Jasno da treba sve nabrojane potjerati u C ekipu da ne zaraze djecu u B ekipi.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 6:22 pmPreskočio sam zadnjih deset stranica,jer nisam imao živaca da preskočim ovo komentare...uglavnom očajan potez Ade. Ako treneru imaš muda, Uglješa je najmanje bitan. Budi mangup i u B tim prebaci Zebu, Stanu, Blagojevića,Bogićevića, Stevanovića.... Prodaj Vecu, i to je mangupluk. Ovako dresiranje autoriteta na Uglješi je smješno.Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:16 amBlwD je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:05 amNe treba stati na Radinovicu jer nije on jedini odigrao onako kako je odigrao. Ne mora to kod drugih biti prebacivanje u B tim jer bi nam neki mogli biti od koristi, ali trebaju snositi sankcije pa da vide da im nije osigurano mjesto u prvih 11.
Sto se tice Radinovica, ocekivao sam da ce biti bolji, kao i vecina. Ali izgleda da mu noge rade brze od mozga, ili mu mozak ne radi nikako... Sada se ne moze ni reci da nije dobio priliku. Steta "talenta", jednostavno ogranicen za neke stvari i zato nije ni uspio. Pozitivno je sto smo vidili da imamo u ekipi boljih od njega, da nisu svi kao on.![]()
Dobar potez Ade, mora preuzeti potpunu kontrolu nad igracima, bez izuzetaka i dobrih odnosa privatno sa pojedinim. Ovo je po meni mudro, Ugljusu necemo osjetiti a svim ostalim je jasna poruka. Ne treba odmah 5 igraca poslati u B tim ali ako se ponavljaju greske, bezvoljno ulazi u utakmicu svakog treba prebaciti pa bio to i kapiten, zamjenik kapitena, golman ...
Fudbal je timski sport i ekipa mora biti na prvom mjestu.
Moje mišljenje samo izvinite ekipa....
Sto se tice Vece...
Da ne pricamo okolo kole
Forma mu je u silaznoj putanji.
Gledao ga je skaut Udinezea na Grbavici i u CG.
Ocjena 3 po njihovoj ljestvici. Slab na visokim centarsutevima, slab na suteve sa distance. Dobar na suteve sa poludistance i iz blizine. Lose ispucavanje pod pritiskom. Nedefinisan prilikom istrcavanja. Ima viska kila i nervozan pri komunikaciji sa saigracima. Pisao sam da je jedan nas covjek doveo tog skauta na Grbavicu. Poznajem tipa i zato sam vidio skautovu tabelu sa ocjenama.
Ako se doda da je jako malo promjenio ponasanje od vremena Kostica do sada onda je slika podpunija.
Tesko da ga kome utopimo sa ovom formon i ponasanjem. Da produzimo ugovor pa da imamo opet frku u svlacionici?