vidi, lendrić će u lensu imati više nego triput toliko. tako da je to izašlo iz granica umišljanja, tržište je reklo svoje.sergejevic je napisao/la: ↑sri jul 12, 2017 4:40 pmZato nam i ostaje neko nadanje da ce se ubosti s nekim igracem. Kada neko uspije obrnuti stvari i umjesto par igraca koji odlaze, dovesti bolje od njih onda se moze nadati nekom ozbiljnijem rezultatu u Evropi. Ovako izgubis neke od najboljih igraca lige, dovedes nekog Livaka i molis Boga da bude dobar.
Zato zlata vrijedi covjek u klubu koji ce nanjusiti jednog Tomica, Stevanovica, Lendrica, Duljevica, Ordagica, Besirevica, Vukotica i dovesti ih prije nego umisle da vrijede 10 milja mjesecno.
Podvalio Lendri loptu i zbog malog cekanja uspjeli su izblokirati cist gol.Brkoo je napisao/la: ↑sri jul 12, 2017 4:40 pm@Leone, Sta je to konkretno uradio Sinisa protiv Slobode osim sto je par puta probio po strani, neki centarsut, nesto? Strasno dobar zato sto je probio par puta po strani, vau, bez teksta me ostavio, cuj bek da se ubaci u fazu napada, nesto nevjerovatno, koliko smo samo spustili kriterije sto se tice igraca ljudi moji to je strasno. Kad nam bek probije po strani i ne uradi nista korisno nakon toga odmah ga hvalimo, jer smo prije toga imali igrace koji ni to nisu znali, Sinisa dva puta uklize i odmah ga dizemo do neba, svrsavanje na maksimumu, nema veze sto ozbiljnijem igracu nece ni stici da uklize kad ga ovaj prodje, kad je neko profesionalac poput Mire ne mozemo se nacuditi tome, i onda ga hvalimo, cuj profesionalac trenira samostalno i trci po Vilsu, vau, kad neko poput Lendrica pogine svaku utakmicu na terenu jer je placen za to, hvalimo ga, jer nam je cudno da neko moze toliko da trci. Da ispricam navijacima AIKa da hvalimo igrace zbog ovih stvari ljudi bi mislili da nisam normalan, da sam konzumirao velike kolicine alkohola ili da sam na nekim teskim drogama..
Bez panike raja, bice ih sutra po 20-25KM na platou i ispred Makijata. Inace, ta prodaja ima i humani karakter - naime, znacajan dio sredstava ce biti usmjeren na gudriranje nekolicine nasih dragih sugradjana.
Hoce, cim zavrse sa oduzimanjem karata za Jug koje preprodaju ispred fanshopa.
Ma brate kakva murija, realno. Pa pred svaku jacu tekmu imas one firaune kod Macchiata i Energopetrola, tuse karte. Da ne govorim za one standove i slicno. Sve je to u talu s murijom. Tome s kartama moze samo klub u kraj stat, i to pri prodaji istih. Nadam se da su naucili lekciju u vezi toga, mada ces opet uvijek imat tapkarosa i to je tako.