pet jun 30, 2017 2:13 pm
Sinoc jako dobra atmosfera zaista jer sam se ja nekako pripremio na najgore,nisam ni slutio onakvu reakciju publike na igrace koji su nas na aparate smjestili.Drago mi je sto smo pokazali da je Zeljo puno veci od njih.
Pogled sa istoka je stvarno nevjerovatan i vrijedi svake marke.
Jug dobar ali moze i bolje prvenstveno mislim na repertoar,Sjever sam ocekivao puniji.
Sto se igre tice,standardna nasa igra samo sa vise zara i borbe.Dosta jalovi napadi,nema izgradjene akcije,ustvari bilo je do njihovog sesnesterca i onda veliko nista.Bilo je finih poteza ali bez ucinka bez realizacije bez pasa u seedinu za Lendrica,opet sve ide preko krila a u 16 tercu uglavnom jedan ili nijedan igrac,stvarno nejasno.Moramo ukljuciti vise igraca kad napadamo,moramo probati nekad kroz sredinu.preslikana igra i ne vidim da ce se nesto mijenjati ali mislim da kad bi imali konstantu u zalaganju kao juce,vjerujem da bi i sa ovakvom igrom bili prvaci prosle sezone.
Zalaganjem sam bas prezadovoljan,Ugljesa neprepoznatljiv,dosta presjecenih lopti puno vise trke,nadam se da ce nastaviti ovim tempom.Blagojevic isto dosta pretrcao borio se ali prodao vise lopti od adidasa.Zeba dobar samo vise djelovao po krilu nego po sredini.
Asim i Graovac odlicni uz njega i Bogicevic djeluje solidno.Veca bez posla ali izbacivanja katasteofalna,Stanic ispado dosta ali trci ko navijen,Sinisa dosta dobar i Lendric standardan.
U Podgoricu sa istim pristupom po prolaz dalje.