Moderator/ica: storm_raider

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.
 
Ukupno glasova: 15
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23613
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 10:45 pm

Izlija je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:31 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:16 pm
pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:10 pm


Odes brate u klub i postavis to pitanje. Niko ti to ne moze sa foruma odgovariti. Ako hoces evo ja cu te najviti u klubu posalji mi podatke da znam koga najvavljujem da ne ispadne slucajno da si isao ali nisi nikog nasao.
Ujko je u Kanadi druze.. i velika je cast imati ga ovdje. Jedan od potomaka osnivaca naseg Zelje.
Možda bi jedan video uradak ekipe sa 1921tv sa njim odgovorio mnogim na neka postavljena pitanja Ujke a koja se vrzmaju po glavama većine navijaca FKŽ.
Tu smo, ako je Ujko zainteresovan i ekipa 1921.ba lako je sve dogovoriti.

@Dolina, post je u Plavoj Sehari: viewtopic.php?f=51&t=221&start=60

Jucer ujutro sam ga ponovo citao.. uz kaficu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/
 
Avatar
Simply Blue
Postovi: 2128
Pridružen/a: pet mar 04, 2016 10:07 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 10:54 pm

Koja sam ja budala pa pogledah ovaj izvještaj i šlag na tortu Adžem na kraju, vidi se koliko se čovjek sjebao i koliko mu ovo znači..Samo se ne mogu složiti s njim kada kaže da karakter ekipe nije bio na nivou, bio je on na nivou, onoliko koliko može biti, kad u ekipi imaš par bezkarakternih evnuha, da su komplet juniori u pitanju to bi bilo uredu, ovako oni su svoj karakter davno formirali, nažalost po nas.

Pile je već par puta napisao, da Ado treba udariti šakom od stol i tražiti od uprave pojačanja dok je još vrijeme, prošli put su ga ostali na vjetrometini sa Nedom, sad ima Begana i nedokazanog Zajmovića, to nije fer...ako već očekujete nešto od čovjeka, uložite u njega, jeste on Željin vojnik ali nije uredu da ga izbacite negdje u srce džungle i očekujete da se bori sa buzdovanom, rađe mu odmah raku iskopajte..Uvijek govorimo o motivaciji igrača, želji i slično...šta je sa trenerom i njegovom motivacijom, stavite na jednu stranu da Ado ujutro ide na trening i tamo ga čeka neko kao Miro, Lendra, Baja, Amir..pa to na trening ideš pjevajući...ili da ustaneš i shvatiš da na treningu moraš raditi sa Zebom, Šatiranim zvjezdama Granda, Ćelom i sličnim, pa vjerovatno ti treba jako dugo da ustaneš iz kreveta..Dovedite dok je prilika, da čovjek još više zapne i da radi, jer očito je čovjeku stalo a i znanja sigurno ima.
Ako pogledamo Adžemov rad iz prošlog mandata, više manje je jasno da ofanziva nije bila neki problem i u ove dvije utakmice se vidi da će to ličiti na nešto...ali je odbrana uvijek bila veliki problem, prošli put, za polusezonu u 4. utakmice smo uspjeli sačuvati našu mrežu, pa od Zvijezde smo prilimi 3 komada na Grbavici..tako smo i sd počeli, poklanjamo golove. Po meni se u tome najviše ogleda razlika između Ode i Adžema, Oda je uspio da u dobroj mjeri zategne odbranu, tako da smo dobili odličan par stopera u Jasminu i Aci, s njima kod Aždema me je bilo strah kada duga lopta dođe na našu polovicu. Oda je to u dobroj mjeri rješio, pa smo završili sezonu bez poraza. Volio bih kada bi njih dvojica sad zajedno radila ne bi unaprijedili našu igru, ne znam kakav je Adžem, koliko bi mu ego dozvolio da se obrati za pomoć, ali sigurno bi to bilo za Željino dobro
Zadnja izmjena: Simply Blue, dana/u ned jul 30, 2017 11:06 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23613
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:02 pm

Nema Adzem problema sa egom, samo je pitanje moze li Oda to izdrzati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/
 
Avatar
avlami97
Postovi: 5202
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 9:33 am
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:08 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:01 pm
avlami97 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:42 pm
@GoodisonPark,

fakat cijenim tvoje mišljenje, ali jučer smo do poluvremena trebali primiti 5 komada. Samo sreća nas je spasila što se to nije desilo. Ja ne pamtim kada je neka ekipa u prvom poluvremenu imala 62% posjed lopte kontra Želje. Čak ni u Evropi. Adžemu zamjeram što je u utakmicu ušao bez klasičnog špica. Dženisa ostavio na klupi, a Zajmovića u Sarajevu. Priča kako Petrović SADA ne bi davao šansu mlađim igračima je u sferi fikcije, ŠBBKBB.
Iskreno cijenim i ja tvoje mišljenje, sigurno si mi u top 3 forumaša ali previše se držiš Slavkine statistike kad je činjenično stanje kod nas da je ekipa "stara" loše izbalansirana i bez igrača u izlogu, o igri ne treba ni trošiti riječi.

Jučer je bila specifična situacija, primili gol kakav se ne prima ni u snovima, za njim odmah i drugi i sve to što si naveo je posljedica "vode u ušima". Ja sam također očekivao Zajmovića u špicu jer ako jučer neće zaigrati pa čak ga nije bilo ni na klupi onda baš ne vidim svrhu njegovog dovođenja.

Za tebe je možda fikcija ali meni nije, nedavno sam ovdje pisao vodimo u Podgorici 1:2 manje od pola sata do kraja a on pravi izmjenu Radinović - Marković i baš ovaj drugi bude indirektni krivac za njihovo izjednačenje. Meni je to jasan pokazatelj da on nema namjeru davati pravu priliku nikome već bi to eventualno bila minutaža na kašičicu i to pod uslovom da ubjedljivo vodimo jer to su idealne situacije za trenere kada je sve gotovo da daju šansu nekim nadolazećim igračima da se kale.
Možda sam ja ters, ali volim kada se iznose konkretne činjenice. Na forumu je bilo puno priče koje nisu potkrijepljene, nego neko nešto izvali i onda se raja samo nakači na izvaljeno. Sve je krenulo od famozna 4 boda prednosti nad drugoplasiranim Sarajevom 3 kola prije kraja što je čista laž, jer smo bježali 3 boda. Ta 3 boda prije kraja prvenstva su velika, ali i lako sustižna, naročito ako imaš derbi u kojem se nikada ništa ne zna. No i pored toga mi smo morali osvojiti titulu.Mi smo i 2014. godine bodovno bili poravnati sa Zrinjskim 3 kola prije kraja, a na kraju je i te godine Zrinjski uzeo titulu. Cijelo vrijeme se provlači priča kako smo neefikasni, a primamo golove kao na traci. Istina je da smo imali najbolju odbranu sa konama sa najmanje primljenih golova i isti broj datih golova kao kone. Identične brojke. Međutim za nas se pisalo sve kontra, a neupućeni ljubitelji fudbala su stekli utisak da je Sarajevo ekipa koja daje, a ne prima golove.

Znam skoro napamet omjere sa svim ekipama, pa i one od kada je Slavko došao na klupu Želje. Pod Petrovićevom palicom:

1. Zrinjski, od mogući 9 bodova mi uzeli 7 Zrinjski 1 bod, gol razlika 6:1
2. Sarajevo od mogući 9 bodova mi uzeli 2 Sarajevo 5 bod, gol razlika 0:1 (zadnji derbi naše pičoke prošetale)
3. Krupa od mogućih 12 mi uzeli 10, Krupa 1 bod , gol razlika 5:2
4. Sloboda od mogućih 9 bodova, uzeli 5, Sloboda 2 bod, razlika 7:5 (U dolini jednom prešli centar i dali nam gol za 1:1, u TZ Slavko promjenio na 3-5-2 i završilo 2:2)
5. Radnik svih 12 bodova uzeli, gpl razlika 7:2
6. Široki od moguća 3 boda uzeli 0 bodova, gol razlika 0:1 (prečke, stative i dobre vile)
7. MDK od mogućih 6 bodova uzeli 4 boda, MDK 1 bod, gol razlika 1:0
8. Čelik od mogućih 6 bodova uzeli 4 boda, Čelik 1 bod gol razlika 2:1 (penal za Čelik u Zenici-Husić)
9. Vtez od moguća 3 boda uzeli 3 boda gol razlika 2:0
10. Metaleghe od mogući 6 bodova uzeli 6 bodova gol razlika 3:1
11. Olimpik od moguća 3 boda uzeli 3 boda, gol razlika 3:2 (kod 3:1 i igračem više primamo gol)

Za Petrovića je interesano da nikada nije izgubio ni jednu prijateljsku utakmicu (Astana, Krila Sovjetov, Amkar Perm, Široki....) i da je 3 poraza doživio od Širokog, te 1 od Sarajeva i jedan od AIKa.

Utakmice u Evropi su mi davale nadu da je Slavko odlučio dati mlađim igračima šansu, a u Evropi smo igrali sa 6 startnih igrača sa 25 i manje godina - Kjosevski, Graovac, Radinović, Zec, Zakarić i Lendrić. kasnije je Lendrića zamijenio Nikolić, a šansu se dobijali i Ramović, Žerić....U prvenstvu je sigurno planirao i juniorima dozirati minutažu. Utakmicu protiv AIKa u Štokholmu je odlično postavio, a to se lijepo vidjelo jer je utakmica snimana sa vrha i pokrivala cijeli teren. Fino se mogla vidjeti postavka, formacija i kretnje igrača. AIk nam je tek u 4 poluvremenu ošutao prvi put u okvir gola i zabio gol. Protiv Zete je obje utakmice dobro odradio, ali su Crnogorci iz 3 udarca u okvir u dvije tekme dva puta zabili. Sve mi je davalo nadu da ćemo napredovati i da nema potrebe mijenjati trenera, ako ništa drugo, ono zbog ispunjenih ciljeva koji su mu zadani i kontinuiteta. Više je i Bogu i narodu dosadilo stalno mijenjanje trenera. SAF je tak nakon 6 godina osvojio titulu sa MU.

Svašta nadrobih. Biće sve dobro aBd.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned jul 30, 2017 11:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.
 
Avatar
Simply Blue
Postovi: 2128
Pridružen/a: pet mar 04, 2016 10:07 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:09 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:02 pm
Nema Adzem problema sa egom, samo je pitanje moze li Oda to izdrzati.
To je lijepo za pročitati i čini se da Ado neko ko je s obe noge na tlu, mislio sam i na Odu i njegovo zdravsteno stanje, samo sam zaboravio to napisati
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY
 
Avatar
InvictuS
Postovi: 28
Pridružen/a: pon jun 19, 2017 3:19 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:11 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:21 pm
fcz je napisao/la:
ned jul 30, 2017 4:00 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:33 pm


Mani me se ovih doskočica!

To ti kažeš i zašto to mora biti tačno? Ko su bili pi*ići a ko nisu? Ako ne znaš objektivno da posmatraš cijeli tok utakmice i okolnosti koje su bile nesvakidašnje onda nemamo o čemu diskutovati. Bolje ti pogledaj snimak još jednom pa ćeš vidjeti da smo napadali više nego sa Slavkom u bilo kojoj utakmici.
Isto kao sto ni tvoja rijec nije sveta. ;)

Svi osim Graovca, Zere, Keme i donekle Projica su bili picici.

Na kraju krajeva ne znam sta si se upalio kad nisam ni spomenuo Rumenog Cmara iz "B" tima. ;)
Naravno da nije sveta, zato i pokušavam da argumentujem svoje pisanje. Međutim, kako čovjek da diskutuje normalno sa tobom kada koristiš ove dosjetke da me kao podbodeš, ideš na foe listu jer ovakve gluposti nisam dužan da čitam i da gledam.
InvictuS je napisao/la:
ned jul 30, 2017 4:38 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 3:25 pm
Adžem je odmah našao prostora da ubaci mlađe igrače i igrače koji su budućnost, dao im je više minuta u dvije utakmice nego Slavko za cijelu sezonu. Izgubili pa šta, ali smo opet jurišali na gol kako smo znali i umjeli, nismo ko zadnji pi*ići (i pored svih nesretnih okolnosti) pali bez ispaljenog metka ko u kupu u Širokom kada ne pogledaš na gol protivnika i još dobro prođeš a izgubiš samo 1:0, kao ima revanš. kada na toj utakmici gledaš mrtvilo svih 90 minuta ko da smo na sprovod došli a ne da sa ponosom nosimo dres i Grb našeg kluba.

Što neko napisa draže mi je vidjeti i poraz ali da je i trener razočaran i ljut kao i mi. Na njemu se vidi da mu je stalo kao i nama svima, nego da slušam floskule i laži Petrovića još jednu sezonu.

