Ma za Lendrica ne brinem, on trci ko navijen kad hoce, a za euro utakmice ce sigurno trcat. Druga je stvar hoce li dobiti upotrebljivih lopti.skretnicar je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 11:53 pmNek puše koliko hoce i sta god hoce, samo nek ginu za Grb sto im je na grudima...ne moze se određivati nekome sta ce i kako ce u zivotu
Nama trebaju bolji igraci od ove cetvorice koju si nabrojao ako dugorocno zelimo nesto, neki iskorak a kratkorocno i Svraka i Colic su igracine za Markovica i Sinisu, ali nisu igraci za Zelju, bar ne za Zelju kakvog svi zelimo..Amar927 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 12:15 amZnam da ću naići na kritike mnogih al svako ima svoje mišljenje...ja bih prije vratio Svraku(imao dobru polusezonu u Olimpiku)i Čolića umjesto Markovića i Siniše..jest da nas povratnici unistise al dosta mi je ovih plaćenika koji ne znaju šta nama znači sveti grb...ovi su makar naša djeca a i znaju kako se titule osvajaju..
Znaju i Kerla i Bogi sta nam znaci grb i kako se titule osvajaju.Brkoo je napisao/la:Nama trebaju bolji igraci od ove cetvorice koju si nabrojao ako dugorocno zelimo nesto, neki iskorak a kratkorocno i Svraka i Colic su igracine za Markovica i Sinisu, ali nisu igraci za Zelju, bar ne za Zelju kakvog svi zelimo..Amar927 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 12:15 amZnam da ću naići na kritike mnogih al svako ima svoje mišljenje...ja bih prije vratio Svraku(imao dobru polusezonu u Olimpiku)i Čolića umjesto Markovića i Siniše..jest da nas povratnici unistise al dosta mi je ovih plaćenika koji ne znaju šta nama znači sveti grb...ovi su makar naša djeca a i znaju kako se titule osvajaju..
Bit ce to boljeLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 12:43 amE moj Zeljo, sta ti uradise mahalci i uhljupi.
Zar nismo istjerali mahalu ?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 12:43 amE moj Zeljo, sta ti uradise mahalci i uhljupi.