Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 2:04 pm

Neka on ima ponuda iz Grcke, on ima godinu dana ugovora sa nama. Ja ga ne bi pustio pa makar, neka stagnira sem ako Grcki tim ne ponudi 50.000 € da vratimo pare koje smo mu dali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:07 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon jul 24, 2017 2:01 pm
na fejsu kad ukucaš ELmin sve neke pitare izbacuje :rofl: :rofl: :rofl:
:guz:
... a smatrao sam te jednim od boljih forumaša :D :D :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Reha1921
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:11 pm

Jahica za kapitena Tuceta kao zamjenika kapitena :kafa:

Okolele
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:14 pm

Reha1921 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 2:11 pm
Jahica za kapitena Tuceta kao zamjenika kapitena :kafa:
Moraju se prvo dogovoriti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Budi Željo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 2:15 pm

Tako je zivjele promjene ako ne bude palilo sa svakih sest mjeseci onda mjenjati svaka tri.[/quote]
Kad spominjes Engleze, SAF je tek nakon 6 g osvojio titulu. Vrijeme/rezultati ce pokazati, je li dobar potez napravljen tjeranjem SP.

Ocito je da je titula imperativ.

@avlami
Jeste jer je imao status sličan kao Amar kod nas, pitao se za sve. Od kad je otisao taj MAN UTD potrošio 4 milijarde eura na igrače, tačnije kamione igrača i vec 3-4 trenera... Što li se nisu odlučili da sa Moyesom cekaju ili nisu vidjeli da im može valjat... hmm...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Mirek11
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:18 pm

Reha1921 je napisao/la:
Jahić je za misamosjedimouredakciji.ba otkrio da nema ništa protiv povratka u ekipu seniora, ali da mu ne igranje ne pravi opterećenje.

”Uprava ima moj kontakt, znaju ko sam, i šta predstavljam, pa ako žele da me vrate u prvi tim neka nazovu, pa ćemo pričati. Meni ne igranje ne pravi opterećenje, a sa Željom imam još 12 mjeseci ugovora. Na početku sezone sam imao pvredu, a kada sam se oporavio Petrović me se odrekao, zaista smiješna situacija!”

Sanel je također otkrio da je trenutno u pregovorima sa ekipama iz Grčke i Kipra, te da je povratak u jednu od ove dvije lige ostvariv.

”U Grčoj i na Kipru sam veoma cijenjen igrač, moj menadžer trenutno pregovara sa nekim klubovima iz ovih država tako da nije isključeno da se vratim tamo, jer ja se planiram još nekoliko godina ozbiljno baviti igranjem”, zaključio je Sanel Jahić za misamosjedimouredakciji.ba.
Idi, samo idi i potpisi ako mozes na 5 godina.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:22 pm

Da bi se ovaj spisak ispostovao treba jedno 2 mil KM.
Uz ove igrace i ja bi bio trener extra.

sajo10
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:22 pm

Danas pobijediti sa tri razlike, i zasjesti na lidersku poziciju, i ne pustiti do kraje prvenstva i lige za prvaka.

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:23 pm

Mirek11 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 2:18 pm
Reha1921 je napisao/la:
Jahić je za misamosjedimouredakciji.ba otkrio da nema ništa protiv povratka u ekipu seniora, ali da mu ne igranje ne pravi opterećenje.

”Uprava ima moj kontakt, znaju ko sam, i šta predstavljam, pa ako žele da me vrate u prvi tim neka nazovu, pa ćemo pričati. Meni ne igranje ne pravi opterećenje, a sa Željom imam još 12 mjeseci ugovora. Na početku sezone sam imao pvredu, a kada sam se oporavio Petrović me se odrekao, zaista smiješna situacija!”

Sanel je također otkrio da je trenutno u pregovorima sa ekipama iz Grčke i Kipra, te da je povratak u jednu od ove dvije lige ostvariv.

”U Grčoj i na Kipru sam veoma cijenjen igrač, moj menadžer trenutno pregovara sa nekim klubovima iz ovih država tako da nije isključeno da se vratim tamo, jer ja se planiram još nekoliko godina ozbiljno baviti igranjem”, zaključio je Sanel Jahić za misamosjedimouredakciji.ba.
Idi, samo idi i potpisi ako mozes na 5 godina.
možda je onaj bokin status za sanela, ne za slavku :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:23 pm

Pored Emraha upitno je bi li Jahic imao mjesta u Celiku, kakva Grcka, kakav Kipar.. Od svih bacanja para, bacanje para na Jahica mi pada najteze, svaki put kad se sjetim nije mi dobro.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:25 pm

Idi Jahicu evo ti jos i 10 milja.

Spisak je smijurija. Ko vjeruje u ovo nek se zapita. :D

Hajde Zeljooo

zubanovic89
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:28 pm

Dobro je ovo, kazes dovedi mi Ronalda bicemo prvaci, ovi kazu nema para, ti kazes e jbg ne moze onda, nisu mi ispunjene zelje.

sajo10
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:29 pm

Stevanovic u Servettu kod Kodre (2. Svica)... Oj koje ponizenje u pm.. Lendra makar dobaci do Francuske. Medjutim imat ce i ovaj platu vecu od Ivana mozda, ali ipak.. Najbolja nam dva igraca dobacuju do drugi liga. To je mozda nasa i realnost nazalost..

Elegant
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:29 pm

Stevanovic ode u klub Servette svicarske druge lige koji vodi Meho Kodro.

Pare, pare ...
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pon jul 24, 2017 2:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:30 pm

Faktor je daleko od ozbiljnog medija. Uletili na forum, pokupili igrace koje su forumasi vrijedno skautirali ( :D ) i eto clanka.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

zeka_tm87
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:30 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 24, 2017 2:25 pm
Idi Jahicu evo ti jos i 10 milja.

Spisak je smijurija. Ko vjeruje u ovo nek se zapita. :D

Hajde Zeljooo
ma ovo nazovi novinar je li s duplog gurbeta ili faktora isti izmet samo dugo pakovanje.ovo je lasov a ne slavkin spisak.otidji na pojacanja sve od a do z pepisano.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:31 pm

Brat bratu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Simply Blue
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:31 pm

Sinoć za Zrinjski od prve igrao Čavar i bio jedan od najboljih na terenu, za Borac Danilović od prve a ima 17 god..a kod nas imaš momke kojima su ti pobrojani u mlađim kategorijama redovno gledali u leđa ali skoro da i ne igraju. Već je postala izlizana priča da nije sito igrati za Želju i druge, kao što nije isto igrati za juniore gdje si najveća riba a onda te prebace u bazen sa ajkulama, nije svejedno pa da igraš za Spreču, zato se nadam da će tu Adžem opet biti ključan jer s obzirom na ova silna previranja u ekipi i egotripove na kojima su pojedini, teško da im dobar dio ovih iskusnijih igrača može biti neki oslonac

Adžem sigurno zna šta se od njega očekuje i neka mala baza naših omladinaca da li u prvih 11 ili na klupi mu ostavlja malo više manevarskog prostora i pokrića za eventualne crne rupe i loše rez...Za sad tu ima Žerića i Kemu koji su tu malo duže i koji sigurno mogu upasti u prvih 11, njima bih još dodao Hrvanovića i Hajdarevića-po meni je on neo ko bi se mogao najbezboline adaptirati na zahtjeve prvog tima. To bi za početak bilo sasvim dovoljno, jer ako Adžem i bude imao damu da nešto ozbiljnije promjeni u njih bi se najviše mogao pouzdati i još par mlađih, jer oo ovih istrošenih termita ja više ništa ne očekujem.

I nešto što mi strašno smeta je da kad bi htjeli i zaposliti nekog mladog, talentiranog domaćeg trenera možeš ga jedino naći u svom podmlatku a i tu mu je najveća referenca što je domaći, baš bi se kod nas sjetili Adžema ili nekog drugog da radi negdje drugo. Nema mladih ljudi koji žele napredovati, raditi na sebi, pratiti trendove..eto bio je tu onaj Bašić koji bi po nekim stvarima mogao biti dobar, ali on se je naravno ispalio u Slo..imamo tu još kondicionog Seferovića koji je isto vani..ali to se sve može izbrojati na prste jedne ruke..
Kada bi u budućosti nekog tražili, ja bi gledao u Hrvatsku ili Srb...naročito u Hr, oni većinom imaju tu usađenu želju za nekim uspjehom..dok kod nas vlada neki stranačko-poltronski melanholizam i želja da se spojiš na državnu sisu i tako 50 god...Imamo sad u Širokom Sablića koji je dobro počeo, pokuša je nešto novo..u zadnje vrijeme pojavili su se kod njih neki mlađi ljudi kao što je on, Tudor, Bjelica, neko kao oni bi za nas bili premija

Ali večeras opet igra Željo i biće opet lijepo negdje oko 19h, a za kasnije ćemo vidjeti, ja bih volio naprijed nešto ovako:
-----------------Zec---------------
Ramović------Žerić-------Zakarić
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Reha1921
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:32 pm

E moj Miro cuj Servette al pare jbg

exbabilon
Kontakt:

pon jul 24, 2017 2:33 pm

Koliko bi on tamo otprilike mogao zaradjivati, ima li neko ideju?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava