Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:28 amNacitani ispade ko iz tranBaja u drugom poluvremenu kod obe dubinske lopte u nas 16terac.
Njegove greske su takve da nas u vecini primjera kostaju gola.
I ona intervencija u prvom se ovdje hvali a umalo nam ne zavuce Bolje bi bilo da nije dirao.
Kada je lopta blizu njega ja pretrnem a vama biJo dobar.
Neko nema pojma o lopti a taj nisam Ja![]()
Bogicevic je autoritet na terenu ma koliko ga ovdje neki ne voljeli. Svaki duel/skok drekne se JA i ni jedan nije izgubio a jos bitnije svaki put je uvalio lakat tacno okoliko koliko treba da ne bude faul. Spor je na zemlji sto je razumljivo s obzirom na godine. Njegove greske su sinoc bile minimalne a imao je jako dobrih intervencija, Graovac ga je takodjer dobro pokrivao sto ovaj nije stigao super su komunicirali Mi uz lijevog beka cemo imati jako dobru odbranu ove godine, Kemo ako misli da ostane ce imati od koga da uci, ako ne pokazat mu vrata odma i gurati nekog drugog juniora koji ce dobijati doziranu priliku i pred kraj sezone da bude dovoljno dobar stoper da zamijeni Bogicevica.Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:28 amNacitani ispade ko iz tranBaja u drugom poluvremenu kod obe dubinske lopte u nas 16terac.
Njegove greske su takve da nas u vecini primjera kostaju gola.
I ona intervencija u prvom se ovdje hvali a umalo nam ne zavuce Bolje bi bilo da nije dirao.
Kada je lopta blizu njega ja pretrnem a vama biJo dobar.
Neko nema pojma o lopti a taj nisam Ja![]()
Posto sam vidio da si prozvao administraciju. Ti nisi vidio post jucer koji je obrisan, tako da nemas pravo na to.
Nemoj biti sitnicavstorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:33 amPosto sam vidio da si prozvao administraciju. Ti nisi vidio post jucer koji je obrisan, tako da nemas pravo na to.
@firestarter, slazem se da su trebali tacno naglasiti i da je za djecu potrebna karta. Propust koji te je eto zabolio. Apsolutno te razumijem, a UPRAVA neka pazi da sljedeci put pazi na vise detalja! Ovo je dijelom i vas propust, a jedno je dijete zaplakalo. To ne smijemo VISE NIKADA dopustiti. Djecije suze su iskrene, nevine i ciste i one se ne smiju proljevati. Pogotovo ne na Grbavici!
Takodjer, predstavnici kluba koji ce imati nadleznost da pravosnazno reaguju u novim i inim situacijama i moraju stajati kod ulaza. Da je .-26 ili +36. Nebitno! Onda bi se firestarteru i njegovom djetetu ponudilo mjesto na polupraznom Sjeveru i to uz neki popust. Cak bi dijete dobilo i Milku cokoladu. Tako se radi u civilizovanom svijetu.
Prema zahtjevima UEFA-e, utakmici može prisustvovati samo gledalac sa skeniranom ulaznicom.
Takodjer, pisite. Sve dolazi do Uprave. Sve sto ima smisla naravno.Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:45 amNemoj biti sitnicavstorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 11:33 amPosto sam vidio da si prozvao administraciju. Ti nisi vidio post jucer koji je obrisan, tako da nemas pravo na to.
@firestarter, slazem se da su trebali tacno naglasiti i da je za djecu potrebna karta. Propust koji te je eto zabolio. Apsolutno te razumijem, a UPRAVA neka pazi da sljedeci put pazi na vise detalja! Ovo je dijelom i vas propust, a jedno je dijete zaplakalo. To ne smijemo VISE NIKADA dopustiti. Djecije suze su iskrene, nevine i ciste i one se ne smiju proljevati. Pogotovo ne na Grbavici!
Takodjer, predstavnici kluba koji ce imati nadleznost da pravosnazno reaguju u novim i inim situacijama i moraju stajati kod ulaza. Da je .-26 ili +36. Nebitno! Onda bi se firestarteru i njegovom djetetu ponudilo mjesto na polupraznom Sjeveru i to uz neki popust. Cak bi dijete dobilo i Milku cokoladu. Tako se radi u civilizovanom svijetu.![]()
Za sve drugo napisano![]()