Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 03, 2017 9:31 am

Hadzijalagic je napisao/la:
čet avg 03, 2017 9:15 am
Vala da je u redu radovati se protiv kluba u kojem si haman citav zivot proveo, vala i nije. Al haj, Edisov ego je tu radio..
Ma dobro, ali nije to sad toliko kriminalno kao sto veteran zeli predstaviti. Na kraju krajeva nije nacin da klub otpusti tako covjeka 2 kola pred kraj nakon onakvog rezultata, jbg desi se.

kikirikikospice
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:40 am

Je li stigla plava garnitura dresova u fan shop ?

mirzza
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:40 am

Ko će raditi sa Vecom? Karic?
Smijesan lik.
Mislio sam da permanenti kao golman može ispraviti Vedranove nedostatke ali ništa.
Jel ko gledao tekmu jučer?

ChWilla
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:41 am

vedran je među najboljim golmanima, ako i ne i najbolji, u našoj ligi sve otkad je prvi golman. osim one crne rupe koju utakmicu poslije suspenzije. ali za neki viši (ustvari, puno viši nivo), to je otprilike to kako je rečeno. za golmana je on još uvijek vrlo mlad...ali koliko može kod nas napredovati i uz koga?
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:45 am

azbaha je napisao/la:
Vala da je u redu radovati se protiv kluba u kojem si haman citav zivot proveo, vala i nije. Al haj, Edisov ego je tu radio..
Ma dobro, ali nije to sad toliko kriminalno kao sto veteran zeli predstaviti. Na kraju krajeva nije nacin da klub otpusti tako covjeka 2 kola pred kraj nakon onakvog rezultata, jbg desi se.
Ma neka se raduje, njegovo pravo i njegov izbor.. Samo mi to ne ide sa onom "Zeljin vojnik", "Zeljin bolesnik" i ostalim floskulama kojima se opisivao dok je bio u klubu.. On nije uspio ni evropu izboriti dok nas je vodio i zasluzeno je dobio otkaz.. Popusili smo evropu tada od drugoligasa.. Jes da su i njega igraci yebali ali to je bila najneuspjesnija sezona u novijoj eri.. Potroseno finih para na igrace a rezultat nikakav osim sto smo, za utjehu, dva puta mlatnuli pitare..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:48 am

ChWilla je napisao/la:
vedran je među najboljim golmanima, ako i ne i najbolji, u našoj ligi sve otkad je prvi golman. osim one crne rupe koju utakmicu poslije suspenzije. ali za neki viši (ustvari, puno viši nivo), to je otprilike to kako je rečeno. za golmana je on još uvijek vrlo mlad...ali koliko može kod nas napredovati i uz koga?
Uz vrhunskog stručnjaka, svjetski renomiranog trenera, odličnog pedagoga i golmasnku legendu..
Spoiler:
slika

ChWilla
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:51 am

ma nije sad ni kao da naši drugi igrači imaju mogućnost da kod nas idu prema nivou serie a...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:54 am

Ako vecina golmana u mladjim selekcijama ima problema sa visinom onda je to dokaz da se selekcija u najmladjim uzrastima radi na pogresan nacin.. Visoki golmani koji su danas moderni u evropi nisu slucajnost.. Prilikom prvih selekcija kada im se birala pozicija se gledala i njihova genetika a ne samo, ti volis braniti haj ti na gol.. Trebamo ko kineska vlast koja je prisilno spojila u brak natprosjecno visoke ljude da bi dobili Jao Minga :D

Inace kod nas se ne posvecuje puno, ili se nikako ne posvecuje, paznja na taj naucni dio prilikom selekcija igraca i biranja pozicija a to je u evropi na prvom mjestu..

azbaha
Kontakt:

čet avg 03, 2017 9:55 am

čet avg 03, 2017 9:45 am
azbaha je napisao/la:
Ma neka se raduje, njegovo pravo i njegov izbor.. Samo mi to ne ide sa onom "Zeljin vojnik", "Zeljin bolesnik" i ostalim floskulama kojima se opisivao dok je bio u klubu.. On nije uspio ni evropu izboriti dok nas je vodio i zasluzeno je dobio otkaz.. Popusili smo evropu tada od drugoligasa.. Jes da su i njega igraci yebali ali to je bila najneuspjesnija sezona u novijoj eri.. Potroseno finih para na igrace a rezultat nikakav osim sto smo, za utjehu, dva puta mlatnuli pitare..
Hajd skokni do Krupe i dovedi nam Vukotica u Sa. Ima ovih nasih sto kada cuju Aleksandar prskaju ko baklja :baklja: :baklja:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:09 am

Gledam i ovaj Musija 175 visok, dosta je talentovan a u startu su mu skoro nikakve sanse da nesto bude od njega..