Preuzeo je Ado od Petrovića tim koji to nije i igrače koji do juče nisu znali smislenu akciju odigrati, težak posao je pred njim i "odstranjivanje trulih jabuka" ali ne sumnjam da će to znati odraditi. Ako ništa ima mu*a da sve njih zamjeni sa juniorima ako zatreba.
Da te pitam, jesi li ti slučajno Adžem? (mislim na trenera našeg kluba)
Ovo je forum, ja pišem post navodim svoje mišljenje a ti mi repliciraš i kažeš da nisam u pravu jer imaš argumente i činjenice koji negiraju moje pisanje to tako ide..

Ali ovo što ti pišeš se na forumu stručno zove trolanje, to u prevodu znači da nisi napisao ništa pametno već da eto tek tako nabijaš postove reda radi. Za tebe također važi ovo iznad podvučeno, pa odakle izvirete više!?
Ako dopustiš sebi ljutnju, promjenu ponašanja, u ovom slučaju kako kažeš foe listu, to znači da imam moć nad tobom ;) i to dosta govori o tebi...
Zatim o argumentovanom pisanju i kao diskusiji, pa nisam se davno registrovao i mogao si jednstavno pronaći sve moje postove i vidjeti kako pišem...to ako ne citiram tvoj post i direktno se tebi obraćam, znači da ne čitaš sve i površno djeluješ...što opet dosta govroi o tebi...
A ovo pitanje, da li si Adžem je legitimno pitanje, jer ako jesi..da razumijemo tvoje pisanje i da možda poslušaš naš savjet da malo smanjiš subjektivnost i "mi smo metropola" fazon i što prije zasučeš rukave...
P.S.Znam da ćeš pročitati ovaj post :)
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.
 
Avatar
salle86
Postovi: 5089
Pridružen/a: sub feb 20, 2016 12:34 am
Lokacija: Ilidža
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:12 pm

pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:10 pm
Ujko je napisao/la:
ned jul 30, 2017 9:55 pm
Ima li neko ovdje ko bi nam mogao malo slikovitije opisati
jedan prosjecan radni dan naseg SD-a, sa posebnim os-
vrtom na opis poslova i radnih zadataka, pa da vidimo sta
je doticni gospodin uradio konkretno, recimo, ovog mjeseca
da zaradi svoju direktorsku platu....
Odes brate u klub i postavis to pitanje. Niko ti to ne moze sa foruma odgovariti. Ako hoces evo ja cu te najviti u klubu posalji mi podatke da znam koga najvavljujem da ne ispadne slucajno da si isao ali nisi nikog nasao.
Možeš li mene, mogu priložiti i članasku i godišnju istoka kao dokaz da nisam samo neko ko palamudi već je i tu uz klub.
Mislim nebitan mi je Ćenan, ali nervira me ta arogancija kao najaviću te pa pitaj. Dosta je nas koji imaju to pitanje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙
 
Avatar
Rambo_Amadeus
Postovi: 1109
Pridružen/a: pon feb 13, 2017 5:17 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:12 pm

Ovaj Gosk mozda nije toliko ni los, nije se Borac puno naigrao tamo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"
 
Avatar
salle86
Postovi: 5089
Pridružen/a: sub feb 20, 2016 12:34 am
Lokacija: Ilidža
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:15 pm

"Željo je klub iz metropole" ja shvatam kao nešto dobro. Ne možeš se ponašati isto u Želji i Mladosti, Realu i Osasuni, Bayernu i Freiburgu.
Moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih.
Kod nas je to stran pojam
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙
 
Avatar
InvictuS
Postovi: 28
Pridružen/a: pon jun 19, 2017 3:19 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:27 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:15 pm
"Željo je klub iz metropole" ja shvatam kao nešto dobro. Ne možeš se ponašati isto u Želji i Mladosti, Realu i Osasuni, Bayernu i Freiburgu.
Moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih.
Kod nas je to stran pojam
Mislim da si sam sa sobom kontradiktoran...ne možeš se ponašati istou Želji i Mladosti...moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih
Ja bih prije rekao, ako bi neko zaista tako razmišljo i ponašao se tako, sticao samo nepoštovanje drugih

U igri, gdje i ti i protivnik imate 11 igrača, isti je teren za sve, ista pravila za sve, ista lopta za sve, isti broj bodova za sve, ista veličin agola za sve, iste vremenske prilike za sve...ne znam kakve veze ima metropola ili slično?
Imamo primjer Hoffenheim-a, koji mi prvi pade na pamet...
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.
 
Avatar
Tryg
Postovi: 3911
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 11:38 pm
Lokacija: Kod sarafa :)
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:28 pm

Ma Ado cita forum cim je prenio ovo za travu u Kaknju


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!
 
Avatar
BlueSide
Postovi: 445
Pridružen/a: pon maj 15, 2017 11:09 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:29 pm

@Ujko
Ovo tek sa procitah, svaka ti čast dobri čovječe, to je poenta
Izdvojio sam ovaj dio, mada svi na ovom foumu trebaju procitati sve neki i VIŠE puta

slika

viewtopic.php?f=51&t=221&start=60
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M
 
Avatar
pile87
Postovi: 3188
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:42 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:32 pm

salle86 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:10 pm
Ujko je napisao/la:
ned jul 30, 2017 9:55 pm
Ima li neko ovdje ko bi nam mogao malo slikovitije opisati
jedan prosjecan radni dan naseg SD-a, sa posebnim os-
vrtom na opis poslova i radnih zadataka, pa da vidimo sta
je doticni gospodin uradio konkretno, recimo, ovog mjeseca
da zaradi svoju direktorsku platu....
Odes brate u klub i postavis to pitanje. Niko ti to ne moze sa foruma odgovariti. Ako hoces evo ja cu te najviti u klubu posalji mi podatke da znam koga najvavljujem da ne ispadne slucajno da si isao ali nisi nikog nasao.
Možeš li mene, mogu priložiti i članasku i godišnju istoka kao dokaz da nisam samo neko ko palamudi već je i tu uz klub.
Mislim nebitan mi je Ćenan, ali nervira me ta arogancija kao najaviću te pa pitaj. Dosta je nas koji imaju to pitanje
Nema arogancije samo kažem da ne bude ja išao i nisam nikoga mogao naći. Eto ti otiđi budi dobar čovjek raspitaj se za Cenanov radni dan i prenesi covjeku kojeg to interesuje.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.
 
Avatar
salle86
Postovi: 5089
Pridružen/a: sub feb 20, 2016 12:34 am
Lokacija: Ilidža
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:35 pm

InvictuS je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:27 pm
salle86 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:15 pm
"Željo je klub iz metropole" ja shvatam kao nešto dobro. Ne možeš se ponašati isto u Želji i Mladosti, Realu i Osasuni, Bayernu i Freiburgu.
Moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih.
Kod nas je to stran pojam
Mislim da si sam sa sobom kontradiktoran...ne možeš se ponašati istou Želji i Mladosti...moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih
Ja bih prije rekao, ako bi neko zaista tako razmišljo i ponašao se tako, sticao samo nepoštovanje drugih

U igri, gdje i ti i protivnik imate 11 igrača, isti je teren za sve, ista pravila za sve, ista lopta za sve, isti broj bodova za sve, ista veličin agola za sve, iste vremenske prilike za sve...ne znam kakve veze ima metropola ili slično?
Imamo primjer Hoffenheim-a, koji mi prvi pade na pamet...
Kako bi ti lakše objasnio. Ne možeš biti "seljak" iz Sarajeva, ali iz Kaknja možeš :)
Kad si uz glavnog grada očekuje se "da nosiš cipele a ne opanke". Mislim da je Ado više kritikovao naše zvijezdice koje nisu prezentovale klub u onom svijetlu u kojem su trebale
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙
 
Brkoo
Postovi: 4515
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:02 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:43 pm

Ako ce ekipa 1921.ba raditi intervju sa nekim iz kluba, zelio bih da postavim nekoliko pitanja.
1. Zasto jos uvijek prvi trener ekipe nema licencu?
2. Zasto nemamo dovoljno pomocnih trenera u prvoj ekipi?
3.Zasto nemamo kondicionog trenera?
4. Zasto je Alihodzic direktor omladinske skole,?
5. Nakon prodaje Lendrica i odlaska Stevanovica, nasa dva najbitnija igraca iz prosle sezone,zasto klub nije doveo adekvatna pojacanja za ovu sezonu u kojoj smo usli bez ambicija, a sezona nikad bitnija jer onaj ko osvoji titulu ce jako puno profitirati?
6. Sta je zadatak sportskog direktora? Da li je Gotal jedini napadac na svijetu, kad se mjesecima unaprijed znalo da ce nas Lendric napustiti ovog ljeta?
7. Koliko novca jos treba da se otplati istok?
8. Da li je gotova dokumentacija za jug, i kad bi otprilike trebali krenuti sa gradnjom juga?
9. Hoce li uprava napokon stati iza trenera i obracunati se sa svakim igracem koji narusava atmosferu ili se ponasa nedolicno pa makar to bio i Zeba ako treba?
10. Da li postoji sansa da nam UEFA pomogne oko rekonstrukcije terena?
11. Da li mozemo ocekivati uskoro generalnog sponzora?
12. Da li mozemo ocekivati da se produze ugovori Kjosevskom, Zericu i Osmankovicu?
13. Da li ce B tim igrati samo prijateljske utakmice ili ce moci da se takmici u kantonalnoj ligi?

Imao bih jos mnogo pitanja da postavim ali zaustavit cu se na ovih 13..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:
 
Avatar
InvictuS
Postovi: 28
Pridružen/a: pon jun 19, 2017 3:19 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:46 pm

salle86 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:35 pm
InvictuS je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:27 pm
salle86 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:15 pm
"Željo je klub iz metropole" ja shvatam kao nešto dobro. Ne možeš se ponašati isto u Želji i Mladosti, Realu i Osasuni, Bayernu i Freiburgu.
Moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih.
Kod nas je to stran pojam
Mislim da si sam sa sobom kontradiktoran...ne možeš se ponašati istou Želji i Mladosti...moraš poštovati svoj klub, time stičeš i poštovanje drugih
Ja bih prije rekao, ako bi neko zaista tako razmišljo i ponašao se tako, sticao samo nepoštovanje drugih

U igri, gdje i ti i protivnik imate 11 igrača, isti je teren za sve, ista pravila za sve, ista lopta za sve, isti broj bodova za sve, ista veličin agola za sve, iste vremenske prilike za sve...ne znam kakve veze ima metropola ili slično?
Imamo primjer Hoffenheim-a, koji mi prvi pade na pamet...
Kako bi ti lakše objasnio. Ne možeš biti "seljak" iz Sarajeva, ali iz Kaknja možeš :)
Kad si uz glavnog grada očekuje se "da nosiš cipele a ne opanke". Mislim da je Ado više kritikovao naše zvijezdice koje nisu prezentovale klub u onom svijetlu u kojem su trebale
Ove prve dvije rečenice sa navodnim znacma su predrasuda i u najmanju ruku nije lijepo, pa ni u nekom sportskom smislu. Za mene. Ovim si više objasnio sebe a ne tvoj post.
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.
 
Hadzijalagic
Postovi: 3859
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:45 pm
Lokacija: Jugoistok
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:46 pm

Dobra pitanja brko. Komotno medijski partner moze odraditi neki intervju sa nekim iz kluba. Storme poguraj ovo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned jul 30, 2017 11:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23613
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:48 pm

BlueSide je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:29 pm
@Ujko
Ovo tek sa procitah, svaka ti čast dobri čovječe, to je poenta
Izdvojio sam ovaj dio, mada svi na ovom foumu trebaju procitati sve neki i VIŠE puta

slika

viewtopic.php?f=51&t=221&start=60
:palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Bas da se najezis...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/
 
Avatar
Leon_Professional
Postovi: 19810
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:31 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:49 pm

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 10:44 pm
Adzem fino objasnio o pickaluku koji nas krasi vec tri godine.
Bili su i drugi svjesni ali nisu imali ledja da povuku prave poteze. Sumnjam da ce i Adzem.
Jednostavno, svjesni su svega, ali budu pojedeni.

phpBB [video]



Evo ista prica. Evo ista situacija, sve isto. OVa stanka govori vise od milion rijeci onom ko hoce malo razmisliti :D
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned jul 30, 2017 11:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23613
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 11:50 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:46 pm
Dobra pitanja brko. Komotno medijski partner moze odraditi neki intervju sa nekim iz kluba. Storme poguraj ovo..
Hocu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Online

Trenutno korisnika/ca: avlami97, Bing [Bot] i 60 gostiju.
 

 

Prijava  •  Registracija