da smo mi jedna od 3-4 najlosije ekipe u ligi. Valjda ta neka reputacija, navijaci nas drze iznad mjesta koje zasluzujemo, ali mi smo realno za grcevitu borbu za opstanak.
Jad i cemer, ne znam ko je kriv za ovo ali mi tonemo nezaustavljivo.
https://www.facebook.com/pg/FK-BORAC-Ba ... e_internalTryg je napisao/la:Gdje si nasao link storme i usutio se
Meni igra nije posjed lopte storme.. Igra je kad odigraš koju akciju kad se krećeš a ne vozat loptu od jednog beka do drugog beka koji onda centrira nikome..storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:27 pmDa ironija bude veca, ovakva igra kakvu smo igrali do sada je ono sto zelimo da gledamo. Samo jos gol da "proradi".
Mozda ti zelis gledati ove ubacaje, ali ovo nije nista novo osim sto smo agresivni vise nego u zadnje 2 tekme.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:27 pmDa ironija bude veca, ovakva igra kakvu smo igrali do sada je ono sto zelimo da gledamo. Samo jos gol da "proradi".
Eto nas ko LiverpoolLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:38 pmNE ZNAMO IGRATI NA POSTAVLJENU ODBRANU!!!
A tako ce svi igrati protiv nas jer nisu coravi ljudi. Ne znamo iskombinovati 2 na 2 ili 3 na 3.
Evo vec je nervoza pocela sa tribina.
Nema Lendre da zabbije nesto iz nicega.
Hajdeeee Bozee pomozi kakvim crvenim il penalom.
Mozda ti ne zelis gledati ubacaje. Vjerovatn si navikao na tika-taku pa zato tako pises. Podrzati ove momke, to jedino mozemo uraditi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:32 pmMozda ti zelis gledati ove ubacaje, ali ovo nije nista novo osim sto smo agresivni vise nego u zadnje 2 tekme.storm_raider je napisao/la: ↑sub avg 12, 2017 9:27 pmDa ironija bude veca, ovakva igra kakvu smo igrali do sada je ono sto zelimo da gledamo. Samo jos gol da "proradi".
Nista konkretno nismo napravili, al bas nista.
**** posjed kad nista od njeg nema.
Nemoj tako, dobar je covjek. Dobre duse.