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:12 am

Sad je to postao trend da se ne raduješ kad igraš protiv bivšeg kluba. TO je po meni malo bezveze pogotovo kad Bilbija to uradi protiv Sarajeva. Protiv Borca ok. Ali je bezveze i priča Mulalić je takav pa njemu halal, a da je neko ko nije takav skočio njemu bi bilo šupak ovo ono. Ili je svima halal ili nije. Ovdje je najveći problem što nema standarda. Neki zanju Edisa pa ga brane šta god da uradi. Neki opet znaju AMara, neki Adžema i sve tako i onda se sukobi dešavaju tj prepirke. TO meni skakanje i radovanje ništa ne znači ako je normalno, Vidi se kad je provokativno a kad normlalno. Ali istp tako nije normalno kad igraš protiv svog kluba da skoočiš iakak jer ako nešto voliš ti podsvjesno navijaš za taj klub. Sve ćeš profesinonalno učiniti da ga pobjijediš ali kad padne gol i nije ti drago. Evo ja prvi da sad recimo radim kod pitara ja ne bih mogao skočiti da oni daju nama gol, čak naprotiv skočio kad ga mi njima damo. SIgurno ima ega tu. Isto tako nij enormalno da cijela garnitura Željinih bivših trenera sjedi na sjeveru nego na zapadu i isto tako nije normlano da sjede pred tekmu sa Mladosti i da se baš to prikaže na portalima i sl. Bar iz poštovanja nemoj tu tekmu. Nemoj da daješ nikakav razlo za priču, ali Amar je takav (što ne opravdava iz istih razloga kao i za Edisa) i on neke stvari namjerno radi a i boli ga neka stvar šta će ko reći. Zato i jeste dobar trener. Vjerujem da nije ništa rekao Edisu ali vjerujem i da je komantarisao onako bezveze u priči šta je loše a šta dobro isto kao što i mi komentarišemo. Ta ega prevelika ubiše nas ko društvo u cjelini, a ne samo ko klub.

Ja sam mišljenja da je ADo bolji trener od Edisa. Ono nije bio plod nikakve taktike nego greške mladog igrača i psihičke nepripremljenosti ostalih koju Adžem nije mogao otkloniti za 5 dana. Edis nam je i doveo Bekrića na 3,5 godine, Radinovića isto, Bogičevića. Sa tim igračima imamo problema od tada, a bilo ih je još ali smo se njih riješili. TO mi dovoljno govori o njegovim kvalitetima trenerskim bez obzira na rezultate koji su bili ok dok je bio kod nas. PO meni on je tener za raktkoročnog posla, za ekipe koje terba dići nakon lošeg perioda. Nadam se da će edukacjiom biti bolji i to promijeniti. Adžem je recimo dosta psihički napredovao od prošlog vođenja ekipe.

ellaxaz
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:18 am

cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Uz vrhunskog stručnjaka, svjetski renomiranog trenera, odličnog pedagoga i golmasnku legendu..
Spoiler:
slika
Čovjek dobio posao preko konkursa.
Inače interesantno bi bilo vidjeti ko su bili njegovi protukandidati za poziciju trenera golmana, kao i kandidati za predsjednika skupštine te kandidati za nasljednika Sejfudina Tice.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mirzoni1921
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:39 am

Samo je jedan bio kandidat za predsjednika skupstine. Ostali se nisu javljali a mogli su

Elegant
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:52 am

Malo off topic:

Svaki igrac Maribora nagrađen sa 50.000 € za izboren play-off, neka je samo prvih 11. dobilo te pare to je 550.000 €. A mi jednoh jedinog yebenog napadaca ne mozemo dovesti, razbijamo glavu iz kola u kolo. Za Vukotica 30.000 KM nam najvise sto mozemo dati a hocemo na vise pozicija top igrace i neku sigurnu borbu za titule. :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:55 am

Fan shop u onoj kucici ispred BBI malo je rec da je los.
3 artikla na prodaju i par dresova.
Ko god da nam je zaduzen za fan shop jedan veliki minus.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 03, 2017 10:55 am

Wow
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:02 am

ellaxaz je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:18 am
cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Spoiler:
slika
Čovjek dobio posao preko konkursa.
Inače interesantno bi bilo vidjeti ko su bili njegovi protukandidati za poziciju trenera golmana, kao i kandidati za predsjednika skupštine te kandidati za nasljednika Sejfudina Tice.
Ovo ti je baš beveze. Ovo recimo govori da si zlonamjeran ili da nisi navijač Želje ili da ne pratiš uopšte klub. Prvo Sto puta je rečeno da nije bilo kandidata za prdsjednika skupštine. Ako si pratio ja sam čak bio protiv da je on uopšte u skupštini, ali ovo da nije bilo kandidata je rečeno javno i niko se nije pobunio niti rekao drugačije. Drugo, Hare je imenovan odmah jer nije bilo vremena da se traži novi šef s obzirom da je Tica iznenada otišao. Mora neko obavljati te zadatke dok se ne nadje neko ko je kompetentniji. Za Karića možda i stoji pitanje, ali mislim da je pitanje za struku. Da je recimo ADžem ili Petrović rekao hoću drugog trenera golmana ja mislim da bi bilo udovoljeno. Obično struku bira šef. Zato je i otišao kondicioni jer Slavki nije trebao. Ne možeš ti najterati trenere ako insistiraju na sovjim ljudima da uzmu druge. Većina trenera čak to postavljaju kao uslov. MOžeš i ti postaviti uslov da bude neko iz i tvog pogona, ali to ne mora biti golman. Nekad sam stvarno isfrustriran komentarima nekim. Pa morte li baš sve pljuvati bez valjanog razloga. Stvarno nekad čovjek da se zapita kakav smo mi narod. Li neko dobije prilku kažu đe on prije radio i sl. Pa mora dobiti priliku. Kako mislite da naprvimo naše trenere ih BiH ako ne dobijaju priliku u našim klubovima. Evo da Amar nije dobio priliku u Želji ko mlad insan ***** bi ga mi sad prozivail da se vrati. KOd nas jedino ako iz vana dođe trener kažemo da je dobar, a ne mora značiti. MOžda ima boljih ovdje. ja jedino nisam za ove koji se godinama povlače po našoj ligi sem za AMara. Svi novi koji su tu i z akoje procijenimo da su potencijal bujrum što s mene tiče. Evo ja još recimo iz naše lige vidim Rahimića i VInka kao neke kojima bi dao šansu. Ostalo nula bodova. Znači moramo malo odvadit majka mu stara. Nismo Real.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:07 am

Ma Eso Ibrahimovic je "napravio" najbolje golmane. Njega u prvi tim, Karica u OP.

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:10 am

Elegant je napisao/la:
čet avg 03, 2017 10:52 am
Malo off topic:

Svaki igrac Maribora nagrađen sa 50.000 € za izboren play-off, neka je samo prvih 11. dobilo te pare to je 550.000 €. A mi jednoh jedinog yebenog napadaca ne mozemo dovesti, razbijamo glavu iz kola u kolo. Za Vukotica 30.000 KM nam najvise sto mozemo dati a hocemo na vise pozicija top igrace i neku sigurnu borbu za titule. :(
Ma ljudi ovdje uopšpte nisu svjesni kako je teško naći lovu za redovno finansiranje. Mi smo jedina država gdje sam klub od sebe gradi stadion i gdje država ne pomaže i gdje nema skoro nikakve pomoći. Izuzetak su klubovi koji imaju milijardera za vlasnika a mi to ne želimo zar ne? DInamo je godinama dobro dobro finansiran od strane države. Da je nama milion godišnje za omladinski pogon npr mi bi bili Barsa ovjde. Vi stvarno niste svjesni kakve su ovo stvari koje mi radimo sa stadionom i sa dugovima i sa svime. **** vas više i rezultat i sve. Znate li ikako uživati u pm. Evo ovdje me niko ne zna. Nisam član nijedne struje niti pomišljam da budem. Isti sam Amar jer sve saspem u lice, ali se razlikujem jer nemam ega. Želju vloim i jedino nas i ove omladinske selekcije pratim sa nekim žarom. Ovo ostalo mi se sve zgadilo baš zbog šupaka koji su tu. MOžemo li nekad biti realniji. MOžemo li nekad otvoriti oči malo. Ne sere niko pare.

Grbavica
Kontakt:

čet avg 03, 2017 11:17 am

kad je ponosnog prevrnulo onda je to znak da fakat raja valja gluposti :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava