Jes,što su skoti bolji od njih
Je li to biramo janje..?
Vjeruj mi druze,svasta nesto mi smeta,ali ne zelim da previse pisem,ispascu de.bil...Sto je najgore,to nisu neke megalomanske stvari,nego detalji koji nas mogu vrlo lako unaprijediti,samo ih treba znati prepoznati i imati autoriteta,pa odraditiflux je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:14 amE to je ono sto bolii.. Hebo ga i Zeba i sve kad je trener takav da ne smije pisnuti.. Bar tako izgledaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:11 amJel neko stvarno misli da Slavko smije ostaviti Zebu na klupi? Jedva ga zamijeni,a ne da ga ostavi na klupi....
Samo ce doći
Kako bi to Amar Osim postrojio, recite slobodno, ne okolišajteNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:24 amVjeruj mi druze,svasta nesto mi smeta,ali ne zelim da previse pisem,ispascu de.bil...Sto je najgore,to nisu neke megalomanske stvari,nego detalji koji nas mogu vrlo lako unaprijediti,samo ih treba znati prepoznati i imati autoriteta,pa odraditiflux je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:14 amE to je ono sto bolii.. Hebo ga i Zeba i sve kad je trener takav da ne smije pisnuti.. Bar tako izgledaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:11 amJel neko stvarno misli da Slavko smije ostaviti Zebu na klupi? Jedva ga zamijeni,a ne da ga ostavi na klupi....![]()
Kod nas je sve odlicno dok se pobjedjuje i prolazi,tako da za ovo pomenuto nema prostora.Nazalost.
Evo po ko zna koji put ,ne samo onoj dvojicistorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:59 pmCitam o 'losoj Slavkinoj taktici', a 2 gola PONOVO primismo iz individualnih gresaka. Tu nema taktike. Nikakva taktika ne popravlja ono sto su Graovac i Stanic uradili. Da nije toga bilo, bilo bi 3:0 u 2 utakmice i idemo dalje.
Volim te Zeljo! Radujte se, prosli smo i ponovo idemo napuniti Grbavicu za 7 dana!!!