ned jul 23, 2017 1:09 am
Dugo , čak i predugo čitam forume , ali ovo što se piše zadnji dana na forumima je stvarno nepodnošljivo čitati . Bar je ovaj bilo ljepota čitati , opuštenije nekako bilo zajebancije bumova , janjadi, onaj je uglavnom mučno čitati . Imam osjećaj da smo najgori klub na svijetu,kao da sutra i ne igramo tu utakmicu jer o njoj se ništa ne piše. Iako se napiše to je obično neko kukanje kako nam je Nikolić u napadu , imamo dva štopera itd itd . Zar je to toliko bitno? Najbitnije je da dođemo u Dolinu bez obzira ko bude nosio plavi dres jer smo tu valjda svi zbog jednog nama najbitnijeg Želje. Stvarno je nevjerovatno koliko smo se uspjeli podjeliti te na :lobotomce,Misketove,Amarove. Na onom tamo forumu vrijeđaju jedni druge jbt kao da navijaju za rivalske klubove a ne za isti,naziva svog druga sa tribine kerom , zbog čega ? Jel Amar Osim , Petrović , Misimović vrijedni toga ? Za mene nisu , ovaj klub će postojati nakon njih, ostat će opet oni zbog kojih i postoji pokret Željezničar. Svi u Dolinu dođite sutra da bar ima smisla ono oko čega danima pišete,raspravljate . Mali smo mi klub da bi imali toliko klanova. Samo zajedno možemo sve !
Što se tiče Petrovića , nikad veći pritisak neki trener nije imao , dobit će otkaz 100% . Za lošu igru nose krivicu svi i uprava,on a i sami igrači. Za dobru igru trebaju dobri igrači , a mi toga nemamo jer para slabo imamo , za te pare nije ni uprava kriva , haj ti u BiH nađi jake sponzore da možeš imati 5-6 " kapitalaca " nema ih u ligi niko ! Krive ljudi njega za pojačanja ,dovede se ono što se može platiti, jer ne vjerujem da bi na jesen on uzeo Zebu a npr da smo mogli Štilića platiti . Što prije shvatimo da ovaj klub živi od navijača , a ne od jakih sponzora,investitora lakše će nam biti da plaćamo godišnje,članarine,karte itd itd . Tu vidim priliku za mlađe igrače , vjerujem da nema neke razlike između Dine i Markovića . Dalje što se tiče Petrovića nadam se da će Amar Osim biti zamjena,i da neće doći do smjene ove uprave . Sanjam o tome da Amar ima ove ljude iza sebe, al mislim da će ostati sve na snu , jer kroz historiju uvijek nam nešto fali ili imamo mlade igrače al para se nema pa moramo prodati , imamo napad fali odbrana , jebeš ga tako je sa Željom .
Slavke mi je malo žao puno se očekuje kao da se namjerno pravi pritisak na čovjeka. Ja ne vjerujem da on naredi igračima da puste Barića da nam zabije gol u Krupi , neke stvari ne može on ispraviti jbg. U prošlosti smo otjerali jednog trenera nakon ispadanja od Heartsa jer jbg bolji smo, i nakon lošeg starta u sezoni nogu je dobio , a sasvim slučajno je izgubio i titulu koliko se sjećam u zadnjem kolu primi Hasagić gol sa 35m , da je to u ovo vrijeme Vedran bi nogu iz kluba dobio jer pušta golova znaš nas **** ti nas .
Od početka sam mislio da je trener za male klubove, čovjeku jednostavno rezultate ne može niko izbrisati . Volim pobjedu makar se cijelu tekmu branili **** ti ofanzivu ako te natamburaju u Evropi ili u ligi jer si želio malo navijačima udovoljiti. Sa Slavkom smo dobili odgovore zašto je Amar Zebu izbacio u 20-toj minuti,zašto je Bekrić znao biti klupiran,zašto je Stana bio back-up opcija.
Upravi svaka čast ! Pa **** majku ko imalo voli Grbavicu,utakmice ne može čovjeku smetati istok , a ima ih smeta . Pa sumnjičavo ljudi pitaju kako je istok duplo skuplji nekad im nije smetalo kad je otprilike trebao biti 5-6 miliona nemoguća misija ,krade se na stolicama,hoće biti u visini sjevera. **** vas vaš lični interes ako ga imate , pustite to nama koji ovo volimo ! Hvala upravi ! Sad će po forumima napadi gdje su pare od Evrope nikog doveli nismo,inače u prošlosti smo uzimali više para a Bgm zvučnih pojačanja isto nije bilo , doduše jesu ostavili dugove al **** to . Uglavnom ti ljudi iz prošlih uprava vežu Amara za sebe,oni ga sigurno u klub neće vratiti.
Što se tiče sezone očekujem patnju kao i do sad evropa minimalno . Ekipa nam nema nikakvo srce,obični plaćenici,najmrža do sad ! Takav nam je igrački kadar,sreća konkurenti nam nisu neka sila pa se čovjek nada . Žerić,Osmanković i još neki juniori nadam se da će dobit šansu !
Forumaši,pljuvači,lobotomci,tuborgovci,misketovci dođite na Grbavicu 24.07 u pola 9 , **** palamuđenje po forumu Željezničar nas treba , samo mi možemo vratiti stari sjaj Želji! Ispadali smo ,bili 7-8 očajni , igrači kao na traci odlazili-dolazili , pa smo preživjeli , preživjet ćemo vala i dva štopera u rosteru , Nikolića , bekove do centra ! Naprijed Željezničare !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!