Nije bas pouzdano pa samo hocu da provjerim da li zna neko od vas ne bi da iznosim nekakve price koje na kraju nisu istinite uglavnom nekakva je svadja ili tako nesto...
Nije bas pouzdano pa samo hocu da provjerim da li zna neko od vas ne bi da iznosim nekakve price koje na kraju nisu istinite uglavnom nekakva je svadja ili tako nesto...
Samo jedan mora biti gazda. O tome i Hibić danas govori u Avazu. A mi bismo se u sve uvlačili. Zato nam i jeste liga ovakva.
Sve kofol nešto znate a ovdje provjeravate.
Evo 10 minuta pokusavam procitat sta si napisao.LARS1921 je napisao/la:I ja sam čuo nešto, ali nije pouzdano, pa da provjerim jer nisam siguran, ali nesto je bilo, sad šta ne znam. Ali da ne iznosim jer nije pouzdano nego da provjerim, jer nisam siguran da je tačno.
Jug je navijača tribina, a ne tribina za "sirotinju".Bosanski lonac je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 10:01 pmNe treba.
Treba ovako kako je.
I mi se u sve petljamo. Ima ko o tome treba razmišljati. Postali smo prave mahaluše.
Babuka je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 10:06 pmNije bas pouzdano pa samo hocu da provjerim da li zna neko od vas ne bi da iznosim nekakve price koje na kraju nisu istinite uglavnom nekakva je svadja ili tako nesto...
A za internet se ima para...kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 8:57 pmZašto mislim da su karte skupe:nikson je napisao/la: ↑pon jul 10, 2017 8:33 pmU vezi ovih karata - Bosnji je sve puno....cekas utakmicu 15 godina i puno ti je...
Cekas blizu evropsko gostovanje i puno ti je 60 maraka da odes s grupom na more pa tek onda na utakmicu, jer se tako islo....ko je bio u busevima zna sta pricam i kako nam je bilo, Al kazu puno je....I uvijek kazu puno je oni sto imaju....A onaj sto radi za 600 maraka sacuva za tog Zelju zadnje pare i dovede I dijete na utakmicu, jer on zna da je to Zeljo....zna da je radnicki klub I zna zasto je ta karta 15 KM, zna koliko ta prodata ulaznica znaci tom klubu I ne zali...uglavnom poenta je da kukaju oni koji mogu pored sebe svaku tekmu voditi jos dvoje sa sobom I placati im...
Jer plaćamo najskuplje karte u državi
Jer nema logike da gledanje utakmice protiv Zete iz sela Golubovci bude skuplje nego gledanje utakmice protiv Sarajeva, Zrinjskog...
Jer bi to i imalo logike da je Liga prvaka, ali je riječ o drugorazrednom evropskom takmičenju
Jer nemamo, kao svaki ozbiljan klub, popuste za studente, penzionere, djecu...
Jer nema logike da bude čak 10 KM razlika između cijene ulaznice za jug i sjever/istok
Jer nema logike da bude ista cijena karte za sjever i istok
Jer je kvalitet nogometa koji nam trenutno pruža Željo loš
Jer u društvu vlada besparica....
To je ono čega sam se odmah sjetio, a ima toga sigurno još. A ti (sa svim drugim koji ne misle ovako) molim te da ARGUMENTIMA potkrijepiš zašto su ti cijene ulaznica ok. Bez emocija ikakvih, samo razumno.