Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 9:53 am

arelinho je napisao/la:.
aj provjeri jel bogi dobio kartone na ovim mecevima, da ne bi poslije tri boda gosku van zelenog terena :D

slika

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:01 am

storm_raider je napisao/la:
sub jul 22, 2017 9:27 am
Sima ce svojevoljno 24 sata odmoriti. Cisto da se ispostuje dogovor.

Ljudi smo, nismo pitari, dogovorit cemo se. :D

Brko, rasturio si.
Meni je veci problem sto ga je Vukota navuko na tanak led :lol:
Drugi put pamet u glavu,nista nije gotovo dok se ne slika u plavom salonu

Pompey
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:02 am

LARS1921 je napisao/la:
aj provjeri jel bogi dobio kartone na ovim mecevima, da ne bi poslije tri boda gosku van zelenog terena :D

slika
Jeste.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

salle86
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:15 am

Nakaradna politika...Mirsad Ramić zabio 18 golova u federalki. Odlazi na probu u Iran gdje ne prolazi i vraća se u GOŠK. Momak je prekucao federalku, nema gdje se nije "vucarao" i uvijek je bio dobar. Sazrio konačno da zaigra na višem nivou, a gdje je bolje nego u svom klubu.
Da se mogao dovesti vjerovatno jeste čim je išao u Iran ima slobodne ruke.
Da li bi bio pojačanje? Ne mora da znači ali to je taj put kojim se ide. To je tip igrača kojeg trebamo, mlad (24), pokazao kvalitet u slabijim sredinama i još uz to igra poziciju koja nam škripi.
Ali avaj...
Valjda Zajmović u ponedjeljak pokaže da je ipak pametnije što smo njega doveli, a Mirsad zakaže. Valjda
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sub jul 22, 2017 10:16 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dominic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:16 am

arelinho je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:05 am
LARS1921 je napisao/la:

slika
Jeste, nema pravo igranja u ponedeljak.
Zar je stvarno pravilo da se prenose zuti kartoni u novo prvenstvo? :| Glupo i besmisleno.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:19 am

Tako je kako je. Zbog toga prošle sezone u prvom derbiju nije mogao Stevanović igrati

Simo sad napravi novi nik Živko, a ako ti i taj banuju onda Kum

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:20 am

salle86 je napisao/la:
Nakaradna politika...Mirsad Ramić zabio 18 golova u federalki. Odlazi na probu u Iran gdje ne prolazi i vraća se u GOŠK. Momak je prekucao federalku, nema gdje se nije "vucarao" i uvijek je bio dobar. Sazrio konačno da zaigra na višem nivou, a gdje je bolje nego u svom klubu.
Da li bi bio pojačanje? Ne mora da znači ali to je taj put kojim se ide. To je tip igrača kojeg trebamo, mlad (24), pokazao kvalitet u slabijim sredinama i još uz to igra poziciju koja nam škripi.
Ali avaj...
Valjda Zajmović u ponedjeljak pokaže da je ipak pametnije što smo njega doveli, a Mirsad zakaže. Valjda
ma šta ja znam...konkretno on kod nas neku šansu jeste dobio, i to ne baš kao junior. nikad nije djelovao bolje od rezerve i to za tankog želju...

nemoj me pitati šta će nam zajmović, ne znam ni to... :D
gradi željo boli te *****

Bosnia

sub jul 22, 2017 10:23 am

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:19 am
Tako je kako je. Zbog toga prošle sezone u prvom derbiju nije mogao Stevanović igrati

Simo sad napravi novi nik Živko, a ako ti i taj banuju onda Kum
Ne prenose se zuti kartoni nego suspenzije se prenose. ali se suspenzija od zutih prenosi.

Nisam 100% siguran je li kod nas tako ali svudgje jeste

salemprolic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:25 am

Ma pauzira Bogi sto posto, kao sto je i Miro fulio derbi tako ce i Bogi GOSK.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 10:27 am

salemprolic je napisao/la:Ma pauzira Bogi sto posto, kao sto je i Miro fulio derbi tako ce i Bogi GOSK.
Šteta...sve mi suze niz leđa...

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

salemprolic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:28 am

tm8782 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:27 am
salemprolic je napisao/la:Ma pauzira Bogi sto posto, kao sto je i Miro fulio derbi tako ce i Bogi GOSK.
Šteta...sve mi suze niz leđa...

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
:D
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:30 am

Ocekivali smo puno od ovog prelaznog roka.. Ocekivali smo da ce se konacno i tu napraviti iskorak, da ce se ciljano dovesti igraci koji ce biti u skladu sa ambicijama koje imamo.. Na kraju, ako uzmemo u obzir kako smo odradili prelazni rok, ispada da nam ambicije i nisu previsoke i nadam se da ce i uprava u skladu sa tim komunicirati sa nama ne bacajuci nam floskule tipa "Zelji je uvijek cilj titula" i sl.. Ono sto je cinjenica je da u novu sezonu ulazimo slabiji nego sto smo bili u prosloj.. Pretpostavljam da su razlozi finansijske prirode ali i tu ima malo nelogicnosti s obzirom da smo u zadnjih mjesec dana zaradili preko 1,5 miliona KM i oprostite mi sto sam ocekivao da ce se neka trecina tog novca usmjeriti na dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca koja bi ovu nasu ekipu ucinila glavnim favoritom za titulu.. Svjesni smo sta znaci titula u ovoj sezoni i olako smo "odustali" od nje.. @Grbavica kaze "izgleda da samo fali bumova" a onda u nastavku kaze "treba nam napadac i stoper".. Ne treba nama 15 igraca vec 2-3 ali kvalitetna i dokazana.. Uz ove koje smo doveli i one koje smo imali bilo bi sasvim dovoljno da iskoracimo u odnosu na konkurenciju.. Po meni nam krila ne trebaju. Imamo Zakarica i Zeca a na klupi Stanica koji ih moze zamijeniti u slucaju nepredvidjenih situacija.. Treba nam napadac jer su Stevo i Djenis napadaci za ekipe koje ce se boriti za opstanak a nikako za ekipu koja bi bila medju favoritima za titulu.. Potreban nam je kvalitetan zadnji vezni, neko ko ce nasu sredinu uciniti kompaktnom i sigurnom jer takvog igraca nemamo a neophodan je svakoj ekipi.. Potreban nam je stoper jer uci sa sindikalcem kao nezamjenjivim u prvih 11 je katastrofa.. I to je to.. Ja mislim da nam nije trebalo puno i da se sa onom sumom novca koju sam gore pomenuo to moglo vise nego kvalitetno odraditi..

Bezveze smo se ovdje podijelili na one koji su za Slavku i one koji su protiv njega.. Neki govore da se od Slavke pravi kult licnosti, sto je u potpunosti netacno.. Ja sam Slavku kritikovao do momenta kada smo izgubili bodove u Krupi i na Kosevu.. Nije mi se svidjala njegova 100 puta prepricana prica, vise sam napamet znao sta ce reci.. Inace ne gotivim ljude koji pricaju hvalospjeve o sebi a Slavko ih je vala napricao kao malo ko u desetinama intervjua koje je dao kada je dosao u nas klub.. S druge strane, posle sramotnog gubitka titule, stao sam na Slavkinu stranu jer jednostavno nije u redu kriviti njega za ono sto su nam igraci priredili u te dvije utakmice.. Neki kazu da je trebao igrace motivisati za te tekme.. E ako im titula, premije i radost navijaca nisu bile dovoljan motiv onda ne znam sta im je trebalo.. Po meni su ispali nevidjene hinje i jadovi i po meni je sramota zbog toga optuzivati Slavku.. Samo zbog toga sam stao na Slavkinu stranu i jedino sto mu sada zamjeram je sto nije dao ostavku kada je vidio da uprava nema znanja i moci da mu obezbijedi ono sto svi vidimo da nam fali.. Da je karakter kakvim se predstavljao to bi vec danas uradio.. Nece mi biti zao Slavke ako dobije otkaz, bice mi zao nas jer cemo opet prolaziti ono sto smo vec prolazili zadnjih godina a slozicemo se da nam to ne treba..

Treca tema koja mene interesuje je osjetljiva i dvoumio sam se bil' je povlacio jer sam siguran da ce neko izletiti sa sarkazmom tipa "sve se rastalilo", "oprale se pare" i sl. Naime, interesuje me, bez ikakve lose misli, zasto su se troskovi za istok sa one prve projekcije od nekih 1,5 miliona haman uduplali.. Interesuje me jer je vjerovatno to povecanje troskova dijelom odgovorno zato sto slabiji ulazimo u novu sezonu u odnosu na proslu.. Interesuje me koliko nam je jos ostalo tog duga ako neko zna.. Nemojte ovim dovoditi u pitanje moju podrsku upravi jer ja sam se potrudio da je podrzim konkretnim potezima i time sam valjda pokazao da im vjerujem i da ih podrzavam..

Prozvan sam pljuvacem kada sam nekad rekao da je osnovna duznost uprave da obezbjedi resurse za funkcionisanje kluba u skladu sa ambicijama.. Hebiga tako je to svugdje u svijetu.. Znam da u upravi i oko nje ima ljudi sa pozamasnim ciframa na racunima i cudno mi je, mozda cu biti pogresno protumacen, zasto ti ljudi nisu spremni rizikovati vise i investirati i veci kapital koji posjeduju u brzi napredak kluba.. Ne mislim da daju pare klubu vec da investiraju i kvalitetnim radom i sistemom i zarade, sto da ne.. Ako se toliko pozitivno istice nas sistem i nacin rada onda ne vidim razlog da se tako nesto ne radi.. Znam da su ulozili velike pare i spasili nas, vjerovatno, propasti ali ne mogu se oteti utisku da se moze jos odlucnije i ozbiljnije ulagati u klub.. @Pile je pominjao taj metod, da neko iz uprave da lovu za xy igraca i da se ugradi u buduci transfer ili na neki drugi nacin obezbijedi povratak i zaradu od te investicije.. Znam da ima ljudi koji to mogu..

Nalaprdah ja svasta.. Vjerovatno sam bio i nepovezan al', eto, to su neke misli koje mi prolaze kroz glavu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Kapiten
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:36 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:Moze li se danas kupiti godisnja i do koliko sati?
Od 12 do 4
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:39 am

evo bez sarkazma i sve se rastalilo, cijene su takve kakve jesu. one su objavljene, a svi otprilike znaju šta se radilo. i po tome svako kome je to srodna materija može procijeniti je li cijena dobra ili nije. ti nisi inžinjer građevine, ali imaš dovoljno parametara da ti inžinjer građevine kojem ti vjeruješ kaže bar otprilike je li to u redu ili nije. kako su meni rekli oni koji znaju - cijena je "dobra". nije dobrotvorna, ali nije ni sto posto komercijalna, nego nešto između, sa nešto popusta za referentan i društveno koristan projekat. ranije nepredviđeni dio mahom otpada na vanjsko uređenje i betoniranje i uređivanje onih odrona zemlje.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:42 am

ChWilla je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:39 am
evo bez sarkazma i sve se rastalilo, cijene su takve kakve jesu. one su objavljene, a svi otprilike znaju šta se radilo. i po tome svako kome je to srodna materija može procijeniti je li cijena dobra ili nije. ti nisi inžinjer građevine, ali imaš dovoljno parametara da ti inžinjer građevine kojem ti vjeruješ kaže bar otprilike je li to u redu ili nije. kako su meni rekli oni koji znaju - cijena je "dobra". nije dobrotvorna, ali nije ni sto posto komercijalna, nego nešto između, sa nešto popusta za referentan i društveno koristan projekat. ranije nepredviđeni dio mahom otpada na vanjsko uređenje i betoniranje i uređivanje onih odrona zemlje.
Vjerujem ja da je to kostalo toliko ali mi je cudno kako je ona prva projekcija koje je bila, cini mi se, 1,4 milona bila toliko pogresna..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:43 am

ChWilla je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:20 am
salle86 je napisao/la:
Ali avaj...
ma šta ja znam...konkretno on kod nas neku šansu jeste dobio, i to ne baš kao junior. nikad nije djelovao bolje od rezerve i to za tankog želju...

nemoj me pitati šta će nam zajmović, ne znam ni to... :D
Nekako sam mišljenja da smo sad gori, bar na toj njegovoj poziciji. A on opet dosta bolji, zreliji, sa statistikom :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:44 am

za tribinu je ona tačna u pet deka ili postotaka. oko tribine je najveći dio razlike.

damirfile
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:47 am

Bolji smo u odbrani jer je graovac za kerlu kelini.
Vjerujem da ce zec fino nadomjestiti stevanovica tu smo malo slabiji. Na beku sig nismo losiji sa projicem. Ramovic je bolji od zebe smijem se zakleti. Znaci safatat napadaca i bolji smo nego prosle god sigurno.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:48 am

salle86 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 10:43 am

Nekako sam mišljenja da smo sad gori, bar na toj njegovoj poziciji. A on opet dosta bolji, zreliji, sa statistikom :D
pa obzirom da je ispred njega igrao armin hodžić, zasad jesmo gori, itekako. ali nije on rješenje, sigurno. nama treba prvi napadač, a ostali u našoj ligi mogu dati ruke kao rezerve.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 22, 2017 10:50 am

Neka Gotala dovedu :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava