Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 1:50 pm

Amidza je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:44 pm
Ma puse i piju i mnogi svjetski igraci. Mislim, naravno da im ne pomaze i nije nikakav izgovor za nase, ali ovi bar imaju dovoljno pameti da ne kace na drustvene mreze takve slike. Barem vecina ih, osim budala a la Balloteli i Radja iz Rome. Ovi nasi, ljudi selfije na sisama prave, mislim dje vam je pamet? Kazu jedna sisa cca 2 kutije cigara po tome koliko steti itd. Ugi se malo zajebo ocito. Drago mi je da cita forum, poyy Ugi proigraj kako treba vise, svima nam te pun qrac i ne zalijeci se toliko na igrace, ubices nekoga + ostavljas dulum prostora iza sebe kad to radis.
:rofl: :rofl: :rofl:

teteac8684
Kontakt:

sri jul 19, 2017 1:52 pm

Amidza je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:44 pm
Ma puse i piju i mnogi svjetski igraci. Mislim, naravno da im ne pomaze i nije nikakav izgovor za nase, ali ovi bar imaju dovoljno pameti da ne kace na drustvene mreze takve slike. Barem vecina ih, osim budala a la Balloteli i Radja iz Rome. Ovi nasi, ljudi selfije na sisama prave, mislim dje vam je pamet? Kazu jedna sisa cca 2 kutije cigara po tome koliko steti itd. Ugi se malo zajebo ocito. Drago mi je da cita forum, poyy Ugi proigraj kako treba vise, svima nam te pun qrac i ne zalijeci se toliko na igrace, ubices nekoga + ostavljas dulum prostora iza sebe kad to radis.
:lol: :lol: :lol: :lol:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 1:53 pm

azbaha je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:45 pm
Sta mislite koliko bi bilo pametno Celiku poslati neke igrace na posudbu? Njima je to potrebno a u buducnosti uvijek mozes naci korist od takvog partnerstva...
Da je bilo koji drugi klub(osim Slobode) rekao bih super ideja, ali mislim da ti smetljari nema sanse da ce na to pristati
Pa bio je Dino kod njih na posudbi, i igrao je cesto. A i uprave su surađivale. Ne bi bio prvi put uglavnom...

Model1964

sri jul 19, 2017 1:55 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:32 pm
arelinho je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:14 pm
Kako čitaju forum :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Moj Ugi ne moraš ništa brisati pa znamo mi da Stana puši. :rofl: :rofl: :klanjase2:
Upravo.
Dok je Visca igrao u Zelji, bio jedan turnir dole kod Olova i Stana bio tu.
Moj rodjak stao s Stanom i Stana vadi Drinu obicnu i nudi cigare. :rofl:

Samo to je zalosno, al hajd .
Nije bitno pusi, pije.. samo da se ne drogira :rofl:
Pretjerujete sa tim pRorocima :D
Kinđe je fumario na treninzima kod Boše. Cigare na ogradi pred tribinom i u pola treninga covjek zapali.
Takvih je primjera more. Sta koga briga sta neko radi sa svojim tjelom dok su rezultati na nivou.
Veca je sramota ovo slikanje i kurcenje pred vaznu tekmu. Ponasanje ovih kvazi igraca sugerira da su gore turisticki, da ima gujica vidi puta i da kupe krpica.
Ugljesa i Stana citaju i bacaju se od smjeha sto se forum sikira.
Bolje je da pisete kako su obojica letve, bukove.
Pisite da imaju ogromno srece da su se rodili na prpstoru kojem je rat i nacionalizam dohakao i sa kojeg bjeze svi koji mogu. Zbog te cinjenice ta dvojica igraju u Želji i dobacili do Švedske. Da je stanje kako mora biti oba bi po svom znanju i trudu radila ko kelneri u provinciskom bircusu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

sri jul 19, 2017 1:58 pm

Na gostovanje Željo krece zaustavit nas niko nece.. :baklja: :zeljeznicar1:
slika
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri jul 19, 2017 2:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

azbaha
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 1:59 pm

BlwD je napisao/la:
azbaha je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:45 pm
Sta mislite koliko bi bilo pametno Celiku poslati neke igrace na posudbu? Njima je to potrebno a u buducnosti uvijek mozes naci korist od takvog partnerstva...
Da je bilo koji drugi klub(osim Slobode) rekao bih super ideja, ali mislim da ti smetljari nema sanse da ce na to pristati
Pa bio je Dino kod njih na posudbi, i igrao je cesto. A i uprave su surađivale. Ne bi bio prvi put uglavnom...
Ma nije problem poslati bilo kome igrace na posudbu, ali nesto ne vidim da su oni proizveli neke talente u posljednje vrijeme, nekako mi je Krupa bolji kandidat za to.

sajo10
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:00 pm

Model1964 je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:55 pm
sri jul 19, 2017 1:32 pm
arelinho je napisao/la:
sri jul 19, 2017 1:14 pm
Kako čitaju forum :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Moj Ugi ne moraš ništa brisati pa znamo mi da Stana puši. :rofl: :rofl: :klanjase2:
Upravo.
Dok je Visca igrao u Zelji, bio jedan turnir dole kod Olova i Stana bio tu.
Moj rodjak stao s Stanom i Stana vadi Drinu obicnu i nudi cigare. :rofl:

Samo to je zalosno, al hajd .
Nije bitno pusi, pije.. samo da se ne drogira :rofl:
Pretjerujete sa tim pRorocima :D
Kinđe je fumario na treninzima kod Boše. Cigare na ogradi pred tribinom i u pola treninga covjek zapali.
Takvih je primjera more. Sta koga briga sta neko radi sa svojim tjelom dok su rezultati na nivou.
Veca je sramota ovo slikanje i kurcenje pred vaznu tekmu. Ponasanje ovih kvazi igraca sugerira da su gore turisticki, da ima gujica vidi puta i da kupe krpica.
Ugljesa i Stana citaju i bacaju se od smjeha sto se forum sikira.
Bolje je da pisete kako su obojica letve, bukove.
Pisite da imaju ogromno srece da su se rodili na prpstoru kojem je rat i nacionalizam dohakao i sa kojeg bjeze svi koji mogu. Zbog te cinjenice ta dvojica igraju u Želji i dobacili do Švedske. Da je stanje kako mora biti oba bi po svom znanju i trudu radila ko kelneri u provinciskom bircusu.
Pa kada Stana ili ko vec bude igrao kao Kindze, Radja, Balo i ostali onda neka pusi po dvije kutije na dan. Problem je sto on pusi, a odron od igraca. :lol: :lol: I to vazi i za ostale koji puse.

Avanes
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:01 pm

Svi vidjeli cigaru, a niko kesu Victoria's Secret :karanje:
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jul 19, 2017 2:02 pm

azbaha je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
azbaha je napisao/la: Da je bilo koji drugi klub(osim Slobode) rekao bih super ideja, ali mislim da ti smetljari nema sanse da ce na to pristati
Ma nije problem poslati bilo kome igrace na posudbu, ali nesto ne vidim da su oni proizveli neke talente u posljednje vrijeme, nekako mi je Krupa bolji kandidat za to.
Nisu jer se i kod njih svasta radilo prije, pa su mladi igraci odlazili jer nisu dobijali sanse. Kako sam cuo imamo i mi par momaka iz Zenice u OP. Jedan od njih bio među najboljim na ovom zadnjem turniru u Stanisicima.

Amidza
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:03 pm

Ma joj, citava ekipa na sisama visi. Lendric i Sinisa milion puta uslikani. Stana pusi, Ugljesa mi je sumnjiv, mozda i duva s obzirom kako je znao odlutat na terenu i zvjerat okolo :lol: Blagojevicu ne treba nikakva droga da se 4 puta po utakmici nicim izazvan oklizne i padne na usta, Markovic u skoku laktovima zlocin protiv covjecnosti pravi, pobi ljude, ne znam cime se on udara... Vjerovatno ih ima jos da cigare puse, piju precesto itd. Ako ce trcat ko konji (kao sto su trcali Lendra, Miro, Stana, Sinisa), nek se lupaju horsom sto se mene tice. Samo nek budu malo suptilniji u vezi poroka, jer se sramote. Eno Nainggolan pusi, daj ga vamo ja cu mu licno po dvije kutije Marlbora donosit na vrata svako jutro. :oops:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

sri jul 19, 2017 2:09 pm

Amidza je napisao/la:
Ma joj, citava ekipa na sisama visi. Lendric i Sinisa milion puta uslikani. Stana pusi, Ugljesa mi je sumnjiv, mozda i duva s obzirom kako je znao odlutat na terenu i zvjerat okolo :lol: Blagojevicu ne treba nikakva droga da se 4 puta po utakmici nicim izazvan oklizne i padne na usta, Markovic u skoku laktovima zlocin protiv covjecnosti pravi, pobi ljude, ne znam cime se on udara... Vjerovatno ih ima jos da cigare puse, piju precesto itd. Ako ce trcat ko konji (kao sto su trcali Lendra, Miro, Stana, Sinisa), nek se lupaju horsom sto se mene tice. Samo nek budu malo suptilniji u vezi poroka, jer se sramote. Eno Nainggolan pusi, daj ga vamo ja cu mu licno po dvije kutije Marlbora donosit na vrata svako jutro. :oops:
To kurcenje je najveci problem. Umoslili da su igracine a u biti qurcine mlohave. Oni se slikaju sa sisama, flasama, cigarama i salju nam poruku " ko vas yebe kada ste bude"
Imajuli nasi kakav pravilnik za ovo javno blamiranje kluba pa da ih opale po šlajpeku.

Maloumnici vi ste u Željinoj uniformi i morate se ponasati u skladu sa tim!

Amidza
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:12 pm

Ma dobro, treba bit posten, nije da ih nema da se sami uslikaju na sisi, u kafani i sl. ali u 90% slucajeva neko ih vidi pa uslika ili se zajebu, a la Ugi sad, pa obrisu sliku. :D Nije bas da ima previse nekog namjernog kurcenja i naravno da nam treba pravilnik za takve stvari + odredjene sankcije za igrace ako ga prekrse, al eto.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

chile
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:14 pm

Eh da su nam te cigarete najveci problem...mnogo veci je taj sto se oni izgleda sepure po skandinaviji, setsju okolo po kaficima i buticima.
Nije frka nek puse i hasis ako im ne smeta ako ce ko Lendra trcati i ganjati protivnike.
Meni je veci problem sto recimo skoro pa niko jos od pionira pa nadalje ne radi na sebi individualno. Tj. Svi smataju da je 2h treninga dosta odmah pod tus i u kafic na sok, kafu, pivu sta ko pije, dok mladji kuci za racunar face ili igricu. Ne pamtim da sam i cuo da je igrac nakon trenunga ostao da vjezba korner, slobodnjak ili sta vec. To su stvari koje se vjezbaju i utreniravaju redovno, ako hoces da oh izvodis. Vilisom se vidjao Mico i raja se sjebavala u nevjerici.
Uz to oni bar 30-40% tekme stoje ko kipovi na terenu ne da setaju vec bukvalno stoje.
To su nasi problemi, a ne da li puse, locu, sta jedu koga guze.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

mirzza
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
Nemoj tako, Bogi cita lektire. :D

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:17 pm

Sve će se to hairli završit
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:21 pm

sajo10 je napisao/la:

Pa kada Stana ili ko vec bude igrao kao Kindze, Radja, Balo i ostali onda neka pusi po dvije kutije na dan. Problem je sto on pusi, a odron od igraca. :lol: :lol: I to vazi i za ostale koji puse.
E ovo je kljuc.

Hajde da je on strasan igrac, al on karina. Umjesto da sve radi da bude bolji igrac on se unazaduje ionako unazadjen.
Al daj ga u prvu :kafa:

exdomorocki
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:22 pm

Da li mi neko od forumskih strucnjaka moze pojasniti slijedeće:
Jucer trener Lensa izjavi: Lendrić je već sad fizički spreman za takmičarske utakmice!
Kako je to moguće,kad je Slavko ubleha?
Kako?
Pa se vratim na Memisevića,ode u Groningen i igra odmah,kako?
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Model1964

sri jul 19, 2017 2:24 pm

chile je napisao/la:
Eh da su nam te cigarete najveci problem...mnogo veci je taj sto se oni izgleda sepure po skandinaviji, setsju okolo po kaficima i buticima.
Nije frka nek puse i hasis ako im ne smeta ako ce ko Lendra trcati i ganjati protivnike.
Meni je veci problem sto recimo skoro pa niko jos od pionira pa nadalje ne radi na sebi individualno. Tj. Svi smataju da je 2h treninga dosta odmah pod tus i u kafic na sok, kafu, pivu sta ko pije, dok mladji kuci za racunar face ili igricu. Ne pamtim da sam i cuo da je igrac nakon trenunga ostao da vjezba korner, slobodnjak ili sta vec. To su stvari koje se vjezbaju i utreniravaju redovno, ako hoces da oh izvodis. Vilisom se vidjao Mico i raja se sjebavala u nevjerici.
Uz to oni bar 30-40% tekme stoje ko kipovi na terenu ne da setaju vec bukvalno stoje.
To su nasi problemi, a ne da li puse, locu, sta jedu koga guze.
:palacgore: :pljesak:

Kada je Z. Boban dosao u Milano odlucio je da na prvi trening dode pola sata ranije😀
Sjebo se kada je vidio da su svi igraci podavno na terenu. Kasnije je pricao da svi dodu dva sata prije, zagriju se, odrade individualne stvari i onda ekipni trening😀
Kod nas ako neko dode 15 min prije misle da je izgubio mobitel.😀

storm_raider
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:24 pm

sri jul 19, 2017 2:21 pm
sajo10 je napisao/la:

E ovo je kljuc.

Hajde da je on strasan igrac, al on karina. Umjesto da sve radi da bude bolji igrac on se unazaduje ionako unazadjen.
Al daj ga u prvu :kafa:
U prvoj je bio iskljucivo silom prilika.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

azbaha
Kontakt:

sri jul 19, 2017 2:25 pm

exdomorocki je napisao/la:
sri jul 19, 2017 2:22 pm
Da li mi neko od forumskih strucnjaka moze pojasniti slijedeće:
Jucer trener Lensa izjavi: Lendrić je već sad fizički spreman za takmičarske utakmice!
Kako je to moguće,kad je Slavko ubleha?
Kako?
Pa se vratim na Memisevića,ode u Groningen i igra odmah,kako?
Ok vrsni znalce svi nasi igraci su nakucani na 99 stamina, svi mogu izdrzati 120 minuta, nema problema, ni grceva.
Slavko nadjebo si Fergusona, oplodi me...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava