Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 25, 2017 1:31 pm

Najmanje je do Slavka :kafa:

Morzhy
Kontakt:

ned jun 25, 2017 1:38 pm

Leg'o bi nam vala Subić k'o budali šamar

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 25, 2017 1:38 pm

ponosannavas je napisao/la:
ned jun 25, 2017 11:40 am
nikson je napisao/la:
sub jun 24, 2017 6:31 pm
***** mu majku, hocemol ikad dozivjeti da krila mijenjaju strane u toku utakmice....
Sad su mijenjali strane Zec i zakarić u prvom poluvremenu protiv Širokog.
Neću o toj tekmi pripreme su. Previše napisanog teksta o pripremnoj tekmi. Volio bi da se nije prenosila. Nisam uspio odgledati cijellu tekmu, a volio bi drugi dio drugog poluvremena pogledati da vidim ovu djeca. Taman sam to propustio a to me najviše interesovalo. Vidim ukinuto sa onog linka gdje je bio stream.
Evo imas ovdje na fejsu, prenosili su uzivo pa je ostao snimak.

https://www.facebook.com/dnevniavazspor ... 086787874/

Amidza
Kontakt:

ned jun 25, 2017 1:39 pm

Bajrambarecola svima koji slave.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

ned jun 25, 2017 1:39 pm

Zar se to dvoumimo da li treba Subića na posudbu?

LeBlue
Kontakt:

ned jun 25, 2017 2:35 pm

Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.

Okolele
Kontakt:

ned jun 25, 2017 2:41 pm

LeBlue je napisao/la:
Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
:palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Okolele
Kontakt:

ned jun 25, 2017 2:42 pm

Na današnji dan, 25. juna 2007. godine, preminuo je Meho Puzić, poznati interpretator sevdalinki. Meho je 1972. godine otpjevao i legendarnu "Pjesmu Željinih navijača" i tako ušao u historiju FK Željezničar i srca svih Željinih navijača.
"Naprijed Željo četo plava…"

phpBB [video]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

KLIS
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:02 pm

Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:14 pm

slika

Cija je ovo ideja?! Grad?!

Dolina
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:15 pm

NIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Slavko jeste pravio greške ali te greške nam nisu uzele titulu već igrači.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Dolina
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:17 pm

Subića ako treba svaki mjesec posuđivati pa ga vraćati Partizanu dok im ne dojadi
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:18 pm

Dolina je napisao/la:
NIje Slavko budala, dobro on zna ko, koliko i šta može od igrača. Neće on trčati umjesto njih. Nekada kada vam finansije budu dozvoljavale posjetite zapadnu tribinu pa poslušajte šta, kome, i kako trener govori a kako taj isti i ostali reaguju na savjete i upute.
Prosjek 31 godina u veznom redu i hoćemo brži protok lopte. Lendra nije 10% lopti dobio po zemlji, pa neće ga Slavko pogađati loptama.
Rekoh ja, najmanje je do Slavka.
Samo nije mi jasno zasto Slavko ne insistira na veznom igracu i zasto neke od ovih dizelasa i krtica nije rijesio. To cu mu jedino zamjeriti i to ce ga i pokopat na kraju.
On poslije nas gdje god ode imat ce dobre rezultate, zivi bili pa vidjeli.

ChWilla
Kontakt:

Okolele je napisao/la:
ned jun 25, 2017 2:41 pm
LeBlue je napisao/la:
nama prije svega treba da ovi koji su već tu daju svoj maksimum, jer su svi svjesni da su i oni mogli i morali uzeti famoznih pet bodova iz famozne tri utakmice. onakvu pripremnu utakmicu u pet sati po zvizdanu niko ne bi ozbiljno shvatio - da mi nismo potpuno isto izgledali i u takmičarskim utakmicama za titulu. dok su opet u drugim utakmicama pokazali da se može.

još igrača se hoće dovesti, ali to je najmanji problem u ovom trenutku. mi možemo vrlo lako dovesti još tri prava igrača a ostati tanki. kao što možemo i bez ijednog odigrati kako treba ako se hoće...
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:21 pm

LeBlue je napisao/la:Ljudi bezveze stvaraju ruznu sliku kao da je katastrofa a nije. Sve neke prijetnje i radikalne promjene. Nama trebaju 3 pojacanja na ciljanim pozicijama da znatno poboljsamo igru. Subic kao posudba bi nam super dosao, i glupo je uopste diskutovati. Najbolji igrac lige na svojoj poziciji.
Upravo tako.
Treba malo staviti na papir neke stvari i vidjeti koliko bodova je osvojeno, kako smo igrali tokom sezone i ostalo.
Cinjenica je da je Salko osvojio ogroman broj bodova i da recimo nismo zijanili od Viteza na Grbavici, bili bi sampioni. (Cini mi se dva poraza da smo imali siroki i derbi)
Takodjer cinjenica je da nismo imali neku spektakularnu igru osim u par utakmica (Sloboda, Zrinjski dva puta, to je iz glave onako). Medjutim, nemoguce da trener ima toliki uticaj na igrace da u jednoj utakmici muda poderu od borbe, a onda sljedeca dva meca protiv slabijih protivnika odigraju kao da su sterilisani. Nema smisla.
Niko me ne moze ubijediti da to ima veze za trenerom u tolikoj mjeri. U borbi si za titulu, obecana ti je ogromna premija, legende kluba krenu sa tobom, i ti odigras kao neka tetka. Pogotovo nakon Bekriceve izjave o Petrovicu. Ko garantuje da Bekric i drustvo nisu "minirali" svog sefa u kljucnim utakmkcama i tako zestoko ostetili naseg Zelju i nase zdravlje.

Moje misljenje je da se trener mora podrzati na sve moguce nacine ako ima plan i ideju kojim putem klub treba da ide. Takodjer potrebno je pronaci mehanizme kojim ce se sprijeciti ili radikalno smanjiti "kurcobolja" na terenu. Da li je to finansijski, da li klupiranjem, slanjem na tribine, nije bitno. Bitno je da se to svede na minimum i da nas mamlazi ne nerviraju razvlacenjem po terenu. Moze se oprostiti neznanje, ali nezalaganje nikad.

Na kraju krajeva, Slavko je najmanje bitan u ovoj prici. Bitan je Zeljo. A ako neko zeli da smijeni Salku tako sto ce ga minirati i samim tim ostetiti Zelju za bolji rezultat, taj ne zasluzuje da nosi sveti dres, vec zasluzuje batine.
Opet ponavljam, Zeljo je bitan, a svi mi uticemo i pomazemo njegov napredak kao veoma bitni sarafi u toj lokomotivi jer, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!

Bajram Mubarek Olsun braco.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
Samo nije mi jasno zasto Slavko ne insistira na veznom igracu i zasto neke od ovih dizelasa i krtica nije rijesio. To cu mu jedino zamjeriti i to ce ga i pokopat na kraju.
neće nijedan jedan igrač i pozicija njega pokopati. pa ni dvojica ni trojica, da je tako bilo bi lako. nego sveukupnost odnosa oko kluba koja je kod nas specifična samo za želju i sarajevo. oni koji podmeću noge, a onda kažu jesmo vam rekli da ne zna...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned jun 25, 2017 3:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

Dolina je napisao/la:
+1

Ja bih još dodao da mislim kako oni na treninzima pokažu da itekako mogu biti brži i kreativniji s loptom, a onda apsolutno ništa od toga ne primjenjuju na utakmicama...zato Slavko ludi na klupi, a na press konferenciji apsolutno ne zna objasniti zašto igrači ne djeluju kao igrači. Onda svima čudno što ne preuzima krivicu...zašto bi?

GoodisonPark
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:24 pm

Bajrambarećola svim Željovcima na forumu i svima koji slave ovaj veliki praznik i da naredni Bajram dočekamo u puno boljem raspoloženju.

Nije dobra atmosfera to svi vidimo a nadati se da ćemo uspjeti proći Zetu uz dobru igru, borbenost, zalaganje i da se početak nove sezone dočeka u boljem ozračju.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:24 pm

ned jun 25, 2017 3:14 pm
slika

Cija je ovo ideja?! Grad?!
Grad ja mislim. Kanton tj. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 25, 2017 3:33 pm

ChWilla je napisao/la:
Dolina je napisao/la:
neće nijedan jedan igrač i pozicija njega pokopati. pa ni dvojica ni trojica, da je tako bilo bi lako. nego sveukupnost odnosa oko kluba koja je kod nas specifična samo za želju i sarajevo. oni koji podmeću noge, a onda kažu jesmo vam rekli da ne zna...
Dobro, ovo za igraca u vezi se ne odnosi da s njim rjesavamo sve probleme. Poslije sam naveo i rjesavanje ovih "krtica".
Ma mozda hoce 3 glavnih i domacih.

Ali upravu su oko svega. Sveukupan odnos je los.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava