Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Edis Mulalic 1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 1:47 am

Ocekujem da natrpamo Viteza, naravno ja sam zadovoljan i sa bilo kakvom pobjedom, ali s obzirom da su ovi losi, a mi igramo napadacki tri razlike je realnost. Igraci su nadam se shvatili da nema vise zezancije i da je vrag odnio salu, pa ce zapeti ne samo ovu, nego i svaku narednu. Svaka cast za prebacivanje onog u B tim i nadam se Zericu i Osmankovicu, te dvojici sa klupe.
Modus vivendi !

salle86
Kontakt:

pet avg 04, 2017 4:41 am

"400 hiljada EURA godišnje zarađuje najplaćeniji igrač Rijeke, dok bi u Dinamu tek bio peti".

To bi na mjesečnom nivou bilo oko 65 hiljada naših KM.
Da li naš komplet prvi tim ima toliko? Teško.
I kažemo kako oni mogu. Eto tako, hoćeš kvalitet = plati kvalitet.
Mi bi svašta nešto ali zaboravljamo ono osnovno, para vrti gdje burgija ne može.
Istina, nije ni to garant uspijeha ali je polazna tačka. U ovoj ligi igraju igrači koji ne mogu nigdje, pa ni u hrvatskim ili srpskim klubovima, barem onim na koje mi tipujemo kad se kao poredimo i pitamo kako oni mogu a mi eto jok.
Ako hoćemo i mi iskorak, moramo imati igrače koji mjesečno jedu minimum 10k KM, neki Boga mi i 20 hiljada. A to je bar 5 puta više love za plate nego sad što dajemo.
Teško da ikad možemo toliko namaći. Ostaje ti onda da maksimalno forsiraš mlade momke, djecu iz svog pogona ili sa strane da ih dovedeš koji trenutno manje "jedu" ali imaju potencijal. A ne da preskačemo stepenice pa od igrača koje neće niti jedan ozbiljan klub, očekujemo da nas odvedu u nekakve grupe. Samo lažemo sami sebe, i pitanje je kad i hoće li se shvatiti.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Edis Mulalic 1921

pet avg 04, 2017 5:06 am

salle86 je napisao/la:
"400 hiljada EURA godišnje zarađuje najplaćeniji igrač Rijeke, dok bi u Dinamu tek bio peti".

Mi bi svašta nešto ali zaboravljamo ono osnovno, para vrti gdje burgija ne može.
Istina, nije ni to garant uspijeha ali je polazna tačka. U ovoj ligi igraju igrači koji ne mogu nigdje, pa ni u hrvatskim ili srpskim klubovima, barem onim na koje mi tipujemo kad se kao poredimo i pitamo kako oni mogu a mi eto jok.
Ako hoćemo i mi iskorak, moramo imati igrače koji mjesečno jedu minimum 10k KM, neki Boga mi i 20 hiljada. A to je bar 5 puta više love za plate nego sad što dajemo.
Teško da ikad možemo toliko namaći. Ostaje ti onda da maksimalno forsiraš mlade momke, djecu iz svog pogona ili sa strane da ih dovedeš koji trenutno manje "jedu" ali imaju potencijal. A ne da preskačemo stepenice pa od igrača koje neće niti jedan ozbiljan klub, očekujemo da nas odvedu u nekakve grupe. Samo lažemo sami sebe, i pitanje je kad i hoće li se shvatiti.
Evropa je nesto sto me najvise privlaci kad je u pitanju nas fudbal, ali ono sto je najgore kad mi ispadnemo krece gledanje komsija i poredjenje,plakanje itd, a sve sto se treba vidjeti jeste u ovom postu, te se sva prica tu zavrsava. Mi smo doveli rezervnog beka ekipe koja ne igra u evropu u Srbiji, drugog napadaca Zrinjskog, treceg beka, treceg njihovog stopera itd itd itd... a susjedi pored to debelo placaju. Ja mislim da u Domzalama igra Matjasic, Slovenac kojeg je Kostic htio, a nasi se samo nasmijali jer je trazio platu pet hiljada eura sto su mu tamo odmah dali tako da treba biti realan. On je samo skromni primjer, Ejupi iz Osijeka je za lige petice, nama dva najbolja igraca odu u druge lige. Znaci more primjera tako da ne vidim neku potrebu za plakanjem i trazenjem poveznica. Jedini klub koji je imao sansu da se izdigne iznac prosjeka nasih BH uspjeha u evropi je Sarajevo posebno nakon plej ofa i dovodjenja igraca koji imaju 15k plus mjesecno od Benke, Stepanova, Ikandea, Alispahica itd itd... ali PITARLUK je bolest to vec od 1946 ponavljaju oni koji hoce da mozgaju malo. Mi infrastrukurom idemo ka evropi, a u sportskom segmentu mi smo u rangu Pofalickog. Vidjet cemo sta buducnost donosi...
Modus vivendi !

dr.vet.med
Kontakt:

pet avg 04, 2017 5:07 am

Model1964 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:55 pm

Imaš ti pravo :D
Btno je da mi možemo slobodno reci da smo Bošnjaci. Pošteni i pravedni. Svi su drugi krivi. :placeodsmijeha:
Sada procitaj šta sam danas napisao pa možda ti dođe iz gujice u glavu.Možda

Miske kupi ovog, kupi onog :roll: Hocemo pojacanja,prave igrace :zid:
Željo je htio ili ne tlaca ili slika društa u kojem živimo, talac ekonomsko politicke situacije, talac nepostojanja državnog sistema. Ma koliko se ko trudio da nešto napravi mora imati na umu okolnosti koje su oko njega. U državi u kojoj svako vuce na svoju stranu, u kojoj je kokuzluk svakodnevnica, u kojoj su lopovi ugledni građani mi bi da se klub izdigne iz žabokrecine i da za tri godine hara ligom i napravi evropski izkorak. To je nemoguce i to mogu zahtjevati , nek mi izvine :rofl: ,djeca i levati.
Društvo zasnovano na krađi i otimanju, društvo gdje je glavna parola zavadi pa vladaj nije pogodno tlo niti za puko preživljavanje a kamoli za nadgradnju kakvi su sport, kultura, nauka. Iz dana u dana tonemo sve diblje a poredili bi se sa uređenim društvima. Nismo se ustanju dogovoriti o elementarnim stvarima jer svako vuce na svoju stranu.
Kada skontamo da je neciji uspjeh dobar i za njegovo okruženje, da ce od toga imati koristi šira društvena zajednica, tada se možemo nadati necemu. MB, Rijeku, Dinamo, Vardar pored uloženog kapitala podupire politika, lokalna privreda, mediji jer svi posljedicno imaju korist. Mi se vodimo onom * Daj ti meni da sta sada cvaknem yebo napredak i sistem* Umjesto da poguramo dobre projekte i dobre ideje mi nastojimo da se ugradimo, maximalno i sada,
Ponovicu po ne znam koji put :roll:
Na žalost nema Željo dovoljno kriticne mase poštenih, pametnih i školovani kadrova da se taj napredak ubrza. Mladi iz dana u dan odlaze iz zemlje ovi što ostaju prisiljeni su na borbu za preživljavanje. Zato je obo što radi uprava herojski poduhvat. Treba kritikovati, prije svega situaciju u OP, zatim bezmudaše i transvestite... Kritika je poželjna i korisna. Pljuvanje i pjenjenje nikada nisu donjeli napredak. Ovo sa prizivanje pojacanja i trošenje para je upravo to. Istina ma koliko bolna bila je jedini lijek za ozdravljenje. Puno je nekih mitova, poluinformacija, bajki, laži oko igraca i kluba. Vrlo lako nekoga proglasimo herojem još lakše vješamo na prvo drvo. Objektivnost nam je nepoznata. Nas nosaju emocije kao djecu u pubertetu.
Moramo se osloniti na vlastite snage, pokriti se koliko je jorgan dug. Cesto znamo upotrijebiti narodnu * Nije beg cicija* a zaboravljamo nastavak *Nebi bio beg da nije cicija*
Nenormalno odličan post. Od temelja sve kreće, ne od fasade.
P.S. Apelujem moderaciji da češće banuju @Modela :D
Pravi užitak je čitati njegove postove zadnjih par dana.

storm_raider
Kontakt:

pet avg 04, 2017 7:23 am

Prijedlog uvazen! :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:01 am

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
pet avg 04, 2017 5:06 am
salle86 je napisao/la:

Evropa je nesto sto me najvise privlaci kad je u pitanju nas fudbal, ali ono sto je najgore kad mi ispadnemo krece gledanje komsija i poredjenje,plakanje itd, a sve sto se treba vidjeti jeste u ovom postu, te se sva prica tu zavrsava. Mi smo doveli rezervnog beka ekipe koja ne igra u evropu u Srbiji, drugog napadaca Zrinjskog, treceg beka, treceg njihovog stopera itd itd itd... a susjedi pored to debelo placaju. Ja mislim da u Domzalama igra Matjasic, Slovenac kojeg je Kostic htio, a nasi se samo nasmijali jer je trazio platu pet hiljada eura sto su mu tamo odmah dali tako da treba biti realan. On je samo skromni primjer, Ejupi iz Osijeka je za lige petice, nama dva najbolja igraca odu u druge lige. Znaci more primjera tako da ne vidim neku potrebu za plakanjem i trazenjem poveznica. Jedini klub koji je imao sansu da se izdigne iznac prosjeka nasih BH uspjeha u evropi je Sarajevo posebno nakon plej ofa i dovodjenja igraca koji imaju 15k plus mjesecno od Benke, Stepanova, Ikandea, Alispahica itd itd... ali PITARLUK je bolest to vec od 1946 ponavljaju oni koji hoce da mozgaju malo. Mi infrastrukurom idemo ka evropi, a u sportskom segmentu mi smo u rangu Pofalickog. Vidjet cemo sta buducnost donosi...
a i kod njih, da je to bio plan da se tako radi, vjerovatno bi se nastavilo tako. što ne bi?

nego je neko odstupio od plana i usput i sebe "našao"...
gradi željo boli te *****

teatrale36
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:26 am

Model1964 je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:55 pm
Bosnia je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:28 pm
MileZeljovac je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:26 pm
Dok god nam napadac u evropi bude igrac koji ne odigra posteno utakmice u ligi tesko da mozemo nesto ocekivati. Hajduk ulozio u ekipu, Rijeka isto tako, Partizan i Zvezda standardno a kod nas polu-amateri. Koliko para toliko muzike.
Niko nije lud da ulaze kada ti srbin i hrvat moraju biti dio lige jer su samo to, srbi i hrvati. Gdje se titula uzima kada platis sudiju... jednostavno nema smisla ova liga dok se kriminal ne iskorjeni.
Imaš ti pravo :D
Btno je da mi možemo slobodno reci da smo Bošnjaci. Pošteni i pravedni. Svi su drugi krivi. :placeodsmijeha:
Sada procitaj šta sam danas napisao pa možda ti dođe iz gujice u glavu.Možda

Miske kupi ovog, kupi onog :roll: Hocemo pojacanja,prave igrace :zid:
Željo je htio ili ne tlaca ili slika društa u kojem živimo, talac ekonomsko politicke situacije, talac nepostojanja državnog sistema. Ma koliko se ko trudio da nešto napravi mora imati na umu okolnosti koje su oko njega. U državi u kojoj svako vuce na svoju stranu, u kojoj je kokuzluk svakodnevnica, u kojoj su lopovi ugledni građani mi bi da se klub izdigne iz žabokrecine i da za tri godine hara ligom i napravi evropski izkorak. To je nemoguce i to mogu zahtjevati , nek mi izvine :rofl: ,djeca i levati.
Društvo zasnovano na krađi i otimanju, društvo gdje je glavna parola zavadi pa vladaj nije pogodno tlo niti za puko preživljavanje a kamoli za nadgradnju kakvi su sport, kultura, nauka. Iz dana u dana tonemo sve diblje a poredili bi se sa uređenim društvima. Nismo se ustanju dogovoriti o elementarnim stvarima jer svako vuce na svoju stranu.
Kada skontamo da je neciji uspjeh dobar i za njegovo okruženje, da ce od toga imati koristi šira društvena zajednica, tada se možemo nadati necemu. MB, Rijeku, Dinamo, Vardar pored uloženog kapitala podupire politika, lokalna privreda, mediji jer svi posljedicno imaju korist. Mi se vodimo onom * Daj ti meni da sta sada cvaknem yebo napredak i sistem* Umjesto da poguramo dobre projekte i dobre ideje mi nastojimo da se ugradimo, maximalno i sada,
Ponovicu po ne znam koji put :roll:
Na žalost nema Željo dovoljno kriticne mase poštenih, pametnih i školovani kadrova da se taj napredak ubrza. Mladi iz dana u dan odlaze iz zemlje ovi što ostaju prisiljeni su na borbu za preživljavanje. Zato je obo što radi uprava herojski poduhvat. Treba kritikovati, prije svega situaciju u OP, zatim bezmudaše i transvestite... Kritika je poželjna i korisna. Pljuvanje i pjenjenje nikada nisu donjeli napredak. Ovo sa prizivanje pojacanja i trošenje para je upravo to. Istina ma koliko bolna bila je jedini lijek za ozdravljenje. Puno je nekih mitova, poluinformacija, bajki, laži oko igraca i kluba. Vrlo lako nekoga proglasimo herojem još lakše vješamo na prvo drvo. Objektivnost nam je nepoznata. Nas nosaju emocije kao djecu u pubertetu.
Moramo se osloniti na vlastite snage, pokriti se koliko je jorgan dug. Cesto znamo upotrijebiti narodnu * Nije beg cicija* a zaboravljamo nastavak *Nebi bio beg da nije cicija*
Svaka cast kolega, pogodjeno u srž problema i svega oko nas! :klanjase2:

teatrale36
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 04, 2017 8:31 am

Hadzijalagic je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:34 pm
Bosnia je napisao/la:
MileZeljovac je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:26 pm
Dok god nam napadac u evropi bude igrac koji ne odigra posteno utakmice u ligi tesko da mozemo nesto ocekivati. Hajduk ulozio u ekipu, Rijeka isto tako, Partizan i Zvezda standardno a kod nas polu-amateri. Koliko para toliko muzike.
Niko nije lud da ulaze kada ti srbin i hrvat moraju biti dio lige jer su samo to, srbi i hrvati. Gdje se titula uzima kada platis sudiju... jednostavno nema smisla ova liga dok se kriminal ne iskorjeni.
Jesu li nam srbi i hrvati opstruIsali dozvole za stadion i na svaki moguci nam otezavali da izgradimo tribinu ili su ove velike probosanske patriote?
Zna se ko opstruira gradnju, nema gdje da se ugradi u stadionu , da pravimo neke zgrade ili trzni centar dobili bi dozvole jos juce!

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 8:37 am

Dinamo godinama dominantan, povlači ostale za sobom. Hajduk im je bio strepnja jedina do prije par godina, ako se to može nazvati strijepnjom. Bili pred gašenjem, fulali u transferima u politici kluba i izgleda da konačno dolaze na nešto.
U to se ubaci Rijeka čini mi se sa investitorom, i bum, nakon godinu dana EL igrali.. Trener im tu 5.godina i rade ono isto što i dinamo, samo ne preplaćiju igrače. Od prošle godine Osijek, klub iz dna tabele, umalo nije ispao pretprošle godine, a sada dva puta mlatne PSV-a.. To su već četiri tima miljama daleko od naših.
Partizan i Zvezda, ne znam na koji način funkcionišu i kako opstaju od dugova. Bar to važi za Zvezdu koja mnogo više plaća svoje igrače od Partizana. Da li su oni zaštićeni ko ovi žohari iz Hercegovine, vjerovatno jesu. Partizan prije par dana plati igrača preko 3 miliona maraka, a protiv Olimpiakosa se vidjelo da su pametno uložili. A te pare uzimaju na osnovu prijašnjih igraca, na osnovu što im je mlada reprezentacija osvojila prvenstvo. Po meni jedini klub koji tamo nešto lijepo radi je Čuka. Ljudi iz godine u godinu rastu i prave lijepu priču. Ja kroz dvije godine vidim njih kao neku novu Rijeku, sa zapaženim rezultatima u Europi.
U Makedoniji.. Vardar je njihov Dinamo. Godinama osvajaju trofeje i to je jedan od puteva ka uspjehu. Još dobiše i inevstitora i to je već nešto.
Kakva je situacija sa Škendijom ne znam, ali eto doguraše i oni. Znači isto, opet je jedan tim povuko za sobom drugi.
Eh sad se priča svodi na investitora. Kako ga presvući? U šta da uloži? U ligu koja ima sveukupno 4.terena na kojim se može igrati fudbal, u državu gdje isti zakoni ne važe za sve, u državu podijeljenu na tri naroda, gdje ga opet mi Bosanci najviše pušimo, i u državu gdje je sport najnevažnija sporedna stvar.
Imali smo primjer jednog investitora, kako ga navukoše ne znam, vjerovatno istim cakama kako su i potrošili sav taj novac.
Ostaje nam ključ u omladinskom pogonu.
Evo par stvari što običan navijač zna. Čini mi se da je prošle godine na skupštini govoreno da će se povećati budžet za 50%( ne znam tačno ne mogu se sjetiti), a sad smo uradili najlošiju moguću stvar. Povećali članarine i stanarine ukinuli. Šta nam preostaju samo djeca iz Sarajeva, a većinom najbolji igrači dolaze iz malih sredina, u kojima su odvojeni od današnjeg zla i koji će umjesto da sanjaju dres Barselone sanjati dres Želje. Uskraćujemo im mogućnost ostvarenja sna, a sebe uskraćujemo za jednog novog potencijalnog reprezentativca. Iovako do sad je problem bio kako odvojiti mališana od roditelja u najgorim godinama života.
Dalje, ne sviđa mi se ni u prvom timu ni u omladinskim selekcijama kako puštamo trenere tek tako na lijepu riječ. To nigdje nema. Zimus ode Sefer, a sad ode Tica koji je već neke svoje zamisli uspostavio i krenuo da reguliše. Pa majku mu yebem valjda imaju neke ugovore koji ih vežu za naš klub. I sada, nadam se, samo kao privremeno rješenje postavljen Alihodžić(frajer još samo nije radio u onoj buregdžinici ispred stadiona). I šta sad opet nekog sljedećeg ko se pokaže, javi se neko strane i opet ga pustimo? Pa sve ispočetka. I vrtimo se u krug. Veži nekog 5.godina dobrim ugovorom, koji ima strategiju i plan šta raditi i poboljšavati kroz svaku od tih 5.godina, i ne puštaj ga taman da ga La masija zove.
Nama su treneri u omladinskim selekcijama uvijek bili ljudi koji su nešto uradili u ovom klubu. I većina klubova radi po tom principu. Ali ako možeš dovesti nekog boljeg sa strane, koji će ovu djecu unaprijediti, treba reagovati. Ali naširoko ja odoh, mi ni skauta za igrače nemamo, a kamoli da imamo oko koje prati rad nekog trenera.
Pozitivna stvar je postavljanje reflektora, jer evo baš koristi u ovom periodu da ne moraju na +40 trenirati(iako po toj žegi se i postane igrač :D).
Nedavno prodasmo Ivana, dobićemo pare od Europe i od Bajinog procenta. I ja kao i većina navijača gledam kratkoročno i govorim kako bi to trebalo uložiti u prvi tim. Konkurencija je loša, a titula jako bitna. Po meni bi trebalo samo 15-20 % otići u te svrhe. Puno bitnije je uložiti što više tog novca u omladinske selekcije da bi onda dugoročno imali koristi. Šta ja znam, opet malo uložiti u infrastrukturu, edukovat dalje trenere, obezbjediti im još bolju opremu i sprave, za najbolje od 14-15.godine uključiti rad sa psihologom, nutricionistom, fitness trenerom. Po trojici u svakoj generaciji. Možda i jedan od te trojice bude ime. Godinama unazad vidimo da je našima problem fizika. I zato ništa i ne možemo napraviti, a imamo talenta. Ali džabe sve to kad oni izgledaju ko MMA borci naspram naših. Cjelokupna slika u BiH. U svim sportovima.
I na kraju, ovdje ti ne treba puno da bi bio prvi i napravio korak više u odnosu na ostale. Ko zna, možda je to jedan milion eura, dva miliona eura. Možda baš toliko vrijedi jedan od budućoh prvotimaca koji se razvija u omladinskom pogonu. Taj jedan ***** može okrenuti sve na naš mlin. I onda bi sve bilo lakše. Iz godine u godinu. Samo treba krenuti valjanim putem.
I uprava treba jasno stati u svojim namjerama, trener ne smije imati puno slobodu u dovođenju igrača. Reci tri pozicije koje želiš, mi ćemo se isprsiti i platiti, ali ostalo popuni sa par omladinaca i par igrača sa strane. Pa ćemo se vremenom rješavati škarta. Ako ne želiš prihvatiti uslove, doviđenja i prijatno. Jer su nas upravo te stvari i dovele do ovoga.. Svaki trener želi kamion polovnjaka, jer je sa njima šatro lakše ostvariti kratkoročni uspjeh nego sa mladićima iz vlastitog omladinskog. Jer ko bi zaboga, čekao pola godine, godinu ili više da se razviju u igrače. Jer oni već u svojim glavama imaju da je što više ostati na klupi i što više plata pokupiti. Pa je onda navodno lakše dovesti takve tipove igrača,jer su svjesni da će ih 2-3.poraza koštati posla. Eh tu smo se mi pogubili, i nadam se da sad ispravljamo greške. Postaviti se tako i prema Adžemu. Ali onda opet na kraju ne vidim svrhu navodnog dolaska Kajkuta, niti je igrače prevage, a niti je baš jeftin. Ima tu posla..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:35 am

ono gdje se najlakše, i gdje je i bez ekstra para moglo bolje, jesu ti mlađi igrači sa strane. igrači za koje su neki forumaši govorili, i koji su mogli za dvije hiljade potpisati na tri godine...ali avaj. neki su bili i na probama kod nas, kao beširović. nisu to igrači s kojima bi mi ganjali grupe. ali jesu bitno bolji od većine kakve imamo sad. ne bi se svi ni snašli, ali dva bi, i imao bi dva igrača s platom dvije-dvije i po hiljade, a koji bi danas igrali kao onaj kojeg bi danas platio šest. i recimo možda bi se taj aik bez obasija i stefanelija i prošao...jer ni ovako nije falilo previše. oni bi i išli bar za neku siću, bar za sto hiljada...ali bolje nego ništa, ili da plaćaš da idu.

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:42 am

vukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na beka :D jer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.

možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:50 am

Sisoje nam uzima Sasu Ibrahimovica :D

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:51 am

u ovim godinama za sisoja i jeste...

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:54 am

ali i sa tim se pretjeruje, i to drastično. zrinjski brani titulu. i ne bude mu ispod dostojanstva na zimu potpisati tog kajkuta, i on (sa antoni bandićem :D ) prevagne utakmicu da je odbrane.

Model1964

pet avg 04, 2017 9:57 am

storm_raider je napisao/la:
pet avg 04, 2017 7:23 am
Prijedlog uvazen! :D
Ti i onaj hajvan hecim😀 ste zrtve toplotnog udara a da toga niste svjesni
Ako vec tako mahniti razmisljate o banovanju onda :ne: Banovici vec ALJASKA i tri mlade poskocne Japanke da mi hizmet cine :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:58 am

Ma ne vjerujem da se neko protivi probama baš za takve igrače, yebem ga ja zato i služe. Ali puno je veći problem što mi nemamo oko za takve igrače. Eto sad je bio Zajmović, i bez probe je potpisao, i to je možda i greška. Ni u B timu nije prevaga, što ne znači da možda nekad neće biti. Sad imamo i tu varijantu B tima i nadam se sve češćem dolasku tih anonimusa. B tim ima potencijala za mnoge stvari, samo to treba nekako istrpiti i iskoristiti svaki mogući resurs.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 04, 2017 9:59 am

Samo sto mi takvog imamo vec u timu.
Fazon je sto kod njih godinu mladji nije bio prvi spic, a kod nas godinu stariji bi to bio. A on odavno nije za tog prvog spica.

Uzmi ga sisoje, halal ti bilo. :D

ChWilla
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:00 am

ma i ja bi volio da ne potpiše i smatram da nam sad ne treba. ali principijelno je ovako...

Model1964

pet avg 04, 2017 10:05 am

ChWilla je napisao/la:
pet avg 04, 2017 9:42 am
vukotića krupa dovede iz treće srpske lige, koja ima četiri zone. četiri. znači to je vjerovatno nivo prilično ispod prve lige federacije. vidjeli visok dva metra, a pokretljiv i nešto umije, i eto ti. danas se sve više i po tome skautiraju igrači. ja bih recimo sad bez pitanja ako će potpisati za hiljadu doveo onog iz čapljine od 203 što može preći i na beka :D jer je čovjek 203, a trči i kreće se k'o da je 188. to se ne može naučiti, a ti pravi od njega igrača i uči ga šta se može naučiti. evo zrinjskog nimalo nije stid dovesti igrača iz čapljine. a nama bi kao bilo ispod dostojanstva, mogu misliti komentara da se potpiše neko takav.

možda je taj crnac što je na probi takav igrač, možda...tu je ogroman potencijal da se bolje radi.
Evo i doktora sunce opalilo :rofl:
Dva duga vezana posta :klanjase:
Ovoliko nije napisao od dolaska na forum

A nastavlja dalje :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

teteac8684
Kontakt:

pet avg 04, 2017 10:10 am

Danas k"o uzme kartu, uzeo je...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava