Dobro je ovo završilo na kraju. Ima tu nedostataka bruku, ima i lijepih stvari, nadam se da će struka prepoznati sve to. Manijaci za 10, Buki u studiju nula!
Tri-četiri stvari su mi zasmetale pa ću napisati to.
Prvo, rekao sam to i na poluvremenu, građenje lopte i bespotrebno komplikovanje u zadnjoj liniji. Pa što mi sebi život zagorčamo bezveze to niko ne zna. Onaj prvi gol smo bukvalno poklonili Zeti samo zbog naše gluposti. Da ne bude da galamim na Graovca

, momak je ovu utakmicu odigrao stvarno fino ali mislim da je u onoj situaciji morao mnogo bolje reagovati. Ako vidiš da nema prostora, da ne možeš izbiti loptu, da nema igrača (Siniša je trebao biti tu svakako) onda je brate mili izbaci u aut i mirna Bosna. Ne razumijem one poteze fakat.
Druga stvar, Zakarić. Stvarno mi je drago što je gol zabio, i to kakav. Falilo mu je to zbog samopouzdanja ali ja bih se dotakao nekih drugi stvari. U prvom poluvremenu je bilo nekoliko situacija gdje Stanić njemu daje loptu i protrčava po lijevoj strani. Zakarić iako može dati Stani loptu
u for, zavlači se na drugu stranu gdje ga okružuju tri igrača Zete i vrlo lako se moglo desiti da iz te kontre mi primimo gol jer nam je lijeva strana tada potpuno prazna (govorim za defanzivni dio). Komplikovanje kao i u prvom slučaju. Ponavljam, gol je strašan i neka nastavi ovako!
Treće, Zeba. Proveo je više vremena na lijevom krilu nego u sredini. Haj' da je to dalo nekog većeg efekta pa ja bih rekao neka ga ali bezveze smo samo gubili igrača u sredini a na lijevoj strani je cirkus nastao. U jednom trenutku smo bukvalno ovako izgledali na terenu.
Na ovo sve kada dodam indisponiranog Blagojevića, dobro smo mi imali ikako sredinu terena. Uglješa je tu jedini pokušavao nešto. Čak i kada je dobio žuti karton rekao je "***** mu mater bre" vidno iznerviran reakcijom ostatka veznog reda.
Eto, nasrah se ja al' šta ću
Očekujem punu Grbavicu protiv AIK-a. Pobit se sa njima pa šta bude