U nekim utopijskom svijetu postoji pravilo da igrači slušaju trenerove naredbe, kakve god one bile. Zašto? Ako krene na dobro, uspjeh će podijeliti igrači i trener. Ako krene po zlu, trener je taj koji preuzima odgovornost, ne igrači. Kraj priče. Nebitan je Slavko, Samir ili bilo ko u ovoj priči. Ovo je biti trebala biti osnova u svakom klubu.
Što se tiče autoriteta, nadam se da Slavko neće biti novi Kostić u tom smislu.
Što se tiče protivnika, od mogućih 5 Zeta je najgori. CG liga je nivo iznad nas (!), ali biće jako nezgodno. Govorio sam i prije gostovanja u Tuzli, Krupi i na Koševu da ako mi budemo pravi i motivisani, protivnici nemaju šta tražiti, ali eto sami smo sebi najveći neprijatelji. Mi moramo biti pravi da bismo prošli dalje, a ako puna europska Grbavica ne bude njima 1. ne 12. igrač na terenu nek' se pokupe svi odreda. Nadam se da ćemo u prvoj utakmici pokazati ko je gazda.
Načuh da su nedavno i navijači Zete opet počeli s navijanjem

Što se tiče daljeg nastupa u EL, ako prođemo Majsku zoru, uz sreću i naše blistave nastupe (

) možemo daleko. Eto recimo, prođemo i AIK, ispadne neko od nosilaca, pa mi budemo nosioci u 3. pretkolu, prođemo i to i eto play off

ŠBBKBB hehe
Mi prvo, nažalost, moramo sebe srediti da bi nastavili naš put, valjda ovaj put upali.
P.S. "Neprijatelji" na sve očitije načine napadaju, jer mnogo je municije potrošeno, pa nestalo inspiracije. Poručujem im da popiju nešto protuupalno, previše su se upalili ovih dana.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice