Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 03, 2017 1:47 pm

chile je napisao/la:
pon jul 03, 2017 1:35 pm
Smijesan i jedan i drugi, ali sto covijek rece da nam dolazi igrac sa slicnim cv-em vec bi bio proglasen super pojacanjem.
99% igraca koji dodju i trenutno igraju Zeljo je vrh u karijere.
+1

Medjutim kada dodas Kramarica, Mladenovica, Husica, Bevaba, ispade Stanic extra igrac :D

ChWilla
Kontakt:

pon jul 03, 2017 1:49 pm

ma kad nije bogzna koliko bolno na lijevom, ne znam što bi bilo na desnom. u pet deka je to. siniša je puno konstantniji u odbrani, ali naprijed puno slabiji, a ni ta konstanta u odbrani nije takva da i on nema žutih minuta...
gradi željo boli te *****

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 03, 2017 1:52 pm

Ako prodjemo zetu otvara nam se izgleda. Realno mozemo proci aik a i izgleda da cemo biti nosioci u 3 kolu jer ovi finci ispadaju. Uz malo sreće lakšeg protivnika dobiti s kim se moze igrati i potuci se za plej off. U u plej offu dovesti par igrača pa sta Bog da. Onaj najava susreta protiv zete cilj grupe moze se nadati. Uz srecu da i mi dozivimo evropu i to grupe ako Bog da
Cuva Bog Zelju svog!

Edis Mulalic 1921

pon jul 03, 2017 1:54 pm

Ako Sinisa ne produzi tesko cemo naci pribliznog njemu u januaru, a kamoli boljeg. Za nase uslove on je sasvim solidan i dobar bocni igrac. Mi dovodimo igrace bez obestecenja i kao takve ne mozemo bolje naci i dovesti. Momak ako nije dobar onda je svaku utakmicu korektno odradio, borio se i izgarao(antipatican mi je onako sa strane lad ga gledam,ali bitan je teren). Bio je pouzdaniji i bolji od Memije s tim sto su kod ovog godine na strani. Stana vec osam godina ulijece gdje fali, ako se povrijedi Zakaric ici ce na krilo, ako Projic bude flop ice tu, ako se povrijedi Stevanovic bice desni bek. Stana je odlican igrac i puno toga je on odradio u ovom Zelji i steta sto ga povreda sprijecila u ino transferu, a i za razliku od nekih papaka sa strane koji se predstavljaju kao mega Zeljovci pravi je profesionalac i momak. Treba nekad biti realan, i ja bih volio da nam lijevo bude Gulan, a desno Mujdza, ali...
Modus vivendi !

Bosnia

pon jul 03, 2017 1:57 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Ako prodjemo zetu otvara nam se izgleda. Realno mozemo proci aik a i izgleda da cemo biti nosioci u 3 kolu jer ovi finci ispadaju. Uz malo sreće lakšeg protivnika dobiti s kim se moze igrati i potuci se za plej off. U u plej offu dovesti par igrača pa sta Bog da. Onaj najava susreta protiv zete cilj grupe moze se nadati. Uz srecu da i mi dozivimo evropu i to grupe ako Bog da
Radis li ti u telemarketingu?

Kako postati milijarder?

Pa lako! Samo trebas zaraditi brdo love i to je to. :roll:

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 03, 2017 1:59 pm

Bosnia je napisao/la:
pon jul 03, 2017 1:57 pm
Dr. Kostic je napisao/la:
Radis li ti u telemarketingu?

Kako postati milijarder?

Pa lako! Samo trebas zaraditi brdo love i to je to. :roll:
Nada zadnja umire. Haha
Cuva Bog Zelju svog!

Bosnia

pon jul 03, 2017 2:12 pm

Amidza
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:16 pm

Bosnia je napisao/la:
pon jul 03, 2017 2:12 pm
http://sport1.ba/ino-fudbal/danski-klub ... rsku/87338 :lol:
Eto, mogu portiru dat Bozicnicu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:19 pm

Dovoljno da se napije i najede svih njih 6 u klubu :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pon jul 03, 2017 2:28 pm

kontranogama je napisao/la:
pon jul 03, 2017 1:05 pm
Ja sam maxuz vracao snimak dva puta od Zerinog ulaska da vidim kako mali igra. Nije imao puno lopti ali sve sto je dobio uvijek je odigrao normalno bez panike, nudio se (moglo je i malo vise) par puta nije dobio loptu a bio u dobroj poziciji, probo je opalit kad je imao prvu sansu (izblokiran), vuko loptu naprijed bez trazenja prvog do sebe(doduse imo samo jednu sansu za to) sve u svemu za 20ak minuta sto je mogao pokazati nije uopste lose. Dakle sa vecom minutazom bi vjerovatno bio taj koji bi mogao vuci sve do zadnjeg poteza, ono sto sad ocekujemo od Zajke.
po mom nakom skromnom misljenju komotno bi mogao dobiti prvo poluvrijeme protiv Zete jer bi oni trebali napasti a mali je puno brzi od kapitena sto bi za kontre bilo pravo, a onda zavisno od rezultata ili mu dat cijelu tekmu ili da Zajko ostane kao iskusniji da se cuva rezultat. Znam da ce to Mrvica odraditi kompletno drugacije ali mali definitivno treba najmanje podijeliti minutazu sa kapitenom.
Bravo kume :palacgore:
Sve tacno i precizno.
Zadnja recenica nenadjebiva :rofl: . Svaka cast :pljesak:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pa u danskoj taman jedan malo bolji ručak u malo boljoj kafani... :D

ChWilla
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:29 pm

Model1964 je napisao/la:
Ja sam maxuz vracao snimak dva puta od Zerinog ulaska da vidim kako mali igra. Nije imao puno lopti ali sve sto je dobio uvijek je odigrao normalno bez panike, nudio se (moglo je i malo vise) par puta nije dobio loptu a bio u dobroj poziciji, probo je opalit kad je imao prvu sansu (izblokiran), vuko loptu naprijed bez trazenja prvog do sebe(doduse imo samo jednu sansu za to) sve u svemu za 20ak minuta sto je mogao pokazati nije uopste lose. Dakle sa vecom minutazom bi vjerovatno bio taj koji bi mogao vuci sve do zadnjeg poteza, ono sto sad ocekujemo od Zajke.
po mom nakom skromnom misljenju komotno bi mogao dobiti prvo poluvrijeme protiv Zete jer bi oni trebali napasti a mali je puno brzi od kapitena sto bi za kontre bilo pravo, a onda zavisno od rezultata ili mu dat cijelu tekmu ili da Zajko ostane kao iskusniji da se cuva rezultat. Znam da ce to Mrvica odraditi kompletno drugacije ali mali definitivno treba najmanje podijeliti minutazu sa kapitenom.
Sve tacno i precizno.
žera-sinan-šaban da počnu protiv goška. naročito ako budemo još živi u evropi.

al' dabogda šćeri... :D

Elegant
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:30 pm

Valjda bude odgoda protiv Goska jer ako se ne varam igramo europu pa dava dana kasnije ligaska utakmica, naravno odogoda ako se nasi dogovore sa Goskom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 03, 2017 2:31 pm

ChWilla je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Sve tacno i precizno.

Ne može Sinan je prestar.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet jan 01, 1970 1:00 am

@PP sto bi se ljutio, **** Sinisu nije ni on ono sto zelimo, ali svako ima svoje misljenje.
Da je prisebniji bio igrac Zete, mi bi ovdje do sad otjerali i Slavka i Stanu. Hvala Bogu pa nije.
Bas bi volio da Stana dobije priliku ispred Sinise u nekom kontinuitetu 4-5 meceva pa da vidimo onda sta ce biti. Vjerovatno bi to bilo bolno, al nekad ne moze drugacije da se nekom nesto dokaze.

@Amidza, u svakom smislu ti nemas pojma. Halali al et.
Nisi ni ti potkovan znanjem cim je tebi Sinisa komlpetniji bek od Stanica i bezveze se bahatis.. Sinisa je pola igraca.. Defanziva mozda bolja nego Staniceva ali prvenstveno iz razloga sto se Sinisa manje trosi i kraci period provodi vrijeme na protivnikovoj polovini.. Nek Sinisa istrci nekoliko puta do protivnicke gol aut linije pa da vidimo kako ce se vracati i zatvarati rupe koje ostavi.. A jos ga prebaci na lijevu stranu pa da ga na pravi nacin mozemo uporediti.. Sinisa je neupotrebljiv u napadu a pravi bek mora imati i tu osobinu inace igra ispasta jer ekipa ima puno manje rjesenja u ofanzivi i to je poprilicno primjetno u nasoj igri..

Slazem se da su nam potrebni bolji i od Sinise i od Srdjana ali ako bih birao nekog novog beka vazda bi prije izabrao nekog sa Staninim osobinama nego sa Sinisinim.. Sinisa je nesto brza i fizicki jaca varijanta Mladenovica..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon jul 03, 2017 2:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 03, 2017 2:37 pm

pile87 je napisao/la:
pon jul 03, 2017 2:31 pm
ChWilla je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

Sve tacno i precizno.

Ne može Sinan je prestar.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Pile mucki provokator :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:38 pm

sinan je poletarac za nas... :D

Bosnia

Imamo li od visce onih 20% ili je to samo kod Amirovog transfera?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Eo Visca ode u Trabzon za 5mil evri. Koliko je nase?
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jul 03, 2017 2:39 pm

AsharaK je napisao/la:
Eo Visca ode u Trabzon za 5mil evri. Koliko je nase?
Trebalo bi biti bar 50k eura..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava