pon jun 19, 2017 1:45 pm
Danas zanimljiv dan par narucenih clanaka, veliki crnogorci izvuceni, udaranje po igracima, branjenje strahovitog.
Nesto mi ovo veoma poznato.
Zadnjih godinu dvije se vrtimo u krug mahalamo, ubace nam crva i onda udri.
Insajderi ko su ti igraci koji bojkotuju imena iznesite, s noge na nogu bez zuba da napuste pripreme, stadion i grbavicu.
Procitah Zeba, kad se momak prikljucio on otjerao Edisa ili Kostica.
Mnogo neprovjerenih informacija, igraci su vecinom tuke i izlete im gluposti koje u danasnji vakat novinari iskoriste kad im zatreba i neko ih podmaze. Ocigledno je da mi kao kolektiv ne stojimo dobro, a Slavkova prva izjava i posao koji je rekao odraditi jeste odstranjivanje truhlih jabuka. Ocigledno da je odstranjivao zdrave a kamarao truhle.
Treba sad u klubu da sjedu zbiju redove i izguraju ovo. Da se preceslja sve jer ocigledno je da trulezi ima jos uvijek na sve strane kipi, ovo se treba unutar kluba rijesiti ako ima istine u ovom pisanju, ne treba opet ni trcati nije ni Bekric, a ni Slavko Zeljo.
Dugo je ljeto i ima jos do prvenstva, iako to brzo proleti ali ima dovoljno vremena da se procisti sve.
Sto se tice Zete iskreno yebe me se ko je protivnik on se mora proci bar ovi u prvom pretkolu jer imalo da valjaju nebi bili nenosioci na startu.
A mi se ponavljamo i to nije nimalo dobro, moramo se izdici iz toga i malo smanjite pljuvacinu po svemu i svakome nakon clanaka po portalima.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !