Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 12:37 pm

Ma nece se ni oni hljeba najesti. Neka jede Bogicevic dok ne crkne.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 12:38 pm

Niko je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:22 pm
Niko je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:12 pm
Jebote, samo nešto kritikuješ, ima li imalo pozitive u tebi?
Nemamo stopera jer nam je treći pod kartonima. Napadača može igrati i Zec, a može i Sinan. Kad je Baka juče gurnuo onog Jovića u špic, može i Ado jednog od ove dvojice.

Ne kukaj više ... 8-)
Evo necu vise :ganja:
Pazi šta si rekao, nemoj da opet kreneš sa istom pričom ... :D
Uprava napolje

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:41 pm

mirzza je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:36 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:11 pm
Jest Veca mlad :rofl: :rofl:

phpBB [video]

http://misamosjedimouredakciji.ba/zeljeznicar-veceras-n ... a-u-ekipi/

Adzeme u pamet.
Propali mrtvi Dado gol i asistencija, a ona neznalica Memija dvije asistencije.
Sto su ti djeca.
S Adom je logicno ocekivati da afirmise nekog mladica jer on ih zna u dusu. Vodio ih je do titule.
Tu smo sigurno na dobitku.

Ja jedva cekam vcrs mec. Jbg sta god se desavalo opet ista trema i uzbudjenje pred mec.

Niko
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 12:42 pm

pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:38 pm
Uprava napolje

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Idi druži se sa onim pitarom u kafani na poslu, i on tjera svoju upravu ... :)

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:47 pm

@storme/ @asharače ovaj ban Vam neću halalit matere mi, gdje ćeš me na onakav jučerašnji dan poslat u Boonoviće. :D

Iskoristio sam taj dan, da raspalim roštilj i ubijem se od pive. Razlog jednostavan. Antifudbal više neće stanovati na Grbavici. Preplaćeni polovnjaci iz Srbije i Hrvatske mogu se lansirati na mjesto odakle su ispali na dan rođenja.
Vakat je davno bio da ova djeca vide da u Želji i dalje živi ideja i princip po kojem ovaj klub raste 96.godina. A pravi izbor za to je čovjek kojeg je ova Uprava izabrala. Boljeg nisu mogli naći. I po prvi put sam 100% siguran da neće biti fule, i da su se izvadili vjerovatno na posljednjem popravnom ispitu.
Sretno Ado, vojniče Željin. Samo čvrsta ruka!!

Dalje, drago mi je što dragi Bog svakom čovjeku da iskustvo da se pokaže kakav je u dobru i u zlu. Neki su se počeli prikazivat od četvrtka. Za 24h su promjenili ploču da bi juče već haos pravili. I to utjecajni forumaši, ali za one koji su slijepi. Srećom pa 90% ovog foruma živi za ovaj klub, liježe s mislima na Njega, i budi se sa istim.

I eto nešto sinoć kontam poslije roštilja... Oda dobio podršku Juga poslije Ferenca,uslijedi Borac i Radnik, i početak kolapsa.. Zatim Sablja. Dobi podršku Juga poslije pobjede na derbiju, te poslije toga izmače iz ruke gotova Europa.. Kostić..dobi podršku poslije Širokog, nastade kolaps protiv Viteza, Slobode i Zrinjskog.. Petrović, dobi podršku poslije Zrinjskog, i opet izmače gotova titula.
Pouka i poruka: "Jug ušuti života Vam sa trenerima"

Večeras 5:0
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Budi Željo
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:51 pm

pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:18 am
Budi Željo je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:14 am
pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:04 am

Meni Slavko ko Slavko nije bitan, meni je bitno nacin kako se stvari rjesavaju. Meni kad je nesto u redu, u redu je kad nije ja to i napisem. A ti slavi odlazak Slavke kao neki dobar dogadjaj.
Ne slavim iskreno, vec u sportu se stvari brzo desavaju, nema tu ljubavi, sa ovim čovjekom nije islo, ovo je najgrozomorniji fudbal iakd viđen na grbavici nakon Edisovog. Ljudi su nesretni napustali stadion nakon pobjede. Mislim da smo ga ostavili da počne prvenstvo da bi opet neko drugi bio primoran da stiže bodovni zaostatak pa bi priča bila sto ga ne nabsimo nogom prije početka prvenstva. A realno ako cemo sportski gledati, da je imao samo malo vise muda izbacio bi se neuvjerljivi AIK, koji jeste bolji tim od nas ali nije bio toliko nerješiv. Tako da eto imao je ispit zrelosti u evropi protiv AIKA gdje nije bio pritisak prolaza nije pokazao svoje trenersko umjece i desilo se to što se desilo. Ne bi da budem niciji advokat ali sam pricao sa barem 5 različitih nasih igrača, od fakina do onih finjaka i iskreno svi su rekli skoro isto. Dobar čiko ali fudbalsko znanje u rangu nastavnika tjelesnog... Imamo sad sto imamo nemojmo mi makar koji nemamo nikakve koristi osim ljubavi da budemo dodatan teret bilo kome. ŽELJOOOO
Ja se sjecam Pliseka i njegove diplome nastavnika fizickog, i sjecam se da nam to nista dobro nije donijelo. A identicna prica bila, sve preslikano.
Plišek je i dalje mit, taj čovjek u seniorskom fudbalu nije napravio nigdje nista a evo koliko je vremena proslo. Za omladisnkog je ok zna prepoznati a za seniorskog ništica.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

psihopata
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:55 pm

salemprolic je napisao/la:
pon jul 24, 2017 10:52 am
Citam Slavkinu izjavu za Avaz, i svaka mu cast sto odlazi cista obraza. Ipak ovo nije zasluzio. Otkaz je treba dobiti odmah nakon prvenstva, a ne sad kolo pred pocetak gdje i novom treneru guramo vruce kestenje u ruke. Ipak recenica gdje kaze nisam stigao upoznati grad jer sam radio od jutra do mraka mi bas bode oci. Toliki rad i trud a na terenu nikakvog pomaka, igra i sami igraci bez ikakvog napretka meni ipak govori da on nije radio svoj posao kako treba. Kod nekoliko igraca se vidjelo i da nazaduju, vecina su stagnirali a osim Vedrana ne znam da je i jedan nesto napredovao. Sretno mu, svi koji su ga upoznali kazu da je bas dobar covjek, ali ocigledno vise nije islo.
procitah tvoj post,pa nesto kontam,mozda mu je trebalo ponuditi neko mjesto u klubu,radnik je veliki,a nama radnika treba a uz to je i dobar covjek.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

pile87
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:51 pm
pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 11:18 am
pon jul 24, 2017 11:14 am

Ne slavim iskreno, vec u sportu se stvari brzo desavaju, nema tu ljubavi, sa ovim čovjekom nije islo, ovo je najgrozomorniji fudbal iakd viđen na grbavici nakon Edisovog. Ljudi su nesretni napustali stadion nakon pobjede. Mislim da smo ga ostavili da počne prvenstvo da bi opet neko drugi bio primoran da stiže bodovni zaostatak pa bi priča bila sto ga ne nabsimo nogom prije početka prvenstva. A realno ako cemo sportski gledati, da je imao samo malo vise muda izbacio bi se neuvjerljivi AIK, koji jeste bolji tim od nas ali nije bio toliko nerješiv. Tako da eto imao je ispit zrelosti u evropi protiv AIKA gdje nije bio pritisak prolaza nije pokazao svoje trenersko umjece i desilo se to što se desilo. Ne bi da budem niciji advokat ali sam pricao sa barem 5 različitih nasih igrača, od fakina do onih finjaka i iskreno svi su rekli skoro isto. Dobar čiko ali fudbalsko znanje u rangu nastavnika tjelesnog... Imamo sad sto imamo nemojmo mi makar koji nemamo nikakve koristi osim ljubavi da budemo dodatan teret bilo kome. ŽELJOOOO
Ja se sjecam Pliseka i njegove diplome nastavnika fizickog, i sjecam se da nam to nista dobro nije donijelo. A identicna prica bila, sve preslikano.
Plišek je i dalje mit, taj čovjek u seniorskom fudbalu nije napravio nigdje nista a evo koliko je vremena proslo. Za omladisnkog je ok zna prepoznati a za seniorskog ništica.
Kosata ubleha nakon toga je kod nas nastalo blagostanje.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jul 24, 2017 12:58 pm

pon jul 24, 2017 12:41 pm
mirzza je napisao/la:
pon jul 24, 2017 12:36 pm
pon jul 24, 2017 12:11 pm
Jest Veca mlad :rofl: :rofl:

phpBB [video]

http://misamosjedimouredakciji.ba/zeljeznicar-veceras-n ... a-u-ekipi/

Adzeme u pamet.
Propali mrtvi Dado gol i asistencija, a ona neznalica Memija dvije asistencije.
Sto su ti djeca.
S Adom je logicno ocekivati da afirmise nekog mladica jer on ih zna u dusu. Vodio ih je do titule.
Tu smo sigurno na dobitku.

Ja jedva cekam vcrs mec. Jbg sta god se desavalo opet ista trema i uzbudjenje pred mec.
Na 1:23 se sve vidi.
Ali na stranu sve ovo je opet bila solidna ekipa, samo isti problem kao i kod ode, nema sirine.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

salemprolic
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:04 pm

psihopata je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
pon jul 24, 2017 10:52 am
Citam Slavkinu izjavu za Avaz, i svaka mu cast sto odlazi cista obraza. Ipak ovo nije zasluzio. Otkaz je treba dobiti odmah nakon prvenstva, a ne sad kolo pred pocetak gdje i novom treneru guramo vruce kestenje u ruke. Ipak recenica gdje kaze nisam stigao upoznati grad jer sam radio od jutra do mraka mi bas bode oci. Toliki rad i trud a na terenu nikakvog pomaka, igra i sami igraci bez ikakvog napretka meni ipak govori da on nije radio svoj posao kako treba. Kod nekoliko igraca se vidjelo i da nazaduju, vecina su stagnirali a osim Vedrana ne znam da je i jedan nesto napredovao. Sretno mu, svi koji su ga upoznali kazu da je bas dobar covjek, ali ocigledno vise nije islo.
procitah tvoj post,pa nesto kontam,mozda mu je trebalo ponuditi neko mjesto u klubu,radnik je veliki,a nama radnika treba a uz to je i dobar covjek.
Kontam mogo bi bit u kucici na ulazu posto je povazdan tu, al opet previse je merhametli, svakoga bi pustao unutra :D
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Budi Željo
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:05 pm

Vidovit nisam, bit ce sta bude, samo vas molim da ne koristite matrice likova za koje ste vi sami govorili da je najlakse predviđati fijasko, pa ako se desi izaci i reci reko sam vam :D. Jedini siguran trenerski posao na svijetu je Wengerov, ako nam je on matrica da se ne mjenja a nista ne osvaja onda ok, ali ja takvog Želju ne želim, nek se mjenja svakih pola godine dok ne ubodemo jednom. Jer kod nas dok ne budemo imali na sonu 10 miliona eura i mogli da odrziumo tri godine gro ekipe nikad neces imati kontinuitet taman da je Ferguson na klupi. Mijenjat i samo mijejnat dok ne upali!! ZELJOOOOOOOOOOOOOOO
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:06 pm

@PP , moj si coek, ban ti je odlicno doso :D
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:07 pm

Ako nista, jedna pozitvna je da danas sigurno ne igra Bogicevic :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:08 pm

petrovića kao petrovića, a naročito njegovu igru, ne brani niko. nego ako se ne riješe drugi problemi, antifudbal će opet biti, ko god bio trener, čim se to pojedinim igračima tako digne. šesti trener kod kojeg u zadnjim danima sve izgleda isto, i navijači pričaju isto, sa njim više ne može.

adžem ima i više nego dovoljno znanja da sam sada vodi ekipu...ali normalnu ekipu. probleme koje ima ova ne može riješiti sam. kao što ni onda nije mogao dati svoj maksimum sa ekipom koju nije birao i koja nije dobijala plate...
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:09 pm

pon jul 24, 2017 1:05 pm
Vidovit nisam, bit ce sta bude, samo vas molim da ne koristite matrice likova za koje ste vi sami govorili da je najlakse predviđati fijasko, pa ako se desi izaci i reci reko sam vam :D. Jedini siguran trenerski posao na svijetu je Wengerov, ako nam je on matrica da se ne mjenja a nista ne osvaja onda ok, ali ja takvog Želju ne želim, nek se mjenja svakih pola godine dok ne ubodemo jednom. Jer kod nas dok ne budemo imali na sonu 10 miliona eura i mogli da odrziumo tri godine gro ekipe nikad neces imati kontinuitet taman da je Ferguson na klupi. Mijenjat i samo mijejnat dok ne upali!! ZELJOOOOOOOOOOOOOOO
Tako je zivjele promjene ako ne bude palilo sa svakih sest mjeseci onda mjenjati svaka tri.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:14 pm

Ovo nije nikakva promjena jer se problemi rjesavaju od uzrocnika. Ne znam kako ce to Adzem rijesiti ako do sada nijedan trener i nije imao potpunu podrsku uprave. Pogotovo kad se sjetim objave na zvanicnoj za Bekrica, kao izaslo mu se u susret, iako je vrijedjao trenera kluba. Kaznit samo tako. Vracanje njega u prvi tim bi bilo ravno samoubistvo, ipak se nadam da je to samo medijska patka. Veceras tesko da mozemo ocekivati neke promjene, nerealno je, Adzem je bacen u vatru, juce imenovan za trenera, da je Murinjo ne moze nista uraditi za 24 sata. Pobjeda ne bi smjela svakako doci u pitanje, a nadam se da ce sto duze ostati na klupi, od mene ima potpunu podrsku. :palacgore:

Pojacanja su svakako potrebna, jer se par igraca i treba odstraniti iz prvih 18. Vidjet cemo kako ce to ici.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:14 pm

AsharaK je napisao/la:
pon jul 24, 2017 1:06 pm
@PP , moj si coek, ban ti je odlicno doso :D
:psujem: :ganja:

@omare šta si to poplavio :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:16 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Reha1921
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:19 pm

ChWilla
Kontakt:

pon jul 24, 2017 1:20 pm

ja se recimo dobro sjećam šta je adžem prije tri godine u ova doba nagovorio za bekrića, kad smo svi navijali da potpiše, a on otišao dalje za parama. e hajmo za početak vidjeti šta će mu reći danas. on kao on vjerovatno misli isto ili gore, nema nikakvog razloga da misli bolje.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.

Prijava