Moderator/ica: storm_raider

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.
 
Ukupno glasova: 15
 
Avatar
Plava Porodica
Postovi: 14819
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 4:46 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:08 pm

I boli ih *****
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
 
sergejevic
Postovi: 685
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:13 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:13 pm

Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
 
Zeljo1921
Postovi: 291
Pridružen/a: sri mar 09, 2016 10:58 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:15 pm

Juče smo vidjeli da kod nas nije problem trener, vec igraci. Razocaran sam rezultatom i igrom ali poslije Krupe prosle sezone vise me nista ne moze iznenaditi od ove ekipe. Mora se naci modus da se stane u kraj ovim sminkercicima i mangupima u ekipi. Nezalaganje i setkanje se mora kaznjavati. Stavi mu klauzulu u ugovor, nesta uradi ali nemoj da nas handre isti likovi iz utakmice u utakmicu. Kad sam vidio juce da su se ofarbali i frizurice, muka mi. Na celavo bi ja vas ošišao poslije onakve utakmice. Od jucerasnje prve postave u ekipi bi ostavio Kjosevskog, Graovca, Kemu, Projica, Zakarica, Ramovica i mozda Zeca a ovo ostalo bi mozda moglo za klupe. Ugljesa, Blagojevic, Stanic ne bi vise ni u autobus usli sa ekipom. Dosta je vise cekanja da proigraju. Adzemu se nema sta prigovoriti jer je covjek tu sedam dana. Ona izjava je u afektu i ne zamjeram mu jer u onakvom stanju Bog zna sta bi i ja izjavio. Sto se tice Uprave, njima zamjeram sto stite nesposobne pojedince tipa Ćenan ili Nikolic. Ako ih ista dodje glave bice da je to sto se vode pricom ili svi ostajemo ili svi idemo. Ma hebite se sa tim, necemo se ugasiti idite ako mislite da nas mozete zahebavati. Nekom mora da leti glava, za ovolike fule sa igracima. Pa bolan doveo si Zajimovica i frajera nema ni na klupi. Koji si ga vrag dovodio? Da se ne vracam dalje na povrijedjenog Crnova, Hervase, Pozdere, Husice itd. Juce me je zaboljela cinjenica koliko se raduju nasi bivsi igraci kada padne gol. Ne postuju nas ni najmanje, ali kad bolje covjek i razmisli i sto bi. Pa ne postujemo ni sami sebe. Jedan Bogicevic pljuje po medijima i tuzi klub da bi nakon mjesec dva nosio kapitensku traku. Sami sebe ponizavamo i naravno da ce i drugi. Bekric je prica za sebe i nakon onih njegovih izjava i najvecem lajiku je jasno kakvi su to klosari i na sta su spremni. Trener moze pricati sta hoce oni kad hoce igraju, kad im nije cejf hebe se njima za Željom. Nemamo vizije i sistema i ne znam na sta ce izaci ovo. Dozvolili smo da udjemo u sezonu bez napadaca. Ramovic nije spic i ovo je na silu sve. Ova Uprava ako nastavi kao do sada po ustaljenim procedurama mislim da nece dugo jer ce nekoga od svoje ekipe morati pustiti niz vodu ili idu svi. Svaka njima cast za finansijsku konsolidaciju i tribinu ali mi moramo osvajati pehare i ne smijemo se brukati kao juce. Navijace zanimaju rezultati prije svega, kao sto rece predsjednimk Sevilje: Nikad niste vidjeli transparent kakav fantastican finansijski rezultat, navijace samo interesuju trofeji.
 
Avatar
Vrag
Postovi: 2005
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 10:56 am
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:15 pm

i ti poceo sa obrnutom psihologijom
 
Avatar
GoodisonPark
Postovi: 1495
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:10 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:17 pm

mali plavisa je napisao/la:
ned jul 30, 2017 12:56 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:35 am
Hoće li klub uputiti prigovor domaćinu zbog toga što su naši navijači ulazili Boga pitaj do koje minute? Ja sam ušao u možda 13-14 minuti a iza mene je ostalo raje koliko hoćeš.. Fol neke rigorozne kontrole i pretresi ko usporeni snimak a raja obučena ko za bazena, pa nije novembar jbt.

Da li će neko od novinara postaviti pitanje Edisu da li je on dao upute igračima Mladosti da simuliraju na svaki duel i da se izležavaju što je moguće više?

Teško se u tim uslovima kada sudija ne sankcioniše simuliranja i krađu vremena vratiti iz rezultatskog deficita..

Igračima jasna poruka na kraju, "zar je to"...

Kakav više crni Ramić, mora se konačno naučiti da Sinan nije ni Sakić ni Ramić već Ramović.
O čemu ti pišeš golovi pali do 7-me min, imao si 83 min da se vratiš u igru ali nisi i kriv sudija što ne svira simuliranja, uvijek se simuliralo I simulirat će se, a u ovoj situaciji ljudi bolji bili i trebali još koji go dati i jedini krivci smo mi nikakav sudija niti simuliranja! Edisu čestitam I vjerujem da će on odvesti Kakanj u Evropu!
Po ovoj replici bi zaključio da jučer nisi bio na tribini da jesi shvatio bi da su i 83 minute premalo da se vratiš kada ti protivnik konstantnim zadržavanjem i izležavanjem razbija ritam i krade vrijeme. Ako je to juče bila Edisova zamisao onda neka se napuši ki*e i on i Šećerović i Čomor zajedno sa Zahirovićem i onim seljačićem Isakovićem.

Odvešće ih da ne kažem na šta...

Ubuduće ako nemaš nešto pametno da napišeš u replici zaobiđi moje postove ili me stavi na foe listu jer mi se neda pisati i objašnjavati nešto nekome ko ne bi shvatio ni da mu nacrtaš i obojiš.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!
 
GMAZ1921
Postovi: 64
Pridružen/a: sub jul 22, 2017 2:33 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:18 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:54 am
Šta će nam Bogičević igrati, kada je svakako pred penziju.. To je i prošle sezone bila greška pa sad trpimo posljedice Keminog neigranja. Da je kako treba prošle sezone bi igrali Kemo i Boccacini sa kojim je trebalo potpisati i sad bi imali haman uigran stoperski tandem sa mladim igračima nego smo morali trpiti rukometaša Kerlu za kojeg se znalo da ide i Bogija koji ne može biti zalog za budućnost a njihove greške su nas možda na kraju koštale i titule.

Fol Kemo zaigra protiv Radnika kada je sve bilo gotovo, licemjerno baš..

Edit: Kod jednog Kostića za kojeg se priča da je skijaš Žerić je bio stalni član prve postave (povreda ga je tada spriječila da krene u sezonu) a evo momak ni do danas nije uspio skupiti Bog zna kakvu minutažu..

Činjenica je da nas je Slavko unazadio za jednu sezonu jer uopšte nije razmišljao dugoročno i nije uvodio mlađe igrače koji bi vremenom zamjenili ove starije, forsirao je ili penzionere ili igrače koji su tu od danas do sutra..

Jedini ko je licemjeran ovde si ti i slični,haveru.
Čovjek svaku tekmu igrao pod pritiskom,i mogu shvatiti sto mlađima nije davao vise minuta.
Izborili smo Evropu 8 kola prije kraja,al jok daj nam titulu i ti leži glavni razlog male minutaze omladinaca.
Da su tad presjekli iz Uprave i rekli tih 8 tekmi nek iskristalise prvih 11 za slijedeću sezonu,to bi bio potez,koji ovi amateri iz uprave nikad neće znati napraviti.
REZULTAT JE TREND,IDEAL JE VJEČAN
 
Avatar
pile87
Postovi: 3188
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:42 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:22 pm

sergejevic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:13 pm
Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Vrijedi procitati vise puta. Ko hoce da shvati shvatice evo ovi koji su bili za otkaz Slavki sta sad ? Koga sad treba otjerati a koga dovesti ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:25 pm

Kako strucnjaci znaju da mi ne mozemo bez Slavke i da cemo biti gori nakon samo jedne utakmice gdje nesretno primis najbrzi gol u historiji prvenstva?
1987
 
Avatar
Vrag
Postovi: 2005
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 10:56 am
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:29 pm

pa strucnjaci
 
Avatar
mula
Postovi: 933
Pridružen/a: pet apr 22, 2016 4:01 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:30 pm

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zoran ... ook+status
Svaka čast na intervju koji je objavljen
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.
 
Avatar
Charlie Sheen
Postovi: 2217
Pridružen/a: uto mar 01, 2016 1:18 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:31 pm

Na tim greskama se treba podobro raditi da se ne ponavljaju vise,3 utakmice u kratkom roku da poklanjamo protivniku golov,Zeti dva,Gosku jedan i evo Mladosti jedan.
 
Avatar
shzna
Postovi: 4532
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 3:55 pm
Lokacija: GRBAVICA
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:32 pm

Ocigledno nemamo isti pogled na fudbal, jer valja vratit ekipu poslije zaostatka 2:0. Meni je problem sto su mentalni patuljci i picke u ekipi p su se odmah predali, Zeba se iskusno sakrio.

Hej ulazi ti momcic od 20 godina i on razigrava i veze igru. Ja da sam Zeba ili Jovan ja bih se crvenio jer udje Zeric i ukrade im show a sve sto je trebalo protiv onih krkana je malo muda i malo tehnike.

I opet vidim promju na 3 5 2 a ne monotoniju, bolji protok lopte itd. Doci ce i rezultat!
1987
 
Avatar
Amidza
Postovi: 2571
Pridružen/a: sri apr 26, 2017 11:43 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:35 pm

Mladost nas dobije i odma moze u Europu i to pored Zrinjskog, Sirokog, nas, Borca, Sarajeva, Krupe...tesko. U LZP mogu. Taj motiv i zelja na koji Sabljine ekipe igraju mora splasnut, kad tad, ne moze on takticki puno ponudit kao trener, a ne mogu ni igraci igrat svaku tekmu kao gladijatori (mada su vise kao cigani izgledali sa izelzavanjima i seljaklukom, al eto, dobili, svaka cast). Potrosi se taj motiv. Duga je sezona. Oni ce na tu zelju otkinut pokoji bod nekoj od "velikih" ekipa, ali ne vjerujem da su za nesto ozbiljnije.

Nego, **** Mladost, daj da se na nas malo fokusiramo. Cujem Zeba jos nije izaso iz igre, eno ga lezi kod korner zastavice, hoce faul. :D Ugljesa je potrosio sve kredite, mada ne znam od kud mu ikako, i mora ga se nabit nogom. To prvo. Zeric mora igrati, bez Ramovica nam je veza mrtva i ne bi se smjelo njega trositi na spicu. Ako ne dovedu nikoga, neka Steve jbg, mozda i tog Zajmovica, ali ocigledno se na njega ne racuna. To nam je veliki problem, ta pozicija. Jedini veci problem je imunitet kojeg neki igraci imaju (Zeba), koje se ne smije izbacit, iz nekog razloga i to ce svakom treneru doc glave, pa i Adzemu.

Ovi navijaci FK SlavkoPetrovic su stvarno smijesni i naporni. Kad stoper napravi gresku u 13oj sekundi, ne moze se pricat o otvorenoj ili zatvorenoj igri, taktici, postavci i slicnim pizdarijama. Hocemo djecu, onda neka ih. Istrpices jos par Keminih gresaka (a da je dobijao minutazu prosle sezone, ove tih gresaka ne bi bilo, ali ne, igrao je Kerla) i imat formiranog igraca, umjesto da trpis greske Kerle koji je u cetvrtoj deceniji zivota. Za stopere je najvaznije da se uigraju i disu zajedno, Graovac i Kemo ce kad tad doci do toga i to vrijedi cekati, jer nije da su sad Bogi i Kerla.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj
 
sergejevic
Postovi: 685
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:13 pm
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:36 pm

Imas u napadu Stevu koji ima 33 godine i tu je onako da pomogne iskustvom kada treba zabiti neki gol iz guzve, Dzenisa koji vise ni sam ne zna sta igra, te Zajmovica koji je dosao iz druge lige gdje je bio prosjecan napadac. Pored toga imas dva vezna od kojih jedan ne zna gdje udara i sta treba raditi na terenu(Ugljesa), a drugi proda pet lopti na svojoj polovini po utakmici. Imas tri stopera u kadru, jedan ima sto godina i sklon je kiksevima, jedan igra prve utakmice u seniorskom fudbalu, a treci je na posudbi. Imas jednog beka koji igra sve pozicije u timu, jednog koji ne prelazi centar i ima obicaj pokloniti gol, dobiti glupe kartone pa svaku petu utakmicu odmara...Imas glavnog igraca i kapitena koji ima radijus kretanja kao golman, koji sluzi samo da ceka neki prekid da nabije loptu pred protivnicki gol. Iako sam najvise kritikovao Zakarica do sada je ubljedljivo najbolji nas igrac, a vjerujem da moze i bolje. Zec definitivno igrac za male ekipe, moze ponekada bljesnuti, ali mi nismo ekipa koja ima luksuz da ceka par utakmica za neki njegov gol i poneka tri boda da ostanemo u ligi. Nama treba pobjeda u vecini utakmica, a on nije igrac koji to moze donjeti kao Zakaric nekim golom s distance, zadnjim pasom za napadaca i slicno.
Dakle, imamo dobrog golmana, dobrog stopera, dobro desno krilo i Ramovica koji nazalost igra u sjeni kapitena koji podsjeca na vjetrenjacu mahanjem rukama.
Cime covjek da napadne nekoga?
Adzem ako je pametan, a nije cim je prihvatio posao, mora zahtjevati barem tri igraca vec do sljedece utakmice. Nije bitno kako, s kojim parama, odakle iskopati, ali ovako pisa uz vjetar.
Zato spustiti ocekivanja, boriti se za mjesto koje vodi u Evropu i biti presretan ako to ostvarimo. Sve ostalo je neralno. Zrinjski vec rijesio utakmice s dva konkurenta pobjedama, jedna na strani, a znamo da ce podmazati ukoliko negdje zapne kao u Bijeljinji.
 
hardwell
Postovi: 1198
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 11:40 am
Lokacija: Llanfairpwllgwyngyll
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:39 pm

pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:22 pm
sergejevic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:13 pm
Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Vrijedi procitati vise puta. Ko hoce da shvati shvatice evo ovi koji su bili za otkaz Slavki sta sad ? Koga sad treba otjerati a koga dovesti ?
Dovoljno je pročitati jednom i vidjeti kakvi ste stručnjaci :rofl1: :rofl1:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja
 
Avatar
GoodisonPark
Postovi: 1495
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 10:10 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:40 pm

GMAZ1921 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:18 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 30, 2017 11:54 am
Šta će nam Bogičević igrati, kada je svakako pred penziju.. To je i prošle sezone bila greška pa sad trpimo posljedice Keminog neigranja. Da je kako treba prošle sezone bi igrali Kemo i Boccacini sa kojim je trebalo potpisati i sad bi imali haman uigran stoperski tandem sa mladim igračima nego smo morali trpiti rukometaša Kerlu za kojeg se znalo da ide i Bogija koji ne može biti zalog za budućnost a njihove greške su nas možda na kraju koštale i titule.

Fol Kemo zaigra protiv Radnika kada je sve bilo gotovo, licemjerno baš..

Edit: Kod jednog Kostića za kojeg se priča da je skijaš Žerić je bio stalni član prve postave (povreda ga je tada spriječila da krene u sezonu) a evo momak ni do danas nije uspio skupiti Bog zna kakvu minutažu..

Činjenica je da nas je Slavko unazadio za jednu sezonu jer uopšte nije razmišljao dugoročno i nije uvodio mlađe igrače koji bi vremenom zamjenili ove starije, forsirao je ili penzionere ili igrače koji su tu od danas do sutra..

Jedini ko je licemjeran ovde si ti i slični,haveru.
Čovjek svaku tekmu igrao pod pritiskom,i mogu shvatiti sto mlađima nije davao vise minuta.
Izborili smo Evropu 8 kola prije kraja,al jok daj nam titulu i ti leži glavni razlog male minutaze omladinaca.
Da su tad presjekli iz Uprave i rekli tih 8 tekmi nek iskristalise prvih 11 za slijedeću sezonu,to bi bio potez,koji ovi amateri iz uprave nikad neće znati napraviti.
Ti se maksuz registrovao da mi kažeš da sam licemjeran, Slavko igrao pod pritiskom a Adžem kao ne igra pod pritiskom? U Želji je pritisak uvijek, ko god bio trener.

Gdje nam je ta titula koju je osvojio dajući šansu starijim i iskusnijim igračima, baš takvi su nam je i izgubili Kerla i Bogičević sa svojim amaterskim greškama.

Bježi bolan lupaš po tastaturi a ni sam ne znaš šta pišeš, Šefu struke neko iz uprave treba da crta kako da pravi ekipu za sledeću sezonu? Shvataš li ti kakve gluposti pišeš? Pa koji će im onda qrac trener kada oni moraju da mu objašnjavaju šta i kako da radi!?

Iz ovog podvučenog je jasno kakve su tvoje namjere, jer o fudbalu i pravljenju ekipe nemaš pojma!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!
 
Avatar
Rambo_Amadeus
Postovi: 1109
Pridružen/a: pon feb 13, 2017 5:17 am
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:44 pm

Ma realno u nasem prvenstvu svi igraci su manje vise u pet deka, kad dodaš motiv koji su ovi imali i taj rani go koji su dali sve bude jasno.
Protiv Viteza ce kuci to opet biti kako treba, a s Borcem mozemo fakat vidjet' na cemu smo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"
 
ChWilla
Postovi: 14191
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 8:27 am
Lokacija: Jug D
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:44 pm

ako je titula bila cilj, otkaz je trebao ići kad se nije osvojila. to je tako jednostavno. kaže nije moglo četiri sedmice prije evrope, unijelo bi nemir. a može 36 sati prije početka prvenstva, to je dovoljno.
gradi željo boli te *****
 
Avatar
storm_raider
Postovi: 23655
Pridružen/a: čet feb 11, 2016 9:08 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:48 pm

pile87 je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:22 pm
sergejevic je napisao/la:
ned jul 30, 2017 1:13 pm
Da je Petrovic ostao sigurno bi osvojili titulu ove godine. Imao je i prosle godine najvise bodova od trenutka kada je sjeo na nasu klupu.
Trazili ste Adzema i kadete, i napadacki fudbal, golove na utakmicama sada uzivajte.
Vrijedi procitati vise puta. Ko hoce da shvati shvatice evo ovi koji su bili za otkaz Slavki sta sad ? Koga sad treba otjerati a koga dovesti ?
+1.

Definitivno ovo sto je @sergejevic napisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/
 
Avatar
chile
Postovi: 1375
Pridružen/a: pet feb 12, 2016 8:25 pm
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 30, 2017 1:48 pm

Adzema na lomacu, tjeraj ga izgubili smo utakmicu. Kako vas nije vise stid serem se na strahovitog njegovu taktiku i igrace.
Kako ste dvilicni likovi po forumu nevjerovatno...
Adzem je kriv sto je primoran igrati bez napadaca, sto u veznom redu mora trpiti spodobe u vidu Blagojevica i Radinovica. Da on je kriv sto Kemo iza sebe nema bar jednu sezonu i pravi pocetnicke greske. Ali ni to nije bitno kao sto je i cinjenica da Zera od svih veznih najbolje odigra daj djuturume ili sarkasticno davaj kadete da zaginemo.
Nije bitno sto celavi ima vise upotrebljivih dodavanja protivniku nego suigracima. A tek o trcanju doticnog i ofarbanog mu suigraca. I da umalo zaboravih hvaljeni Zekonja eh ta igracina treba mu Adzem loptu nakon svake tekme proslijediti nek je maticaru nosi i guzi umjesto zene, kad je dohvati ni za suho zlato neda nikome dok ne izgubi. Naravno i za to je Adzem kriv, kao i za cinjenicu da mu minimum u ekipi fale napadac i dva vezna igraca, ostalo bi se dalo i zakepiti.
Adzem je kriv sto igraci ne znaju izvesti aut niti primiti loptu da se ne odbije od njih kao od mantinele...za sve je Adzem kriv dajte nam permanentnog kod njega je sve bilo suprotno. Pravda za Slavka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Online

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 318 gostiju.
 

 

Prijava  •  Registracija