Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 28, 2017 12:34 am

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
sri jun 28, 2017 12:24 am
Ajzea je napisao/la:
sri jun 28, 2017 12:18 am
sri jun 28, 2017 12:12 am
Nije kazna nekoliko desetina hiljada za stajanje na stepenicama,recimo nek bude puno na.stepenistu izmedju C I B sektora bice znatno manje to,pa tako I ocekujem da bude jer je grozno da na navijackoj tribini bude suplje,nesto slicno kao sa bakljama.Pozitivno iznenadjen pozitivnom prodajom karata tako da ocekujem 10 000..hajde Zeljo.
Kazne su dvadeset-trideset hiljada eura i koliko god ruglo bilo, ne smije se dopustiti da klub plati vecu kaznu zbog juga nego sto ce zaradu imati.
Hocemo sile od igraca, poneko hoce i obestecenje da se plati, ali nemoj da ruzno tribina izgleda makar naustrb kluba kazna isla.
Jbg...fuck football,we have our game..@dimitrijevic,novi nik...a zezam se,vidjet cemo.Moze biti neka fora sa zastavom :D
Nije bas tako. Za nase uslove, to je silan novac i ne smijemo biti neprijatelji kluba. Izbiti toliku svotu novca, za nase uslove, bilo bi protiv svih pravila "ljubavi" prema klubu.
Upravljacke strukture kluba na celu sa Senadom rade sve sto je u njihovoj moci da nama obezbijede bolje igrace, bolji fudbal, bolje uslove na stadionu, nove i modernije tribine. Zbog cega? Zbog naseg Zelje i zbog nas navijaca. U takvoj situaciji, svaka BAM nam je znacajna. Mi kada ne bi ispostovali, pokazali bi enormnu dozu nezahvalnosti prema klubu.

Kakva je to moja ljubav ako ce klub zbog mene platiti 60.000KM? Dzaba sto cu skandirati iz sveg srca i iz sveg glasa: "Volim te Zeljo !"

Upravo na tom jugu je podignuta parola koja glasi: "Acta non verba"
Znamo svi vrlo dobro sta to znaci, i ovo je jedna od situacija kada se dokazuje da parola nije napisana samo da bi se vidjelo da je neko i negdje procitao tu latinsku izreku i napisao istu da bi svi zajedno ispali pametni.

Edis Mulalic 1921

sri jun 28, 2017 12:37 am

Ocekujem zastitu moderacije od napada ove dangube i nepostivanju tudjeg misljenja. Banovan sam zbog zastite pitara pred derbi na Grbavici i borbe za navijace, a ne ovu klix dijasporu sto ne zna sta ce od sebe. Ne citiraj me, hvala ! Crazy football Zeljeznicar, nek gori sve.

Ajzea @, postujem ja tvoje misljenje, fino si objasnio i u vecini se slazem, a ne k'o ova maskota foruma.
Modus vivendi !

storm_raider
Kontakt:

sri jun 28, 2017 12:40 am

Obojica cete na hladjenje ako se ne smirite. Necu brisati ovo gore. I znam da obojica zelite dobro Zelji, samo je jedan jako mlad, a drugi.. dedo. :D Sa Modelom se nacelno slazem, ali se ne slazem sa tonom i nacinom kojim je to napisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

sri jun 28, 2017 12:44 am

storm_raider je napisao/la:
Obojica cete na hladjenje ako se ne smirite. Necu brisati ovo gore. I znam da obojica zelite dobro Zelji, samo je jedan jako mlad, a drugi.. dedo. :D Sa Modelom se slazem, ali se ne slazem sa tonom kojim je to napisao.
Ovo je ništa šta bi mu nakitiJo da nisam slavljenicki RASPOLOŽEN :DD:
Ko god da nanosi stetu klubu treba biti odstranjen sa stadiona!
Zeljo nije nicija cacevina!

EDIT: Bez CAPS-a!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri jun 28, 2017 1:06 am

Model1964 je napisao/la:
sri jun 28, 2017 12:44 am
storm_raider je napisao/la:
Obojica cete na hladjenje ako se ne smirite. Necu brisati ovo gore. I znam da obojica zelite dobro Zelji, samo je jedan jako mlad, a drugi.. dedo. :D Sa Modelom se slazem, ali se ne slazem sa tonom kojim je to napisao.
Ovo je ništa šta bi mu nakitiJo da nisam slavljenicki RASPOLOŽEN :DD:
Ko god da nanosi stetu klubu treba biti odstranjen sa stadiona!
Zeljo nije nicija cacevina!

EDIT: Bez CAPS-a!
Ili djedovina. :D čestitam ti, lave, da bude živo i zdravo i da Željezničaru bude odan kao ti!

Još od mog rođenja za tebe sam vezan, samo tebe volim ja...

Grbavica
Kontakt:

sri jun 28, 2017 1:52 am

Model posto dedo i odmah se pomamio :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kikirikikospice
Kontakt:

FK Željezničar

sri jun 28, 2017 2:02 am

Bice to po svemu sudeci jedno lijepo fudbalsko vece. Ubijeđen sam i vjerujem da ce svi do jednog navijaca postovati propise UEFE.

Ali postoji jedna stvar koju UEFA ne razmatra, a jako je bitna za nas. To su psovke i uvrede s tribina. Ajmo da apelujemo na sve, koliko god je to u nasoj moci, da se takve stvari ne desavaju. Kad god mozemo da oponemo i pozovemo se na sram, stid i poštovanje. O kakvoj god se moralnoj tvorevini radilo koja ispoljava nezadovoljstvo na taj nacin mislim da ce mu jedna umjerena kritika pred punim tribinama biti apaurin. Pocnimo se buniti protiv toga. Po mojoj logici na sjevernoj i istocnoj tribini je dovoljno ukupno 20-30 ljudi koji ce ustati nakon gnusne psovke i reagovati na umjeren nacin.

Neko je spominjao da zastitari zaprijete izbacivanjem sa stadiona. Misljenja sam da bi takav model mogao funkcionisati kada bi recimo bilo naznaceno na karti da organi zaduzeni za red i mir mogu uvijek reagovati tom mjerom ako procjene da je neophodna. Zivim za dane kada ce sa tribina dolaziti samo pjesma i aplauz. Mozda je jedan od nacina da se istok i sjever sto vise animiraju u navijackom smislu, kako bi ostavili sto manje prostora za takve ekscese.

Budimo iskreni, u određenim trenutcima igraci mogu cuti doslovce sta im se porucuje, ne postoji taj profesionalac kome ce to samo proci kroz usi. Narocito ako su psovke ucestale jednom igracu, kad tad on ispada iz takta i postaje nagazna mina na terenu, sto se direktno refletkira na njegovu igru i krajnji rezultat. Prepisimo recept uspjesnih zemalja. Postanimo svi pojedinacno policajci i cuvari reda, casti i kulture.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jun 28, 2017 2:08 am

hoce orgadica a stajanjem uzimate 50k klubu,bolje da ko ljudi da gledamo utakmicu pa kako god izgledalo i zaradimo pare a mislim da ce biti ovo rekordana zara na Grbavici,i daj krpica ili eldina nama samo sidrasi valjaju
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Amidza
Kontakt:

sri jun 28, 2017 2:33 am

Ne znam sta se zentas oko Ordagica, Budmpesto. Vazda si tvrdio da je zavrsen.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

teteac8684
Kontakt:

sri jun 28, 2017 6:59 am

Amidza je napisao/la:
sri jun 28, 2017 2:33 am
Ne znam sta se zentas oko Ordagica, Budmpesto. Vazda si tvrdio da je zavrsen.
70% da će doći, 100% da neće 8-)

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 28, 2017 7:03 am

Ma kako god i UEFA ce naci nacin da nas kazni sa bar 10 000 eura, ali i to je drasticno manje nego stajanjem na stepenicama ili ne daj Boze da kakav hajvan ne upali baklju. Pa zivog ga zapalite odmah.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teatrale36
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:13 am

Ajzea je napisao/la:
Nije kazna nekoliko desetina hiljada za stajanje na stepenicama,recimo nek bude puno na.stepenistu izmedju C I B sektora bice znatno manje to,pa tako I ocekujem da bude jer je grozno da na navijackoj tribini bude suplje,nesto slicno kao sa bakljama.Pozitivno iznenadjen pozitivnom prodajom karata tako da ocekujem 10 000..hajde Zeljo.
Kazne su dvadeset-trideset hiljada eura i koliko god ruglo bilo, ne smije se dopustiti da klub plati vecu kaznu zbog juga nego sto ce zaradu imati.
Hocemo sile od igraca, poneko hoce i obestecenje da se plati, ali nemoj da ruzno tribina izgleda makar naustrb kluba kazna isla.
Citav jug da plati kartu to je 15000 KM, i ako nam spucaju kaznu od 10-20 hiljada eura kakva fajda i od juga i od ispunjenog stadiona, jos pogotovo ako budu izvan "utakmice" ako ne budu pratili stanje na terenu pa kad treba zagrmiti a oni pocnu one neke pjesmice vrtiti po 20min,ne moraju ni doci.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:25 am

Imamo za Ordagica, imamo i za kazni. Pisaj po sirotinji :kafa:

Zajebi to, mene jutros neka trema opalila.
Valja docekati :cigara:

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:28 am

teatrale36 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Citav jug da plati kartu to je 15000 KM, i ako nam spucaju kaznu od 10-20 hiljada eura kakva fajda i od juga i od ispunjenog stadiona, jos pogotovo ako budu izvan "utakmice" ako ne budu pratili stanje na terenu pa kad treba zagrmiti a oni pocnu one neke pjesmice vrtiti po 20min,.
Druze ne mozes i ne smijes ovi nikada reci...bas bih volio da na ovaj nacin dobacis nekome iz grupe koji svoj zivot za Zelju dadne...da nije grupe sa Juga i njihovog huka mi bi rijetko koga pobijedili na Grbavici posljednje polusezone

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:32 am

phpBB [video]

Ne znam je li neko postavljao. :)

Trebala bi zvanicna zahajcat malo s kakvim videom ili sta vec. :baklja: :baklja: :zeljeznicar1:

teatrale36
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:38 am

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
sri jun 28, 2017 8:28 am
teatrale36 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

Citav jug da plati kartu to je 15000 KM, i ako nam spucaju kaznu od 10-20 hiljada eura kakva fajda i od juga i od ispunjenog stadiona, jos pogotovo ako budu izvan "utakmice" ako ne budu pratili stanje na terenu pa kad treba zagrmiti a oni pocnu one neke pjesmice vrtiti po 20min,.
Druze ne mozes i ne smijes ovi nikada reci...bas bih volio da na ovaj nacin dobacis nekome iz grupe koji svoj zivot za Zelju dadne...da nije grupe sa Juga i njihovog huka mi bi rijetko koga pobijedili na Grbavici posljednje polusezone
Valjda svi volimo Želju, ja citav svoj život ravnam prema Želji (od posla, obaveza privatnih, godisnjih odmora) a imam godina, tako i ova omladina mora. Nek se strpe jos malo, napravicemo taj novi Jug, nece biti stepenica na sredini moci ce se napraviti kako njima odgovara,nek izdrze bar jos ove dvije evropske utakmice pa ce akobogda iduce godine biti puno bolje!

Kospicar
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:48 am

Nema potrebe za hajcanjem, ako raja sama ne osjeti potrebu da nakon 13 godina dodje na evropsku utakmicu na Grbavici, onda ne znam koji drugi motiv da upotrijebimo kako bi privukli navijace.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Hare79
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:49 am

Podrška modelu, svako ko nanosi štetu klubu treba biti banovan sa stadiona na određeno vrijeme. Sad imamo i video nadzor, upratiš lika, pošalješ dva zaštitara ili ih sačekaš poslije utakmice i hvala doviđenja, i još podneseš tužbu sa odštetnim zahtjevom, pa da vidiš ko bi je više zapalio...
Što se tiče tekme, nekako sam skeptičan, iako smo možda kvalitetniji, biće patnja s obzirom kako igrama, tj. nemamo igru nikako, a to je pokazala i tekma s Širokim prije par dana, u nekim dijelovima tekme izgledalo je kao da juniori igraju protiv veterana, sporo da sporije ne može, nadam se da će barem borbenost biti na nivou, nešto kao protiv Zrinjskog kući, ali šta onda u našoj ligi, nažalost izgleda da neće biti pomaka u igri...
VIše niko ne spominje lijevog beka, hoće li ko dolaziti, nije valjda da će nam,uz dužno poštovanje, Stana biti prva opcija na toj poziciji, Subić biva bliži Borcu nego nama itd. Valjao bi nam još jedan zadnji vezni jer su trenutni labilni, nemaju konstantnosti u igri, a ako ode Lendra onda moramo i napadača nekog dovoditi.
Elem, biće patnja kao prošle sezone, tako barem ja to vidim...

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 28, 2017 8:54 am

Kospicar je napisao/la:
sri jun 28, 2017 8:48 am
Nema potrebe za hajcanjem, ako raja sama ne osjeti potrebu da nakon 13 godina dodje na evropsku utakmicu na Grbavici, onda ne znam koji drugi motiv da upotrijebimo kako bi privukli navijace.
Ima prenos i velika vecina ima SK kod kuce.
Zbog takvih mislim da bi trebalo hajcat, da ipak dodju, osjete atmosferu, budu dio hajmo reci historije, nema Lavora sad nasa Grbavica.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 28, 2017 9:01 am

Evo jedna provjerena insajderska: Sutra igra Željo!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava