storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 9:00 pm
A nemamo zamjenu za Stanica.
Sta ako je Slavko izbacio Zeca jer je definitivno zadovoljio i jedini zacementirao svoje mjesto u prvih 11.
Graovac je takodjer siguran, ali njega nije mogao izbaciti i ubaciti Kemu, jer bi rupa bila? Ugljesa je dosta bio dobar zadanjih 15 minuta 1. poluvremena, mozda i najbolji.
Mislim da je definitivno da ce Kemo poceti u prvih 11, nema teorije da knjizevnik zapocne. I slijep covjek bi vidio da je to bolje rjesenje. Ima li Ramovic pravo nastupa? Sumnjam. Zasto bi ga onda danas ubacivao?
Napominjem, prijateljska je, rezultat nebitan. Nasi su igrali 60% sto se tice trke. Siroki je vise trcao, istina.
Zeca je vjerovatno izbacio jer nije jos ful spreman i nije ga htio trositi dalje. Slavko je sam rekao da Zec zaostaje u spremi ali da ce stici ubrzo.
Ovo podebljano, ne znam sta si htio reci. Normalno da ce ostaviti boljeg stopera da igra.
Sinan se tek prikljucio, a kako znam preko pauze nikako ili skroz malo je trenirao jer je imao povredu. Tesko je i ocekivati da on igra. Ako cemo tvojom logikom, zasto je onda Beganovic igrao, nema ni on pravo nastupa.
E ne znam, po cemu je Ugljesa bio najbolji, al hajd et, ne treba nazor gurat...
Daj Boze da Bogi ne pocne kako kazes. Mada nema mi logike zasto u generalci nije poceo par koji ce igrati Evropu, da se malo uigraju.
Jedino sto malo ublazava je cinjenica da je ovo prijateljska, ali treba se igrati i prijateljska, valjda tu ganjas sansu da se dokazes i zasluzis prvih 11.
Mislim da je ova ekipa maksimum dozivjela prosle sezone i da su pukli i istrosili se na svim poljima igre ( fizicki, psihicki, ... ), mozda najbitnije psihicki.