Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 8:43 pm

storm_raider je napisao/la:
pet jul 07, 2017 8:22 pm
A ovaj drugi gol zete.. kakva glupost prvo Zakarica, pa Stanica.. a, vala i Veca je ono mogao odbraniti, bio je na njoj. Nije to uopste toliko bio precizan sut.
A sve je počelo od Markovićevog vraćanja lopti nazad.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

reks1
Kontakt:

pet jul 07, 2017 8:45 pm

Ala su se navozali.Drago mi je da se prosirena ekipa ukazala,Ako nista drago mi je zbog 'rodje'sto je vidjeo Tjentiste. :DD: Sad suru moze rahat zajebavati!
Naravno naklon za uradjeni posao!

Simply Blue
Kontakt:

pet jul 07, 2017 8:57 pm

Šta reći za izvještaj, koju poruku poslati..Dečki kad vidim ove kadrove putovanja, red bi bio bio da vi baštinite lik i djelo Nisveta Džanke i nastavite serijal Pozitivne geografije pa i ne mora biti tako pozitivna i da to ide na Al Jazeeri.
Na izvještaju se dobro vidi da ovaj go ide na dušu Gorana Zakarića, kakav golman kakvi bakrači, zavukao ga je majstorski.
A Slavko se preznojio samo davajući intervju, treba u play-offu da izvučemo kakve Židove, odozdo bi se vratio sa figurom Ekšn mena.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Roberto Baggio
Kontakt:

pet jul 07, 2017 8:58 pm

Vala, najjednostavnije, najvažnije je sad da smo prošli. Ovo, naravno, nije nikakav veliki uspjeh, ali bi bio veliki neuspjeh da smo ispali. Danas bismo čitali tekstove kao ove za pitare, samo vjerovatno još žešće, a Petrović bi ili već bio bivši ili bi se čekao prvi sljedeći kiks za to. Ovako je ipak mnogo bolje, zaradilo se ono što se očekivalo, pritisak se malo smanjio, i za trenera i za igrače, a četvrtak je opet Evropa na Grbavici. Na terenu smo vidjeli svega i svačega, i nekih dobrih i nekih manje dobrih stvari, ovdje se na stotine stranica analiziralo sve što se moglo analizirati. :D Svima nam je još uvijek svježa prokockana titula, tako da ovo nije bilo nimalo jednostavno ni za igrati ni za gledati, ja sam sinoć i kod 2:2 strepio, znajući da mi možemo naći način i to da useremo. Sreća je da je Zeta samo simpatična ekipa, i da smo i kilavi i još uvijek nespremni ipak bolji od njih.

I mene, kao i mnoge, najviše sikira vezni red, čak i više nego pitanje ko će i kako zamijeniti Lendrića. Čekam da vidimo i Ramovića, šta se s njim planira i bi li on šta mogao doprinijeti. I na Grbavici i jučer u Podgorici prečesto sam imao osjećaj kako nam fali u sredini još jedan igrač da bi to na nešto ličilo, i kad napadamo i kad se branimo. Sa svim svojim manama i vrlinama, za naše uslove solidni su igrači i Zeba, i Blagojević, i Marković, i Radinović. Ali ovdje su se često mogli pročitati komentari za neke od njih pojedinačno da nemaju s kim igrati. Najčešće im nedostaje da neko za njih trči, pa da oni mogu biti rasterećeniji u pokazivanju svojih dobrih strana. Drugim riječima, slabo se trči tu kod nas u sredini. Zato smo u organizaciji napada prespori, previše dodira s loptom prije pasa, niko se ne otvara, nigdje duplog pasa, lopta se ili vraća nazad ili besmisleno nabija naprijed, igrači se ukopaju na svom mjestu haman kao u onom stolnom fudbalu. Zapazio sam sinoć kako Petrović u neko doba pred kraj utakmice galami sa klupe: "Priđi mu jedan!" E to je to. Valjda će se nešto tu skontati i popraviti.

Ima ona fraza da se nešto pita i protivnik. Kad su timovi tu negdje u kvaliteti, relativno ravnopravni, onda se redovno zna desiti da onaj bolji vuče onog slabijeg da bude nešto bolji nego što jeste, a taj slabiji vuče boljeg da bude slabiji, ako me kontate. :ganja: Da smo zaista ubjedljivo bolji od Zete, mi bismo ovaj dvomeč riješili još na Grbavici, ali kod 1:0 mi oko 60. minute neko vrijeme nismo mogli više ni hodati, a Zeta je izgledala još gore od nas. Isto tako i jučer, kod 1:2 da smo drastično bolji od njih zabili bismo im još dva, a mi im umjesto toga poklonimo još jedan gol. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv Šveđana. Nadam se da bi to u najgorem slučaju moglo biti obrnuto u odnosu na ovo, da ćemo mi ovaj put biti ti slabiji koji ipak nisu autsajderi, tako da se možda protiv boljeg protivnika možemo napeti i izgledati bolje nego što smo ovdje izgledali.

Toliko, a odoh sad pregledati i izvještaj. :palacgore:
FK Željezničar 1921

reks1
Kontakt:

pet jul 07, 2017 8:58 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 8:43 pm
storm_raider je napisao/la:
pet jul 07, 2017 8:22 pm
A ovaj drugi gol zete.. kakva glupost prvo Zakarica, pa Stanica.. a, vala i Veca je ono mogao odbraniti, bio je na njoj. Nije to uopste toliko bio precizan sut.
A sve je počelo od Markovićevog vraćanja lopti nazad.
Oba gola smo perimili jer nismo htjeli izbaciti ili pustiti dva puta loptu u aut,Nekad se i najbolja namjera ispostavi losom.Ono sto mene brine je broj vracanja lopti golmanu i nazalost Jovan Blagojevic,odnosno nasa tranzicija kojhu on organizuje!
Zadnja izmjena: reks1, dana/u pet jul 07, 2017 8:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 8:59 pm

Kospicar je napisao/la:Ekipa 1921.tv iz dana u dan me iznenadjuje, svaka cast.
Samo bez krava sljedeci put :D
Krava je kao prilog :D

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

reks1
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:01 pm

tm8782 je napisao/la:

Da su isli preko Scepan polja tek bi bilo krava :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:02 pm

phpBB [video]

Miševi :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:03 pm

Ja i dalje stojim iza toga da je sa ovim rosterom najbolje uigrati 4-1-4-1. Ako pomaknemo formacijski jednog blize protivnickom golu ne mora znaciti da cemo defanzivno biti slabiji, zadati zadatke svakom od njih i svako mora ispostovati ako misli igrati, a napadacki bi mnogo efikasniji bili i lakse bi se napravila i kontra, i moglo bi se igrati "direktnije" sto kolega jedan napisa ranije. Uz to ako bas hocemo da čejfimo Zakarica desno Asima lijevo. Naravno neka se rotiraju u toku utakmica ako osjete da ne ide.

1921tv svaka cast. Hvala.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:07 pm

vrhunski izvjestaj!
bravo 1921.ba
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

psihopata
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:
phpBB [video]

zna li neko cija je izvorno ova prva pjesma,tacnije melodija i kako se zove,cini mi se da je od nekih argentinaca ali ne mogu naci nigdje?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:13 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet jul 07, 2017 8:21 pm
Sad tek vidim kako je blizu bio ovaj šut Bogičevića :zid:

Je li ono Šekulić izbio sa linije? :D

Izvještaj za 10 :palacgore:
jeste govno jedno

ž'21
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:16 pm

reks1 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:01 pm
tm8782 je napisao/la:

Da su isli preko Scepan polja tek bi bilo krava :lol:
Nijedne preko Šćepan polja nije bilo :D

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:16 pm

Benzemu, Ipeta i kompaniju nema smisla vise hvaliti jer ljudi ubise brasno.
Svaka cast!!!

kemo
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:19 pm

psihopata je napisao/la:
phpBB [video]

zna li neko cija je izvorno ova prva pjesma,tacnije melodija i kako se zove,cini mi se da je od nekih argentinaca ali ne mogu naci nigdje?
phpBB [video]

Hadzijalagic
Kontakt:

psihopata je napisao/la:
phpBB [video]

Ma ovo su dole iz argentine.. Boka, River neko od njih..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ponosannavas
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:20 pm

Babuka je napisao/la:
pet jul 07, 2017 7:35 pm
Ne kazem ja 90 minuta samo kad treba da izvrsimo presing a u ostalom ako ne moze da trci ne moze ni da igra, mislim nemojte me pogresno shvatiti da sad ja nesto crnjacim ili pljujem po Petrovicu za mene on nije trener za nas i to je moje misljenje svako ima svoj pogled na trenutne stvari, ne volim trenere koji nemaju igre i to je to.
Da si htio shvatiti ili da si mogao shvatiti skontao bi da je poenta mog posta bila da covjek postavlja taktiku s obzirom na vrline i mane svoiih i protivnickih igraca. Zeba da je dva puta po pet minuta ganjao kao sto ti kazes umro bi ondje i nebi imao svjezine da dadne onaj pas Lendricu. ***** bi Barsa igrala na posjed da nije imala Inijestu, Xavija, Messija. Igrali bi ko Inter pod Murinjom. Nista niscim. Cak sam rekao da su neki nasi igraci i bili na lopti, ali zbog Zebe nisu mogli na lopti biti Ugi i Blagoja jer je tri na dva nego su cuvali prostor pa su zato nekad i ispadali. Mozda ja i grijesim kume, ali Salvko je vjerujem mnogo detaljnije nego ja analaizirao i svoje i protivnicke igrace. Ja sam samo pokusao strucnjacima objasniti da ima i druga strana medalje. Poenta svih poenta je da mi ne znamo sta je Slavko trazio od njih i zasto. Samo pretpostavljamo i na osnovu pretpostavki donosimo zakljucke a vrh vrhova svih zakljucaka je onaj koji preovladava da ne igramo lijepo, a ja koliko se sjecam kad gubis i kad neko odigra petu svi kaze jebala ti peta mater u picku igraj

ChWilla
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:21 pm

kaže službeno posjeta protiv klaksvika manje od 6 i po hiljada. ja se nadam da njima mi nismo pretjerano zanimljivi i da neće doći 25 ili 30 hiljada pred kojim bi se našima mogle oduzeti noge...
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:21 pm

kemo je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
phpBB [video]

phpBB [video]
bravo kralju,napolitanci ipak :palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

MrkiMedo
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:32 pm

Jesu ovo nasi trcali nekakve krugove odmah poslije utakmice ?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava