Nije bas tako. Za nase uslove, to je silan novac i ne smijemo biti neprijatelji kluba. Izbiti toliku svotu novca, za nase uslove, bilo bi protiv svih pravila "ljubavi" prema klubu.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 12:24 amJbg...fuck football,we have our game..@dimitrijevic,novi nik...a zezam se,vidjet cemo.Moze biti neka fora sa zastavomAjzea je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 12:18 amKazne su dvadeset-trideset hiljada eura i koliko god ruglo bilo, ne smije se dopustiti da klub plati vecu kaznu zbog juga nego sto ce zaradu imati.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sri jun 28, 2017 12:12 amNije kazna nekoliko desetina hiljada za stajanje na stepenicama,recimo nek bude puno na.stepenistu izmedju C I B sektora bice znatno manje to,pa tako I ocekujem da bude jer je grozno da na navijackoj tribini bude suplje,nesto slicno kao sa bakljama.Pozitivno iznenadjen pozitivnom prodajom karata tako da ocekujem 10 000..hajde Zeljo.
Hocemo sile od igraca, poneko hoce i obestecenje da se plati, ali nemoj da ruzno tribina izgleda makar naustrb kluba kazna isla.![]()
Upravljacke strukture kluba na celu sa Senadom rade sve sto je u njihovoj moci da nama obezbijede bolje igrace, bolji fudbal, bolje uslove na stadionu, nove i modernije tribine. Zbog cega? Zbog naseg Zelje i zbog nas navijaca. U takvoj situaciji, svaka BAM nam je znacajna. Mi kada ne bi ispostovali, pokazali bi enormnu dozu nezahvalnosti prema klubu.
Kakva je to moja ljubav ako ce klub zbog mene platiti 60.000KM? Dzaba sto cu skandirati iz sveg srca i iz sveg glasa: "Volim te Zeljo !"
Upravo na tom jugu je podignuta parola koja glasi: "Acta non verba"
Znamo svi vrlo dobro sta to znaci, i ovo je jedna od situacija kada se dokazuje da parola nije napisana samo da bi se vidjelo da je neko i negdje procitao tu latinsku izreku i napisao istu da bi svi zajedno ispali pametni.