Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 8:24 am

nisam imao internet u hotelu, pa nisam citao komentare poslije utakmice, uglavnom gledao na mobitelu u irskom pubu, i moram prvo reci da sam pogrijeso u procjeni prvobitnoj... igra je bila dobra, imali smo mnogo akcija koje su mogle zavrsiti golom, ovo je podsjecalo na utakmicu zeljo-leotar 8-0 kada smo jos fulii toliko prilika i kad je amar bio ljut na igrace... zamjerku jednu imam, a to nije problem ni adzema, ni petrovica ni kostica itd... mi se previse opustimo na kraju utakmice... nije bitno jel vodimo 3-0 ili igramo 1-1 u tom momentu... kako to rijesiti ne znam...

ali da se ne zavaramo... ovo je gosk, koji ce vjerovatno ispasti iz lige... tek kad vidimo igru protiv neke jace ekipe, mozemo nesto zakljuciti...
100/94/37/34 - i to je to!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:26 am

Jovan kad je pesimista mi ekstra odigramo, kad najavi titulu mi ga lijepo obalimo. :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:35 am

Kako su mi smijesni ovi sto odmah sada hvale Adzema, dizuci ga na tron, eto oni sada vide napredak u igri, akcije, promjene, a odigrali smo 1 utakmicu sa mrtvim Goskom, a i svaku nakon promjene trenera smo odigrali da valja... evo sada Mladost pa 2 kuci pa derbi, hajmo sve pojebati. Adzeme sretno...

Kako je jadno ovo prozivanje Cenana na tekmi, bruka i sramota juga...

mirzza
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:37 am

Drago mi je samo sto se vidjelo koliko nas je Petrovic gusio u svemu. Ova ekipa nije toliko bagava koliko su pojedinci nasrali na nju i na te igrace. Problem je bio u treneru koji im je svaku gresku gledao i srao po presicama o tim greskama, dok je drugim tolerisao sve zivo.
Slavko nadam se da si gledao sinocnjeg Zelju, e ako jesi, ono je Zeljo a ne tvoj bunker na 1-0 u nasoj kuci, pa jadni semafor na 2-0 zablokiro trebalo mu par minuta da prebaci tricu.
Adzeme sretno ti bilo, drzi se svog kursa i pokazi da si napredovao u odnosu na prosli put.
Ovaj GOSK nije toliko mrtva ekipa sto ce se pokazati u nastavku, imali smo mi mrtvog Celika prosle godine pa na jedvite jade sa igracem vise nekako uleti gol, pa Olimpic nam zabi 2 komada na Grbavici pa koliko hoces mrtvaca je dolazilo nikad nismo rijesili pitanje pobjednika lagano kao sinoc.
Zadnja ovakva leprsava igra je bila pod Kosticem protiv Olimpica.

Dominic
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:41 am

Elegant je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:05 am
droba je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:56 pm
Sportskog direktora i predsjednika skupstine podhitno mjenjat!!!!
Adis ni sam ne zna zasto je predsjednik skupstine, SD ce sam podnjeti ostavku.
Istog sam misljenja. Lik (Adis) izgleda bas jadno za funkciju predsjednika Zeljeznicara ali me zbunjuje nesto. Je li tacno da je taj lik ovdje pod nickom Vrbanjusa?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:48 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto jul 25, 2017 8:26 am
Jovan kad je pesimista mi ekstra odigramo, kad najavi titulu mi ga lijepo obalimo. :kafa:
najavljujem ispadanje iz lige ove sezone, nema vise optimizma kod mene :D

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:49 am

slika

Lijepo igra momak stvarno, zasluzuje da mu se daju minute ove sezone :D

MileZeljovac

uto jul 25, 2017 8:54 am

Treba biti umjeren u izjavama. Kod nas se jako brzo prelazi iz pljuvanja u dizanje i obratno. Treba biti realan ovo je prosjecna ekipa PL, samim tim ocekivanja ne trebaju biti velika. Kad god bude promjena trenera mi pobjedimo a kasnije svi znamo sta se desi. Ovoj ekipi je potrebno najmanje tri kvalitetna igraca da bi se mogli boriti za titulu. Nasao sam neki tekst na faktoru koje igrace je trazio Petrovic, zaista ima kvalitetnih.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:56 am

MileZeljovac je napisao/la:
Treba biti umjeren u izjavama. Kod nas se jako brzo prelazi iz pljuvanja u dizanje i obratno. Treba biti realan ovo je prosjecna ekipa PL, samim tim ocekivanja ne trebaju biti velika. Kad god bude promjena trenera mi pobjedimo a kasnije svi znamo sta se desi. Ovoj ekipi je potrebno najmanje tri kvalitetna igraca da bi se mogli boriti za titulu. Nasao sam neki tekst na faktoru koje igrace je trazio Petrovic, zaista ima kvalitetnih.
bolan, to nije slavko trazio... faktor se upecao na larsovu listu igraca :D

btw, zna li neko ko je bio asistent kod prvog gola?

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 8:57 am

BlwD je napisao/la:
slika

Ja sa tribina derem se šuuutaj a on doda.. A pratio sam ga od početka akcije, sličan gol je dao u omladinskoj ligi. Sa svojih 30 metara par pasova, duplih pasova i u šansi. Box to box pravi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:02 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto jul 25, 2017 8:57 am
BlwD je napisao/la:
slika

Ja sa tribina derem se šuuutaj a on doda.. A pratio sam ga od početka akcije, sličan gol je dao u omladinskoj ligi. Sa svojih 30 metara par pasova, duplih pasova i u šansi. Box to box pravi.
Ma on za svojih 18 godina igra bas inteligentno, pametno se otvara, trazi prostor i loptu. Vidi se odma da ce biti nesto od njega.
Volio bi vidit i ostale iz OPa, zato @Lars sutra pravac Visoko i pravi stream :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:09 am

jovanmaksimovic je napisao/la:

Projić.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:15 am

BlwD je napisao/la:
slika

Ovu kretnju bez lopte rijetko ko ima u nasem prvom timu. Ne govorim to da bih uzdigao Anela, tek je poceo.. To govorim jer je takvo nesto porazno za ekipu te igrace koji igraju za jedan Zeljeznicar.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 9:15 am

Dominic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:05 am
droba je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:56 pm
Sportskog direktora i predsjednika skupstine podhitno mjenjat!!!!
Adis ni sam ne zna zasto je predsjednik skupstine, SD ce sam podnjeti ostavku.
Istog sam misljenja. Lik (Adis) izgleda bas jadno za funkciju predsjednika Zeljeznicara ali me zbunjuje nesto. Je li tacno da je taj lik ovdje pod nickom Vrbanjusa?
Vrbanjusa nije Adis.

Oceikivao sam od Adzema ovakvu formaciju i postavku, ali me ipak u jednoj stvari iznenadio. Kemo je komandovao odbranom. Ocekivao sam da to bude Graovac, ali nije.

U prijateljskoj protiv Sirokog, Zete i sinoc smo primili 4 identicna gola. Bas previse.

Sinoc smo mogli uvaliti petardu. Igra dobra i gledljiva. Sve pet.

Psovanje majke Cenanu je bolesno. Blago receno.

Protiv MDK ce biti mnogo teze i sa svime osim poraza cu biti vise nego zadovoljan.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

MileZeljovac

uto jul 25, 2017 9:16 am

Aha, nema veze ko god je smislio, ima dobrih igraca.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 9:18 am

Aha, nema veze ko god je smislio, ima dobrih igraca.
Asistent Projic.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:18 am

skretnicar je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:41 am
Niko ne tjera upravu , nego cenana i vi ste sami o tome ovdje pricali 5 dana...sad prozivate jug i govorite da je skandiranje kupljeno, jadno.
Sto posto tacno.

Projic sa jednom asistencijom nadmasio sve svoje prethodnike na njegovoj poziciji. Ne uzdizem Projica, naravno, vec navodim jos jednu poraznu stavka..

nikson
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:24 am

Sta god da manijaci urade kako treba ovdje idu pohvale itd itd...cim urade nesto sto pola vas prizeljkuje a nema nacina da iskaze, onda su placenici..jadni li ste vi koji o tome pisete na taj nacin, koji prozivate nekog ko ode kombijem jebenim u svedsku, bude napadnut 2-3 puta, sve to da bi gledao Zelju dok vi serete po forumu I pljujete cenana al sad vam ne odg kad se svi okrenu protiv njega...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:32 am

Pravo su se nasekirali Manijaci što forumska garda ih kudi :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto jul 25, 2017 9:32 am

nikson je napisao/la:
uto jul 25, 2017 9:24 am
Sta god da manijaci urade kako treba ovdje idu pohvale itd itd...cim urade nesto sto pola vas prizeljkuje a nema nacina da iskaze, onda su placenici..jadni li ste vi koji o tome pisete na taj nacin, koji prozivate nekog ko ode kombijem jebenim u svedsku, bude napadnut 2-3 puta, sve to da bi gledao Zelju dok vi serete po forumu I pljujete cenana al sad vam ne odg kad se svi okrenu protiv njega...
samo ne znam koji svi?
sinoc na stadionu mu je psovalo 450 ljudi dok je ostalih 4000 hiljade posmatralo i ibretilo se ovoj rekao bi glasnoj manjini.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava