Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 12:30 am

Model1964 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:47 pm
Prije spavanja :rofl:
Kada neki nas trener, nije bitno koji, napravi ovo što je danas napravio Vujoševic sa Gegicem, tada cu znati da je prvi tim na pravom putu.
Znam da za takvo nešto treba imati zaleđinu uprave, autoriteta, znanja, CV damu.
Da je nama Bogdo jedan fudbalski Vujošević.

I otac i brat i prijatelj igračima, a uz to evropski stručnjak. Gegica je istjerao na utakmici, ali sutra bi mu krvi dao.

Ako niste gledali Henry je jednom na TV pričao kako je Guardiola od njega tražio da bude skroz uz lijevu aut liniju, on nije primio loptu 10-20 minuta i željan igre ode na desnu stranu i proigra nešto sa Messijem i zabije gol. Početak drugog poluvremena Henry izlazi iz igre, nmvz što je dao jedini gol na utakmici. I čovjek opet priča o tom čovjeku sve najbolje. Ja znam da bi naši igrači hajku digli na trenera 100%

Kome nije mrsko da pogleda
Spoiler:
phpBB [video]
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

salemprolic
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:32 am

Morzhy je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:48 pm
salemprolic je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:25 pm
Morzhy je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:19 pm
I jedan i drugi su se pokazali zaista. Onom Amar suflirao iz tunela te kao trener golmana...i na kraju ga nogirao i postavio Memića...sjajno. A hoonaj Sablja...e taj je znao okrenuti utakmicu hooonaj pravo...čim su ga napali nije više nikog hooonaj mogao hoonnnaaj dobiti. Da mi je samo znati otkad pratite Želju i zašto mislite da se razumijete u fudbal? Jedino što si Saleme upravu je da se bespotrebno diže pritisak, ostalo fula do fule.
Ma ne kazem ja da su Adzem i Edis strucnjaci. Tanki su oni itekako. Pokazali su to. Edis pogotovo sta me puta znao iznervirati svojim glupostima. Al opet s druge strane nije ni Slavko neka sreca. To ja pokusavam da kazem. I zbog cega ovoliko govorim za njega je to sto od Adzema i Edisa nisam nista ocekivao a od Slavke jesam. Kad je preuzeo tim bio sam ubijedjen da je to to. Zbog svega sto nam je on sam govorio. I obecao. Zbog toga mi je valjda razocarenje vece.
Znalo se da je on defanzivac strogi, ne znam šta se previše imalo za očekivati. Radnik pod njim imao maksimalno binarne rezultate, sve same nule i jedinice. E sad, požar koji je nastao za vrijeme Kostića nije nikako mogao biti ugašen osim binarnim rezultatima u negledljivim utakmicama, zato je Uprava posegnula za njim i dala mu platu "kol'ko zine". Postavljeni cilj je bio Evropa i pretpostavljam prolaz prvog pretkola. E sad, da bi igra bila gledljiva trebalo je čovjeku dovesti igrače koji se uklapaju u čovjekov sistem za malo više napadačku igru...svi znamo šta se već desilo i ko je doveden, a znamo da je možda on nekad Projića spomenuo kao možda neku četvrtu opciju za LB, kakvi Sinani, Zečevi i ku.rci palci. Nema se para za igrače koji trebaju čovjeku, čak je i on sam postao skup u brutu sada kad su im guzice spašene. Čak ova svlačionica koju @Eis spominje može biti instruisana s vrha, uopšte nije nemoguće. Da dodam, ne poznajem uopšte Slavku niti imam išta od njega, osim što sam svojim očima s tribine iz sedmice u sedmicu pratio proces nastanka pite od govana. Protiv Adžema i sličnih također nemam ništa, ali znam da su na radaru Uprave za ŠSŠ samo zato što su jeftini i ništa drugo.
Procitao, ima stvari slazem se s tobom, vezano za upravu. Kad su vec dali podrsku covjeku i to javno na zvanicnoj stranici onda su mu trebali maksimalno stati iza ledja i pogurati njegove zelje. A ne ovako hinjski, ide podrska a noga mu je kroz par kola i to svi znamo. Otkaz su mu trebali odmah dati kad je bilo jasno da nema njihovu maksimalnu podrsku. Za pticije mlijeko koje sam govorio mislio sam na proslu sezonu, zimske pripreme i igrace koji su mu dovedeni i koje je javno hvalio i govorio da su njegove zelje. Na kraju je i sam rekao kad su ispusili titulu zao mi je uprave i navijaca jer su nam dali svu mogucu podrsku.
I dalje mislim da Slavko nije kvalitet koji nam moze donijeti neki napredak na duze staze. Dalje o ovome ne bih, mrzim iskreno pisati duze od par recenica nesto sto mi nije posao, i ovo mi je previse. Mozemo sjest na pivu, kafu, sta bilo pa se ispricati. Zeljovci smo, braca i to je najbitnije.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 12:36 am

Plava Porodica je napisao/la:Ubleho od trenera idi..nestani dok nije kasno
Ovo bas piratski i zvuci i izgleda. Postoji mnogo načina da se sa nekim rastanes. Ne mora svaki biti supacki.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:43 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub jul 22, 2017 2:07 pm
Bitno je i post obrisati..
Halalite štreberi što vas nazvah neznalicama..
Ja zaboravio da se ovde na neke stvari nesmije udariti.
Fuj
Ne smije se vrijedjati, zato ti je post obrisan. Nema to veze sa streberima i prestanite sa tim insinuacijama. Niti je neko ovdje blizak njima, niti ce biti blizak zbog foruma. Dobro si prosao sa brisanjem samo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:44 am

hardwell je napisao/la:
ned jul 23, 2017 12:30 am
Model1964 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:47 pm
Prije spavanja :rofl:
Kada neki nas trener, nije bitno koji, napravi ovo što je danas napravio Vujoševic sa Gegicem, tada cu znati da je prvi tim na pravom putu.
Znam da za takvo nešto treba imati zaleđinu uprave, autoriteta, znanja, CV damu.
Da je nama Bogdo jedan fudbalski Vujošević.

I otac i brat i prijatelj igračima, a uz to evropski stručnjak. Gegica je istjerao na utakmici, ali sutra bi mu krvi dao.

Ako niste gledali Henry je jednom na TV pričao kako je Guardiola od njega tražio da bude skroz uz lijevu aut liniju, on nije primio loptu 10-20 minuta i željan igre ode na desnu stranu i proigra nešto sa Messijem i zabije gol. Početak drugog poluvremena Henry izlazi iz igre, nmvz što je dao jedini gol na utakmici. I čovjek opet priča o tom čovjeku sve najbolje. Ja znam da bi naši igrači hajku digli na trenera 100%

Kome nije mrsko da pogleda
Spoiler:
phpBB [video]
phpBB [video]

Joj da ovako Slavko uhvati Zebu ili Blagojevica kad prave one grimase kad ih vadi iz igre, dao bih mu sta god zeli..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:46 am

Tryg je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:30 pm
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:20 pm
Da vi svi samo znate gdje sam ja trenutno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Porodilište ili kafana pored porodilišta? :pivo:
To prvo brate moj, nece vani pa nece.

Drzim fige druze, nadam se da nam se uskoro javljas sa lijepim vijestima.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:48 am

:pivo:
Tryg je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:20 pm
Da vi svi samo znate gdje sam ja trenutno.

イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:53 am

storm_raider je napisao/la:
Fuj
Ne smije se vrijedjati, zato ti je post obrisan. Nema to veze sa streberima i prestanite sa tim insinuacijama. Niti je neko ovdje blizak njima, niti ce biti blizak zbog foruma. Dobro si prosao sa brisanjem samo.
Haj vrati post da vidimo koga sam to uvrijedio?
Nazvati nekoga neznalicom je "vrijeđanje" iako i sami su do sad skontali kakve su neznalice.
I čuj dobro sam prošao "sa brisanjem samo" :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:56 am

ned jul 23, 2017 12:53 am
storm_raider je napisao/la:
Fuj
Haj vrati post da vidimo koga sam to uvrijedio?
Nazvati nekoga neznalicom je "vrijeđanje" iako i sami su do sad skontali kakve su neznalice.
I čuj dobro sam prošao "sa brisanjem samo" :rofl1:
Nazvao si trenera "karinom". Ostalo mozemo na pp.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 23, 2017 12:58 am

Svaki trener se na isti nacin tjera. To dovoljno govori o nama. Ne bi nama ugodio niko :)

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 12:58 am

pile87 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 12:36 am
Plava Porodica je napisao/la:Ubleho od trenera idi..nestani dok nije kasno
Ovo bas piratski i zvuci i izgleda. Postoji mnogo načina da se sa nekim rastanes. Ne mora svaki biti supacki.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Pa kad su mu dali podršku tad kad nije to zaslužio, sad nek se operu ili oni ili on, ili čeka da mlatne platu još za august i polovinu septembra?
Samo odlažemo neizbježno.
Još uvijek nije prekasno.

@storm Ovde se redovno igrači i treneri nazivaju "karinom" pa se nije brisalo.. Nije do toga sigurno :)
Ne moramo ništa na pp, kad će se opet brisati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:02 am

Do toga je, tvoje je puno pravo u sta ces vjerovati.

Ja kada vidim brisem, nazalost ne stizem da sve vidim...

Uvijek sam bio ponosan na kulturu dijaloga na ovom forumu, pa je trebamo i odrzavati na visokom nivou prijatelju. Vjerovao ti ili ne, streberi su bitni samo ako rade dobro klubu. Kao i svi.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:03 am

Ajde znalci, ko je rjesenje, dva dana pred pocetak sezone?

igla
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:05 am

Ja bih Amara, ako ne ode na početku sezone na odmor, treba ga pitati je li mu to u planu.

salle86
Kontakt:
Status: Online

ned jul 23, 2017 1:06 am

Lijepo je razmijeniti "koju pametnu" sa ljudima koji imaju istu ljubav, opsesiju kao i ti. Nekad samo i čitati.
Ovaj forum je "bijeg u stvarnost" od raznoraznih novinara i portala koji se trude izvještavati i biti "najbrži sa ekskluzivom". Nekako dođe kao dopuna na već postojeće informacije, znanje o klubu.
Lijepo je i kad ima različitih mišljenja. Pa svak na svoju stranu vuče. Ja tu bar kod obje strane vidim ljubav prema plavoj boji, prije nego kod onih koji olahko odustaju od "prepirke". A možda idu i samo onom "pametniji popušta".
Forum i oni koji su zaduženi za njega bi trebali da se "bore" da nas je što više ovde, da se što više piše o Želji. Ali nekako imam utisak da se i ovde dopuštaju neke stvari i to nekim ljudima, koji inače nebi trebale ili nebi svima prolazile.
Nije mi cilj da glumim moderaciju ali bar kod mene ovaj forum gubi ono što je imao. Čast je čitati postove pojedinih formaša, čak razmišljam da napravim listu ovih za ignore pa da čitam ono normalno, o klubu. Bolje i to nego skroz pobjeći sa foruma. Mada malo kome bi i falio. Ali bojim se da ima još koji tako razmišljaju.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

PratimsamoPlave

ned jul 23, 2017 1:09 am

Dugo , čak i predugo čitam forume , ali ovo što se piše zadnji dana na forumima je stvarno nepodnošljivo čitati . Bar je ovaj bilo ljepota čitati , opuštenije nekako bilo zajebancije bumova , janjadi, onaj je uglavnom mučno čitati . Imam osjećaj da smo najgori klub na svijetu,kao da sutra i ne igramo tu utakmicu jer o njoj se ništa ne piše. Iako se napiše to je obično neko kukanje kako nam je Nikolić u napadu , imamo dva štopera itd itd . Zar je to toliko bitno? Najbitnije je da dođemo u Dolinu bez obzira ko bude nosio plavi dres jer smo tu valjda svi zbog jednog nama najbitnijeg Želje. Stvarno je nevjerovatno koliko smo se uspjeli podjeliti te na :lobotomce,Misketove,Amarove. Na onom tamo forumu vrijeđaju jedni druge jbt kao da navijaju za rivalske klubove a ne za isti,naziva svog druga sa tribine kerom , zbog čega ? Jel Amar Osim , Petrović , Misimović vrijedni toga ? Za mene nisu , ovaj klub će postojati nakon njih, ostat će opet oni zbog kojih i postoji pokret Željezničar. Svi u Dolinu dođite sutra da bar ima smisla ono oko čega danima pišete,raspravljate . Mali smo mi klub da bi imali toliko klanova. Samo zajedno možemo sve !

Što se tiče Petrovića , nikad veći pritisak neki trener nije imao , dobit će otkaz 100% . Za lošu igru nose krivicu svi i uprava,on a i sami igrači. Za dobru igru trebaju dobri igrači , a mi toga nemamo jer para slabo imamo , za te pare nije ni uprava kriva , haj ti u BiH nađi jake sponzore da možeš imati 5-6 " kapitalaca " nema ih u ligi niko ! Krive ljudi njega za pojačanja ,dovede se ono što se može platiti, jer ne vjerujem da bi na jesen on uzeo Zebu a npr da smo mogli Štilića platiti . Što prije shvatimo da ovaj klub živi od navijača , a ne od jakih sponzora,investitora lakše će nam biti da plaćamo godišnje,članarine,karte itd itd . Tu vidim priliku za mlađe igrače , vjerujem da nema neke razlike između Dine i Markovića . Dalje što se tiče Petrovića nadam se da će Amar Osim biti zamjena,i da neće doći do smjene ove uprave . Sanjam o tome da Amar ima ove ljude iza sebe, al mislim da će ostati sve na snu , jer kroz historiju uvijek nam nešto fali ili imamo mlade igrače al para se nema pa moramo prodati , imamo napad fali odbrana , jebeš ga tako je sa Željom .
Slavke mi je malo žao puno se očekuje kao da se namjerno pravi pritisak na čovjeka. Ja ne vjerujem da on naredi igračima da puste Barića da nam zabije gol u Krupi , neke stvari ne može on ispraviti jbg. U prošlosti smo otjerali jednog trenera nakon ispadanja od Heartsa jer jbg bolji smo, i nakon lošeg starta u sezoni nogu je dobio , a sasvim slučajno je izgubio i titulu koliko se sjećam u zadnjem kolu primi Hasagić gol sa 35m , da je to u ovo vrijeme Vedran bi nogu iz kluba dobio jer pušta golova znaš nas **** ti nas .
Od početka sam mislio da je trener za male klubove, čovjeku jednostavno rezultate ne može niko izbrisati . Volim pobjedu makar se cijelu tekmu branili **** ti ofanzivu ako te natamburaju u Evropi ili u ligi jer si želio malo navijačima udovoljiti. Sa Slavkom smo dobili odgovore zašto je Amar Zebu izbacio u 20-toj minuti,zašto je Bekrić znao biti klupiran,zašto je Stana bio back-up opcija.
Upravi svaka čast ! Pa **** majku ko imalo voli Grbavicu,utakmice ne može čovjeku smetati istok , a ima ih smeta . Pa sumnjičavo ljudi pitaju kako je istok duplo skuplji nekad im nije smetalo kad je otprilike trebao biti 5-6 miliona nemoguća misija ,krade se na stolicama,hoće biti u visini sjevera. **** vas vaš lični interes ako ga imate , pustite to nama koji ovo volimo ! Hvala upravi ! Sad će po forumima napadi gdje su pare od Evrope nikog doveli nismo,inače u prošlosti smo uzimali više para a Bgm zvučnih pojačanja isto nije bilo , doduše jesu ostavili dugove al **** to . Uglavnom ti ljudi iz prošlih uprava vežu Amara za sebe,oni ga sigurno u klub neće vratiti.

Što se tiče sezone očekujem patnju kao i do sad evropa minimalno . Ekipa nam nema nikakvo srce,obični plaćenici,najmrža do sad ! Takav nam je igrački kadar,sreća konkurenti nam nisu neka sila pa se čovjek nada . Žerić,Osmanković i još neki juniori nadam se da će dobit šansu !

Forumaši,pljuvači,lobotomci,tuborgovci,misketovci dođite na Grbavicu 24.07 u pola 9 , **** palamuđenje po forumu Željezničar nas treba , samo mi možemo vratiti stari sjaj Želji! Ispadali smo ,bili 7-8 očajni , igrači kao na traci odlazili-dolazili , pa smo preživjeli , preživjet ćemo vala i dva štopera u rosteru , Nikolića , bekove do centra ! Naprijed Željezničare !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:11 am

Baš čudno da to ne vidiš evo samo od mene svakodnevno taj izraz bar u dva posta.
Nego, da ne zamaramo raju.

rodrigo87 je napisao/la: Ajde znalci, ko je rjesenje, dva dana pred pocetak sezone?
Danas sam pisao. Hajde evo i sad ću u kratkim crtama, a lego sam već.
Ne znam ko je rješenje. Bavim se trgovinom. Upravni odbor nam je sačinjen od jako dobrih i pametnih pravnika, ekonomista etc. Šta nam je zajedničko? Ni oni, ni ja, nikakve veze sa fudbalom nemamo. Do sad je 90% odluka njihovih što se tiče zelenog polja bilo pogrešno. Vrtimo se u krug. Sve isto. Rješenje jednostavno. Pojačati upravni odbor sa neka tri čovjeka sa nekim solidnim stažom koji se vrti oko naše lige, i da ta trojka bude nadređena manjim licima, tj. stručnom štabu(koji je preslab), te još manjim, tj.igračima.
Uglavnom prelistaj post moj od danas, svega sam nadrobio, ali eto morao sam se nekako isprazniti.
Krenuo, kao i sad u dvije rečenice sve reći ali uvijek odem naširoko i opet mi se čini da ostanem nedorečen.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:14 am

ned jul 23, 2017 1:11 am
Baš čudno da to ne vidiš evo samo od mene svakodnevno taj izraz bar u dva posta.
Nego, da ne zamaramo raju.

rodrigo87 je napisao/la: Ajde znalci, ko je rjesenje, dva dana pred pocetak sezone?
Danas sam pisao. Hajde evo i sad ću u kratkim crtama, a lego sam već.
Ne znam ko je rješenje. Bavim se trgovinom. Upravni odbor nam je sačinjen od jako dobrih i pametnih pravnika, ekonomista etc. Šta nam je zajedničko? Ni oni, ni ja, nikakve veze sa fudbalom nemamo. Do sad je 90% odluka njihovih što se tiče zelenog polja bilo pogrešno. Vrtimo se u krug. Sve isto. Rješenje jednostavno. Pojačati upravni odbor sa neka tri čovjeka sa nekim solidnim stažom koji se vrti oko naše lige, i da ta trojka bude nadređena manjim licima, tj. stručnom štabu(koji je preslab), te još manjim, tj.igračima.
Uglavnom prelistaj post moj od danas, svega sam nadrobio, ali eto morao sam se nekako isprazniti.
Krenuo, kao i sad u dvije rečenice sve reći ali uvijek odem naširoko i opet mi se čini da ostanem nedorečen.
Procitao sam ja tvoj post danas. Mislis da je lahko to uraditi sto ti mislis? Jesu li svi svrsavali na Slavku kada je dosao na mjesto sefa strucnog staba? Jel moguce da je nama uvijek trener kriv, jel moguce to, ja tebe pitam?

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:15 am

Jbg ne igramo kako mi navijaci zelimo. Ko bi nam ugodio. Svi zelimo napadački da igramo i da svaku zabijemo minimalno 3 gola. Budimo realni ni jedan tim u svijetu to nemoze. Nemoguće je da dominoramo ligom sezonama jer nemamo pare. I ovaj nas trener koliko god nam ne odgovara dajte statistiku njegovu i usporedite sa ostalim trenerima. Kakva god igra bila pobjede se pamte. Pa ko jos pamti igru 98 i Zubandana ko jos pamti igru kad smo ubili malagu itd. Fudbal je biznis i sve se bazira na taktici. Da je usla ova stevina u svedskoj sad bi pricali da cemo ubit bragu. Idemo dalje. Sto je najvažnije napredujemo kao klub i ovo ce da ispliva za koju godinu na sportskom segmentu. Jednostavno mora
Cuva Bog Zelju svog!

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jul 23, 2017 1:18 am

Ne pišem često a i nisam puno aktivan zbog obaveza ali da krenem redom i to od onog najbitnijeg, Tryg neka je hairli podmladak koji će od oca naslijediti plavo bijeli bajrak i nastaviti njegovim stopama.

Sve ostalo što se ima reći stane u jednu rečenicu koju svi znate a olako uzimate u usta

VOLIM TE ŽELJO
イビチャ・オシム

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava