Evo imas ovdje na fejsu, prenosili su uzivo pa je ostao snimak.ponosannavas je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 11:40 amSad su mijenjali strane Zec i zakarić u prvom poluvremenu protiv Širokog.
Neću o toj tekmi pripreme su. Previše napisanog teksta o pripremnoj tekmi. Volio bi da se nije prenosila. Nisam uspio odgledati cijellu tekmu, a volio bi drugi dio drugog poluvremena pogledati da vidim ovu djeca. Taman sam to propustio a to me najviše interesovalo. Vidim ukinuto sa onog linka gdje je bio stream.
LeBlue je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 2:35 pmLjudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Dolina je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:15 pmNIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Slavko jeste pravio greške ali te greške nam nisu uzele titulu već igrači.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.
nama prije svega treba da ovi koji su već tu daju svoj maksimum, jer su svi svjesni da su i oni mogli i morali uzeti famoznih pet bodova iz famozne tri utakmice. onakvu pripremnu utakmicu u pet sati po zvizdanu niko ne bi ozbiljno shvatio - da mi nismo potpuno isto izgledali i u takmičarskim utakmicama za titulu. dok su opet u drugim utakmicama pokazali da se može.Okolele je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 2:41 pmLeBlue je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 2:35 pmLjudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.![]()
Upravo tako.LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
neće nijedan jedan igrač i pozicija njega pokopati. pa ni dvojica ni trojica, da je tako bilo bi lako. nego sveukupnost odnosa oko kluba koja je kod nas specifična samo za želju i sarajevo. oni koji podmeću noge, a onda kažu jesmo vam rekli da ne zna...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:18 pmDolina je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:15 pmNIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.![]()
Rekoh ja, najmanje je do Slavka.
Samo nije mi jasno zasto Slavko ne insistira na veznom igracu i zasto neke od ovih dizelasa i krtica nije rijesio. To cu mu jedino zamjeriti i to ce ga i pokopat na kraju.
On poslije nas gdje god ode imat ce dobre rezultate, zivi bili pa vidjeli.
+1Dolina je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:15 pmNIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.
Grad ja mislim. Kanton tj.
Dobro, ovo za igraca u vezi se ne odnosi da s njim rjesavamo sve probleme. Poslije sam naveo i rjesavanje ovih "krtica".ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:23 pmneće nijedan jedan igrač i pozicija njega pokopati. pa ni dvojica ni trojica, da je tako bilo bi lako. nego sveukupnost odnosa oko kluba koja je kod nas specifična samo za želju i sarajevo. oni koji podmeću noge, a onda kažu jesmo vam rekli da ne zna...Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:18 pmDolina je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 3:15 pmNIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.![]()
Rekoh ja, najmanje je do Slavka.
Samo nije mi jasno zasto Slavko ne insistira na veznom igracu i zasto neke od ovih dizelasa i krtica nije rijesio. To cu mu jedino zamjeriti i to ce ga i pokopat na kraju.
On poslije nas gdje god ode imat ce dobre rezultate, zivi bili pa vidjeli.